>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

58 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Новинка від компанії LEGO - ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Весела випічка з Кексиком (10785) подарує вашому малюку масу креативних забав на кухонну тематику. А також надасть вашим дітям невичерпне джерело веселощів. Дозвольте їм із головою поринути у світ кулінарії та творчості, граючи з улюбленими персонажами з популярного анімаційного серіалу від сервісу Netflix.

Про набір

Ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Весела випічка з Кексиком (10785) - унікальний набір, що складається з 58 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та різноманітних аксесуарів. Конструктори серії надихнуті популярним анімаційним мультсеріалом "Чарівний будиночок Габбі" від студії DreamWorks Animation. Барвистий конструктор подарує веселощі та радість дітям віком від 4 років. Тепер маленькі шанувальники зможуть вирушити у творчу подорож із Габбі та її друзями.

До складу набору входять забавні мініфігурки - Габбі та Кексика, а також кухонне приладдя: міксер, збиті вершки, соковиті фрукти (морква, банан), тістечка, пончики, а також апетитний шоколад. Крім цього, в ігровому наборі LEGO Gabby's Dollhouse Весела випічка з Кексиком (10785), діти знайдуть унікальну духовку у формі кота-шеф-кухаря. Але головна особливість ігрового набору - це великий багатоярусний торт з верхньою частиною, що обертається, який можна прикрасити власноруч - смачними фруктами, шоколадом, золотими зірками і навіть завихреннями з глазурі.

Щоб кожен міг, негайно, розпочати кулінарні експерименти в ігровому наборі LEGO Gabby's Dollhouse Весела випічка з Кексиком (10785) передбачена стартова форма для торта. А ось коли гра підійде до кінця, всі аксесуари буде зручно сховати всередину великого торта. А потім зручно розмістити торт на полиці у вашій кімнаті до наступної захоплюючої пригоди.

Варіанти збирання

Красива та зрозуміла друкована інструкція в картинках допоможе розібратися зі збіркою, а безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder Instructions надає додаткові цифрові інструменти для масштабування та обертання, допомагаючи дітям перетворити конструювання на захоплююче заняття для всієї родини.

Ігрові набори ЛЕГО для дітей старше 4 років (шукайте на коробці підпис 4+) - це чудовий спосіб дорослим розділити задоволення від будівництва зі своїми юними дітьми, чи то досвідчені маленькі конструктори, чи ті, хто тільки починає знайомитися з чарівними кубиками ЛЕГО. Тепер ваша дитина може втілити свої незвичайні експерименти на веселій кухні Габбі, занурившись у світ фантастичних пригод і незабутніх кулінарних шедеврів. Порадуйте свого малюка унікальним подарунком, який принесе радість та веселощі щоразу, коли він гратиметься з ним.

Ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Весела випічка з Кексіком (10785) - це гарантована радість гри та задоволення для вашої дитини!

  • 5.0

    14 сер, 2023
    Серія нова, тому не знала чи точно сподобається доньці. Хоча мультик вона дивилась і все супер. Набір справді простий, жодних проблем з ним не виникло. Зважаючи на розмір набору, тут багато особливих деталей, котрі не знайти у звичайному наборі Лего. Доньці сподобалась фігурка Габбі і кексик - просто чудо. Цей набір - простір для фантазії дитини та ігор з ним, тому нам було чим зайнятись з донькою. Загалом це простий, та водночас цікавий набір, котрий точно сподобається кожному і особисто ми не прогадали, обравши його.
    Достоинства:
    Зв'язок з мультсеріалом, цікаві мініфігурки, ніжна кольорова гама, низька ціна.
    Недостатки:
    Трохи дивний вибір фруктів для цього набору. Морква?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари