>
В наявності
3269 грн
2573 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

498 шт.
1 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
4+
0 шт.

Опис

Перед вами унікальний ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse "Ляльковий будиночок Габбі" (10788), натхненний популярним анімаційним серіалом студії DreamWorks. Ляльковий будиночок Габбі з кубиків ЛЕГО обіцяє веселі та цікаві пригоди у кожній із восьми барвистих кімнат.

Екскурсія по будиночку Габбі

Чому б ви не хотіли навчитися або чим би не хотіли зайнятися, в ляльковому будиночку Габбі є кімната для кожного вашого бажання! Переміщуватися між поверхами можна за допомогою розсувного ліфта. Ви тільки уявіть, як чудово тут жити.

Кожна кімната унікальна та наповнена цікавими ігровими можливостями. На кухні юні шеф-кухарі зможуть втілити свої кулінарні фантазії та спекти найчарівніші кулічі чи пиріжки. Смачні частування та кулінарні шедеври вже готуються на кухні, а ось ігрова кімната з гіркою обіцяє захоплюючі перегони та пригоди.

Можливо, ви любите мистецтво? Тоді художня кімната з райдужними фарбами та пензлями чекає на вас. Проявіть ваші творчі ідеї та перетворюйте їх на реальність. Дивовижна музична кімната з піаніно подарує вам моменти музичного натхнення, а якщо малюкам захочеться відпочити та розслабитися, то ванна та затишна спальня будуть найкращими місцями для сновидінь та відпочинку.

Але це ще не все! Сходження на дах – це ціла вечірка! А завдяки танцмайданчику, що обертається, веселощі будуть у розпалі. Малята зможуть запрошувати своїх друзів та персонажів на дивовижні вечірки під звуки веселої музики.

Створюйте незабутні моменти разом із Габбі та її друзями — Пенді, Кейкі та МерКет.

Про набір

Ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Ляльковий будиночок Габбі (10788) складається з 498 елементів ЛЕГО і призначений для дітей віком від 4 років.

Особливістю цього набору є можливість створювати власні історії з улюбленими персонажами. Використовуйте безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder Instructions, щоб отримати купу задоволення від конструювання, а також навчитися масштабувати та обертати моделі, що в цілому подарує повний контроль над вашими творіннями.

Фізичні параметри 8-кімнатного будиночка Габбі з кубиків ЛЕГО:

  • Висота – 34 см;
  • Ширина – 31 см;
  • Глибина – 9 см.

Коли справа доходить до ігрових наборів LEGO, ви можете бути впевнені у якості та безпеці. Всі деталі відповідають суворим стандартам, що гарантують безпечну ігрову взаємодію та міцність деталей. Ви можете збирати і розбирати конструкції неодноразово, знаючи, що кожен кубик LEGO пройшов усі випробування на міцність, щоб прослужити вам протягом довгих років.

Ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Ляльковий будиночок Габбі (10788) – це не просто іграшка, це можливість для всієї родини провести час весело та з користю. Дорослі зможуть розділити радість від конструювання з малюками і створювати спогади про спільні пригоди.

Так, що не втрачайте чудову можливість поринути у світ уяви, творчості та веселощів з ігровим набором LEGO Gabby's Dollhouse Ляльковий будиночок Габбі (10788). Даний набір – найкращий подарунок для маленьких та великих фанатів конструкторів, які хочуть створити свої власні унікальні історії!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари