>
В наявності
779 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

88 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
3.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в море чарівних пригод та розкішних спа-процедур з дивовижним ігровим набором LEGO Gabby's Dollhouse Корабель та спа Габбі та Мурсалки (10786).

Чарівний острів розваг, де кожна дитина стане частиною захоплюючих історій!

Ласкаво просимо на борт

Ласкаво просимо на борт дивовижного корабля, керованого ніким іншим, як милою дівчинкою Габбі! Мініатюрна капітанша завжди готова до нових пригод. Використовуйте свою фантазію, щоб розгорнути вітрила і вирушити разом з Габбі та її вірним супутником - котом Нявкою, у захоплюючу подорож морем фантазій!

У вашому розпорядженні – казковий спа-салон на пляжі, де Габбі може розслабитися та насолодитися турботою стиліста Нявки. Забудьте про рутину та повсякденність, адже тут кожен знайде свою порцію радості. Автентичні деталі, такі як сонцезахисні окуляри, рятувальний жилет, дзеркало, щітка, засоби для укладання волосся перетворять гру на справжній витвір мистецтва.

І не забудьте про стилізовану мініфігурку Габбі та її різноманітні зачіски! Засоби для волосся та додаткова перука дозволять вам змінювати її образи на власний розсуд. Не пропустіть шанс вирушити в пляжний спа-салон, де Нявка, досвідчений кіт-стиліст, зробить особливий догляд та дивовижні зачіски для Габбі. Тепер діти можуть розкрити свою творчу фантазію, створюючи нові образи та пригоди для своїх улюблених персонажів.

А як щодо чудового корабля, який також можна зібрати з кубиків ЛЕГО? Приготуйтеся до захоплюючої поїздки чарівними котячими землями і відкрийте для себе нескінченні варіанти веселих ігор з цим багатогранним ігровим набором.

Хай прибуде з вами фантазія!

Про набір

Цей унікальний ігровий набір LEGO розроблений спеціально для дітей віком від 4 років і складається з 88 елементів ЛЕГО.

Ігровий набір натхненний неймовірними персонажами із популярного анімаційного серіалу «Ляльковий будиночок Габбі» від студії DreamWorks Animation. З наборами LEGO для дітей від 4 років, веселощі не знають меж! Дорослі можуть підключитись до креативного процесу та розділити чарівні моменти з малюками. Ігрові набори LEGO завжди поєднують дітей та дорослих у захоплюючому конструюванні, і цей ігровий набір не є винятком. Збирайтеся всією родиною та насолоджуйтесь разом цим захоплюючим будівельним досвідом.

Щоб дітям було ще цікавіше, до комплекту входить яскраво ілюстрована інструкція, що допомагає зібрати цей дивовижний набір. А якщо ви хочете, щоб ваша дитина відчула себе справжнім архітектором, просто завантажте безкоштовний мобільний додаток - LEGO Builder Instructions, і ви зможете легко масштабувати і обертати свої шедеври на своєму смартфоні або планшеті. Насолоджуйтеся чарами конструювання разом з LEGO! Легкі будівельні кроки та спеціальний кубик для початківців допоможуть вашим маленьким морякам освоїти мистецтво творчого складання. Чудово збалансований розмір корабля дозволить дітям легко керувати ним у процесі гри.

Нехай чаклунство починається прямо зараз!

Якість та безпека

Ретельно протестовані деталі та найвищі стандарти безпеки гарантують, що кожна деталь відповідає найвищим стандартам якості, щоб ваша подорож була абсолютно безпечною та повною чаклунства!

Забудьте про всі сумніви: деталі та елементи LEGO завжди відповідають найвищим стандартам якості, а також проходять безліч тестів на безпеку. Тому ви можете бути впевнені, що подорож з Габбі та Нявкою буде повністю безпечною та забавною.

Унікальний та цікавий ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Корабель та спа Габбі та Мурсалки (10786) чекає на вас!

Розвивайте навички конструювання, уяву та творчості, разом із цим захоплюючим ігровим набором. Вирушайте в дивовижну пригоду, де на вас чекають гламур і морські чудеса, разом з ігровим набором LEGO для дітей від 4 років!

  • 3.0

    26 сер, 2023
    Мені просто цікаво чому саме цей мультсеріал… Ну об’єктивно, є ж багато мультфільмів та навіть ігор по яким можна було б зробити цілу СЕРІЮ. Була у магазині з племінницею та вона захотіла саме його. На щастя, ціна така, що можна придбати без особливих проблем. Збірка проста-проста, однак часто за простими збірками ховається прикольний кінцевий результат, а тут це якось посередньо. Наче і з кораблем дитині мало б бути цікаво грати, однак він не зовсім схожий без вітрил. Наче і шматочок кімнати є, але вони ну геть не пов’язані. Я розумію, що тут зав’язано на фантазії, але від дзеркала потрапити на корабель… Не знаю, не знаю. Трішки рятує ситуацію восьминіг та Нявка, але в загальному серія провальна.
    Достоинства:
    Племінниці було грати більш-менш цікаво, однак навіть дитина запитала, як пов'язана кімната та корабель. Збірка проста, саме для того, щоб навчитись. З позитиву: гірка на кораблі, восьминіг та Нявка.
    Недостатки:
    Чому цей серіал вибраний для серії - загадка. Збірки не пов'язані. Навіщо у наборі стільки кристалів, краще б більше перук або засобів для догляду, якщо вже набір наполовину про це. Загалом, питань більше, ніж відповідей😂😂😂

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари