>
В наявності
2999 грн
1959 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

544 шт.
0 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
3618 грн
2436 грн
+ =
8498 грн
6579 грн
+ =
16498 грн
13029 грн
+ =
4048 грн
2767 грн
+ =
11298 грн
8350 грн
+ =
14498 грн
11619 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зберіть швидкісний автомобіль з набору LEGO “Ford Mustang Shelby® GT500®”, а потім відчуйте себе в ролі водія та протестуйте машину на трасі у спеціальному додатку. Позитивні емоції на всіх етапах гарантовані!

Справжній автомобіль

Найпотужніший Ford Mustang вразив фанатів і технічними характеристиками, і дизайном, адже автомобілі типу Shelby завжди схожі на раритетні американські автомобілі, у яких у всі роки знайдуться шанувальники. Серед основних параметрів:

  • об'єм двигуна: 5.2 літрів;
  • потужність двигуна: 760 л. с.;
  • тип палива: бензин;
  • максимальна швидкість: 275 км/год;
  • максимальна потужність: 760 л.с.

І тільки вдумайтеся, Ви можете отримати та зібрати цей потужний автомобіль своїми руками.

Набір та його вміст

Набір LEGO 42138 був випущений 1 січня 2022, ставши одним з перших наборів LEGO Technic нового року. Він призначений для дітей віком від 9 років (а також їхніх батьків), тому стане відмінним подарунком для тих, хто тільки знайомиться з конструкторами LEGO. Коробка середнього розміру, на передній стороні – автомобіль спереду, на зворотній – ззаду. Усередині упаковки знаходиться: 544 деталі, інструкція та наклейки. Розмір автомобіля у готовому вигляді становитиме понад 8 сантиметрів у висоту, 27 у довжину та 12 у ширину.

Увага! Мініфігурки в цьому наборі, як і у інших наборах серії LEGO Technic, відсутні.

Приступайте до збірки!

Лаймово-білий автомобіль можна побудувати та відображати двома способами:

  • у режимі гри. Дві невеликі секції кузова спроектовані так, щоб їх можна було легко зняти, щоб підключити важіль до храпового механізму;
  • у режимі демонстрації. У цьому режимі задня частина кузова завершена і автомобіль можна використовувати як звичайний автомобіль з відкидним верхом.

Багато хто пам'ятає, як у дитинстві грали із заводними іграшковими машинками. Щільно притисніть автомобіль до підлоги, відтягніть назад, відчуйте, як заводиться фрикційний двигун, а потім відпустіть. Це втілено в наборі LEGO “Ford Mustang Shelby® GT500®”. Система запуску не використовує жодних шестерень. Це важіль, що стосується шарового шарніра, який з'єднаний з гумовим з'єднувачем. Два двигуни, які до слова вперше використовуються в наборах, пропонують пристойну потужність і відправлять автомобіль вперед, більш ніж на 5 метрів (залежно від поверхні).

А коли набридне грати, зніміть важіль, прикріпіть задню частину кузова та поставте акуратну машину на поличку.

Грайте у додатку

Для наборів цієї серії було розроблено спеціальну програму LEGO Technic AR. За допомогою неї, Ви зможете поринути у світ справжніх перегонів та відчути себе професійним пілотом у доповненій реальності. Вибирайте трасу для гонок, постарайтеся прийти першим та виконуйте різноманітні завдання.

Яскраво-салатова машина з білими смужками з набору LEGO "Ford Mustang Shelby® GT500®" порадує і фанатів автомобілів Ford, і фанатів конструктора, і фанатів доповненої реальності.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 сер, 2022
    Хороший набор, учитывая что это еще и technic то практически не ломается если даже уронить. Рекомендую к покупке !
    Достоинства:
    Интересная сборка, относительно небольшая цена и в целом неплохая модель)
    Недостатки:
    Перед машинки немного не похож на настоящую(
  • 4.0

    29 січ, 2022
    Я купил его после того, как увлекся сборками Technic Corvette ZR1 и McLaren Senna GTR, которые были фантастическими как по стилю, так и по функциональности. Здесь функция возврата неплохая, но я бы предпочел иметь машину, которой можно управлять и которая имеет поршни двигателя или двери. Поэтому тем, кто хочет получить больше игровой набор, я посоветую этот пропустить. Но если вы, как и я собираете наборы для демонстрации, то смело берите.
    Достоинства:
    Хорошая цена, которая соответствует количеству деталей. Может быть в двух вариациях. Модель целиком выглядит хорошо.
    Недостатки:
    Функций практически нету.
  • 5.0

    29 січ, 2022
    Механизм запуска с откатным механизмом выглядит интересно и очень весело, но для гонки потребуется вторая машина, а Porsche 99x Electric выглядит немного незаконченным, поэтому я решил не брать его. Касательно дизайна…хм, он выглядит просто хорошо, но не новаторски. Возможно, дизайнерам лего следовало отдать приоритет тому, чтобы автомобиль просто выглядел хорошо и немного отойти от Мустанга.
    Достоинства:
    Задняя часть легко узнаваема и очень похожа на Мустанг. Понравилось добавление откатного механизма, но теперь нужен еще один такой автомобиль.
    Недостатки:
    Передняя часть выглядит так, как будто с автомобилем произошло лобовое столкновение.
  • 5.0

    29 січ, 2022
    LEGO уже несколько лет производит наборы Technic с инерционными двигателями, но в большинстве из них предпочтение отдается играбельности, а не эстетике и реализму, но с этим набором все меняется. Машину можно построить двумя способами, которые я назову «режимом отображения» и «режимом воспроизведения». Механизм - храповой. Два двигателя обеспечивают достаточную мощность, и на ковре они запускают автомобиль на 3-4 метра.
    Достоинства:
    Довольно хорошая демонстрационная модель. Яркий лаймовый цвет. Храповой механизм и спусковой механизм хорошо работают во время игры.
    Недостатки:
    Приложение с дополненной реальностью абсолютно не нужно (мне).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари