>
В наявності
619 грн
538 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

219 шт.
0 шт.
19.1 × 7.1 × 14.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Автомобілі багі славляться своєю високою прохідністю, завдяки якій можуть долати навіть найскладніші ділянки пересіченої місцевості, залишаючись на ходу. Модель машини такого типу можна отримати в наборі LEGO "Позашляховик багі для перегонів", щоб дізнатися, як він влаштований, і розіграти домашні перегони.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42164 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 219 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - автомобіль. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Збірка багі

У набір ЛЕГО 42164 додано 2 пакетики з деталями і 2 інструкції. Однак не можна розділити збірку з кимось, оскільки вони послідовно допомагають зібрати одну машину. 

Для складання використовуються спеціальні деталі ЛЕГО Технік. Переважно вони виконані з чорного, жовтого, блакитного і рожевого кольорів. З них спершу створюються внутрішні механізми, потім вони з'єднуються між собою і додається кілька декоративних елементів, наприклад, для капота і сидінь. Обирати, чи клеїти наклейки в цей момент можна самостійно. Останній етап - приєднання блакитних і чорних ободів коліс із чорною гумою по колу. При цьому, передні колеса набагато вужчі, порівняно із задніми. 

Функціональні можливості готового автомобіля

Готовий багі сягає 9 сантиметрів заввишки, 17 у довжину та 11 завширшки. Компактна модель не позбавлена функціональних можливостей, які дають можливість ближче познайомиться з особливостями серії та весело провести час. Серед них:

  • рульовий механізм з можливістю повороту в обидва боки, під час якого повертаються і колеса, і корпус;
  • робоча задня підвіска, що активується при натисканні на задній спойлер і необхідна під час проходження перешкод;
  • рухомий 4-х циліндровий двигун, з'єднаний з правим заднім колесом;
  • можливість відкрити і закрити двері з обох боків. 

Набір ЛЕГО "Позашляховик багі для перегонів" легко потішить будь-якого фаната серії, любителя незвичайних транспортних засобів або дитину, яка бажає випробувати багі в серії домашніх перегонів. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари