>
В наявності
1179 грн
933 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

390 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6478 грн
5385 грн
+ =
6678 грн
5553 грн
+ =
9978 грн
8325 грн
+ =
12178 грн
10173 грн
+ =
1678 грн
1353 грн
+ =
4678 грн
3873 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

По полях, по полях зелений трактор John Deere їде до нас. Згадали дитячу пісеньку? А тепер настав час згадати, як виглядають справжні, агресивні набори серії LEGO Technic. Зберіть цього зеленого монстра і вирушайте разом з ним у подорож горами та пагорбами в наборі LEGO “John Deere 9620R 4WD Tractor”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42136 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Technic спільно з машинобудівною компанією John Deere. Він містить 390 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 8 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, але й під час гри. Набори серії можуть познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Оригінальний John Deere 9620R

Ця модель трактора була випущена в США у 2015 році та здобула славу потужної сільськогосподарської машини. До основних технічних характеристик можна віднести:

  • потужність двигуна (номінальна): 620 к.с.;
  • модель та тип двигуна: Cummins QSX15, дизель, з рідинним охолодженням;
  • літраж двигуна: 14.9 літрів;
  • номінальні обороти за хвилину: 2100
  • вантажопідйомність навішування: 6804 кг; 9072 кг;
  • вага (доставка): 19754 кг.

Виходячи з характеристик Ви можете зробити висновок, що це справді великий трактор. Як і власне LEGO-версія, яка з причепом досягає 9 сантиметрів заввишки, 35 завдовжки і 9 завширшки.

LEGO-версія трактора

LEGO-версія John Deere 9620R вийшла більш ніж на схожою на оригінальну машину. Насамперед цього вдалося досягти завдяки співпраці компанії LEGO з компанією John Deere (і тільки вдумайтеся, це в цілому вперше, коли датська фірма конструкторів зробила колаборацію з автомобільною компанією John Deere!). Також автомобіль впізнаваний через використання зелених деталей, які досить рідко використовуються в серії LEGO Technic. До особливостей та функцій LEGO-версії трактора можна віднести:

  • величезні всюдихідні колеса;
  • шарнірно-зчленовану раму;
  • кабіну водія з сидінням, що повертається;
  • рульове управління;
  • автентичні стікери.

Крім того, окрім моделі зеленого трактора, тут представлений його причіп. Здавалося б, як можна урізноманітнити причіп. Але дизайнери набору LEGO "John Deere 9620R 4WD Tractor" зробили його цікавим, пофарбувавши в яскраво-жовтий, додавши шарнірне дишло і функцію перекидання.

У сумі це працює як міцний трактор, з надійним причепом, в якому можна перевозити невеликі предмети, фігурки або деталі LEGO. А за рахунок великих коліс і дишла з додатковим шарніром, трактор подолає навіть перешкоди на своєму шляху і доставить предмети цілими і неушкодженими.

Перепочиньте від збірок спорткарів і зробіть щось справді унікальне, як трактор із набору LEGO “John Deere 9620R 4WD Tractor”. Будьте впевнені, в готовому вигляді він виглядатиме не гірше за спортивні машини серії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 кві, 2022
    У дитинстві я завжди будував свої трактори та обладнання з нашого контейнера з деталями. Одного разу мої батьки здивували мене міні-трактором 8281. У дитинстві я любив його, оскільки це був перший справжній трактор Lego, який у мене був. Через роки я купив свій перший комплект, придбаний за довгий час - 42054 Claas Xerion 5000. Тепер я придбав ще й трактор John Deere. Мені дуже подобаються всі деталі, які відображають справжній трактор: класичне сидіння, фари. У дитинстві це було б мрією. На даний момент він знаходиться в моєму офісі і мені дуже подобається дивитися на нього щодня. Єдине, що я хотів би, щоб вони включили, це невеликий GPS-екран.
    Достоинства:
    Це дуже реалістично аж до останньої детальки. Трактор має реалістичні механізми та може рухатися. Сподобається фанатам Lego-тракторів.
    Недостатки:
    Як вже написав у відгуку, не вистачає gps-екрана.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Не дивлячись на новітні машини більш відомих марок, ій син дуже любить John Deere. Тому його захоплення цим новим транспортом навіть не можна описати. Він зібрав його трохи більше ніж за годину, і зараз він є найкращим дисплеєм у його колекції Lego. Він любить рухомі частини і те, що він виглядає як справжній мініатюрний трактор. Основний трактор і заднє навісне обладнання піднімаються та повертаються, щоб імітувати реальний рух. Чудове доповнення до Lego Technics!
    Достоинства:
    Актуальний набір для України. Яскраві та вдалі кольори. Використання невеликого поворотного елемента (деталі 99009 і 99010) забезпечує реалістичний рух.
    Недостатки:
    Відносно небагато деталей і як наслідок розмір.

Рекомендуємо подивитися ці товари