>
В наявності
5299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

764 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
10+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6478 грн
6219 грн
+ =
6698 грн
6433 грн
+ =
14098 грн
12691 грн
+ =
16298 грн
14539 грн
+ =
18798 грн
16369 грн
+ =
5798 грн
5719 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чули приказку "танки бруду не бояться"? Ось саме таким виразом можна охарактеризувати потужний позашляховик з набору LEGO "Всюдихід", який з легкістю готовий як проїхати не одну сотню кілометрів по бездоріжжю, так і шикарно виглядати на поличці.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42139 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Technic. Він містить 764 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 10 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, але й під час гри. Набори серії можуть познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Потужна вантажівка

Дизайнери LEGO добре постаралися, щоб цей позашляховик виглядав добре, і мав кілька цікавих функцій у запасі.

Перше, що кинеться в очі, коли Ви почнете збирати вантажівку з набору LEGO 42139, то це його розмір. Він якраз підходить для того, щоб у автомобілі все знаходилося на своїх місцях. Отже, у готовому вигляді він досягне 11 сантиметрів заввишки, 27 завдовжки і 13 завширшки.

Візуально він може Вам більше нагадати квадроцикл, ніж вантажівку. І якщо Ви проведете таку паралель, то будете абсолютно праві, адже квадроцикли такого плану дійсно зустрічаються. Просто така назва – “квадроцикл” більш поширена в Україні. І коли вже були торкнуті колеса, то всі шість підвішені, з маятниковою віссю спереду та амортизаторами ззаду.

Далі – кольори. Поєднання помаранчевого з чорним може здатися не новим, але погодьтеся, що воно все ще безпрограшне. Особливо коли їх доповнюють деталі серії LEGO Technic, які видніються ззаду та з-під капота.

І вишенька на торті, головне, що зацікавить будь-кого в даному наборі - це функції, яких більш ніж достатньо для такого набору. У цьому плані позашляховик зможе порадувати Вас:

  • кермовим керуванням;
  • робочою підвіскою;
  • двоступінчастою (+нейтральною) коробкою передач;
  • двигуном з поршнями, що рухаються;
  • лебідкою;
  • вантажною платформою, що перекидається.

До того ж, слід зазначити, що це перша шестиколісна вантажівка в серії LEGO Technic, так що її можна вважати першопрохідцем і обов'язковою до ознайомлення.

Ігрові можливості

Дизайнери LEGO не обмежилися простим додаванням функцій у набір LEGO “Всюдихід” та представили невелику ігрову можливість – розпилювання дров. У цей набір входить іграшкова бензопила і 20 деталей колод, які можна з'єднати в колоди більшого розміру та розпиляти. Для більшої реалістичності ланцюг на пилі може обертатися, щоб "пиляти" дрова.

Вирушайте в захоплюючу пригоду по бездоріжжю з набором LEGO "Всюдихід" або просто виставте його на поличку для демонстрації, вирішувати Вам.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Конструктори Lego люблять мільйони дітей і дорослих. Всюдихід Lego чудовий приклад, чому саме так. Після зібрання він може їхати, і багато його частин рухливі. Коробка передач і підвіска полегшують роботу цього веселого транспорту. Він поставляється з робочою лебідкою. Також підйомна робоча ланцюгова пила та колоди для розпилювання! Пристосований для дітей віком від 10 років, він досить цікавий і складний, щоб змусити вашу дитину задуматися. Усі інструкції написані чітко, легко та супроводжуються зображеннями кожної частини конструкції.
    Достоинства:
    Рухомий та деталізований набір. Багато робочих функцій демонструють бездоганні інженерні рішення. Він має такі чудові функції, як 2-швидкісна коробка передач, лебідка, рульове керування, перекидний ковш і підвіска. Мені подобаються ці неліцензійні набори, оскільки вони доступні.
    Недостатки:
    Є наліпки, з якими не кожна дитина 10 років сама впорається.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Я отримав 3 тижні тому LEGO - всюдихід, і він чудовий. Мій 9-річний хлопчик створив набір, і це зайняло багато часу. Набір містить багато деталей, і йому потрібно було думати більше, ніж із звичайним набором. Він сказав, що йому це подобається, оскільки він бачить, як воно повільно набуває форми. Після створення, набір пропонує багато функцій. Колеса обертаються, амортизатори чудово працюють, ви можете бачити, як працює двигун.Масштаб, форма, кольори схожі на справжній всюдихід. Я роблю висновок, що вашій дитині чи навіть вам сподобається складати набір і грати з ним.
    Достоинства:
    Рухоме усе, що можливо відтворити у наборі Лего. Сподобались кольори цього всюдиходу та реалізовані функції. бензопила та стовбур - цікаві доповнення.
    Недостатки:
    Скільки років, а наліпки досі дратують.

Рекомендуємо подивитися ці товари