>
В наявності
10999 грн
9996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 017 шт.
0 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
11+
0 шт.
4.7

Опис

Познайомтесь з чудесами інженерії, техніки і мощі з набором LEGO Technic "Важкий тягач". Коли справа доходить до порятунку застряглих транспортних засобів, цей великовантажний евакуатор впорається з будь-якою роботою. Витягнути машину з грязі або води? Машина невчасно заглохла? Бути може щось зламалося? На допомогу прийде цей евакуатор. Будьте впевнені, у цій моделі Вас вразить все: від збірки, до ігрових можливостей. Придбайте набір ЛЕГО 42128 і переконайтеся самі!

Упаковка і вміст

Набір ЛЕГО "Важкий тягач" поставляється в стандартній для серії упаковці — великий картонній коробці. На передній стороні зображений евакуатор у всій своїй красі, зверху логотипи ЛЕГО і серія Техніка, знизу зліва згадка пневматичної функції, на задньому плані дорога. На зворотному боці: розміри евакуатора і його функції.

Відкривши коробку, Ви виявите 2017 деталей, інструкцію для складання та наклейки. За допомогою цього всього Ви зможете створити досить великий евакуатор, завдовжки 58 сантиметрів і висотою 22 сантиметри.

Увага! Мініфігурки в наборі ЛЕГО 42128 відсутні.

Деталі й функції

У наборі ЛЕГО "Важкий тягач" використовуються класичні деталі серії ЛЕГО Технік, щоб віддати данину підтемі евакуаторів. До класичних деталей можна віднести:

  • стандартні деталі ЛЕГО Технік;
  • автентичну решітку радіатора;
  • повітряні фільтри;
  • фари;
  • вихлопну трубу.

Порадують Вас також і цікаві функції, які зроблять набір ЛЕГО 42128 реалістичнішим і нададуть більше можливостей для гри. У наборі ЛЕГО "Важкий тягач", Ви виявите:

  • капот, що відкривається;
  • 6-циліндровий двигун з рухомими поршнями;
  • висувні опори;
  • підйомну вісь, яка опускає додаткові колеса і розподіляє вагу вантажу;
  • стрілу, що висувається;
  • кран, що обертається;
  • робочу лебідку.

І багато іншого, що точно сподобається і дорослим і дітям!

Під'їдьте на цьому яскраво-помаранчевому евакуаторі до зламаної машини, закріпіть гаки і витягніть її з халепи.

Пневматичні функції

Одна з цікавих особливостей набору ЛЕГО "Важкий тягач" — функція, заснована на принципах пневматики, тобто тиску повітря. Хоча перші пневматичні деталі були представлені в конструкторах ЛЕГО ще в 1984 році, навіть зараз багато хто здивується тому, як з їх допомогою, в наборі ЛЕГО 42128 висувається і піднімається стріла крана. Тим більше, що в наборі ЛЕГО "Важкий тягач" використовуються пневматичні деталі другого і третього покоління, які дають ще більше можливостей для творчості. Також ніхто не забороняє Вам поекспериментувати і використовувати їх у своїх власних збірках, попутно познайомившись з основами пневматики.

Чи готові Ви до нового випробування по збірці крутого евакуатора? Набір LEGO 42128 не підведе Вас ні в процесі побудови, ні під час ігор.

Купити набір LEGO Technic "Важкий тягач" (42128) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 4.0

    15 сер, 2021
    Это потрясающий набор с таким количеством сложных функций (мои любимые - аутригеры), хотя я обнаружил несколько мелких проблем. 1. Когда я использую пневматический насос, нажатие на него вызывает большую нагрузку на модель, что приводит к разделению деталей. 2. Я не знаю, только ли это в моей модели, но когда я перекатываю ее вперед, некоторые детали в двигателе зацепляются и издают громкий щелкающий звук. Когда я перекатываю его назад, он работает нормально, что кажется странным. Не знаю, можно ли исправить это, но пока что я только что удалил движок.
    Достоинства:
    Очень-очень-очень крутые функции, одна только пневматика чего стоит. Видел, что можно купить подсветку для набора.
    Недостатки:
    Проблема с насосом - некоторые детали отпадают. Проблема с движком - щелкает при движении вперед.
  • 5.0

    15 сер, 2021
    Это первый набор, который я купил с детства. Отличный набор! Мне очень понравилось строить его, с этой тонной рабочих деталей. Пневматика доставляет массу удовольствия. Излишне говорить, что мой восьмилетний ребенок был очень взволнован и играл с ним без остановки. Я был искренне удивлен, насколько мне понравился этот набор, и очень рекомендую его.
    Достоинства:
    Рад, что они остановили на оранжевом цвете. Много деталей лего-техники. Эпичные наклейки. Есть механические и пневматические функции.
    Недостатки:
    Маленькие наклейки можно не клеить.
  • 5.0

    15 сер, 2021
    Я так рад, что выбрал на почте именно этот набор. Какая отличная сборка. Было несколько хитрых, хорошо спроектированных мелочей. Пневматика (первая такая функция, с которой я работал) великолепна и работает хорошо. Я отказался от наклеек, так как они для меня немного кричащие. В остальном супер.
    Достоинства:
    Большие размеры эвакуатора. Интересные функции. Пневматика.
    Недостатки:
    Наклейки, пришлось от них отказаться.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари