>
В наявності
5099 грн
3955 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 466 шт.
0 шт.
28.2 × 9.1 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5718 грн
4475 грн
+ =
10598 грн
8575 грн
+ =
17098 грн
14035 грн
+ =
5878 грн
4563 грн
+ =
13298 грн
10433 грн
+ =
16098 грн
13195 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Про нове - четверте покоління Ford GT можна говорити довго. Однак для того, щоб зрозуміти наскільки крутий автомобіль, достатньо 2 фактів. По-перше, машин буде виготовлено 67 штук на згадку про гоночний автомобіль, який переміг Ле-Ман у 1967. По-друге, вони будуть виготовлені на заводі вручну. Щоб отримати ексклюзив собі, потрібно викласти близько 1,7 мільйона доларів та дочекатися схвалення. Добре, що міні-модель автомобіля в наборі LEGO “Ford GT 2022” коштує не так дорого і доступна кожному фанату.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42154 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 1466 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – автомобіль.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Про оригінальний автомобіль

Сучасний автомобіль зовні нагадує того самого переможця гонки 1967 року, проте зі значними покращеннями під капотом і для підвищення аеродинаміки:

  • 800 л.с. для трекової версії;
  • оновлене шасі для підвищення керованості;
  • великі бічні повітрозабірники;
  • гоночна трансмісія, підвіска з адаптивним золотниковим клапаном та перероблений кузов;
  • широкий кузов, включаючи величезне крило та дифузор ззаду.

Втілення швидкості у варіанті конструктора

Застрибуючи в складання набору ЛЕГО 42154, почати потрібно відразу з рухомих функцій. Спершу створюється задній диференціал, а потім блок двигуна V6. Потім додається невелика структура, щоб дати майбутні точки кріплення. Далі слідує велика нижня рама, а також каркас заднього спойлера. На цьому моменті віссю та центральним штифтом з'єднується перед та зад автомобіля. Інші кроки надають машині впізнаваний зовнішній вигляд, тому складаються зі складання сидінь, панелі приладів з кермом, кузова зі спойлером, фар, дверей і коліс.

Незважаючи на сірі та кольорові деталі, які використовуються під час складання, зрештою автомобіль виглядає як майже повністю синій. Його розміри досягають 9 сантиметрів заввишки, 39 завдовжки і 18 завширшки. Проте радує Ford GT не лише зовнішнім виглядом, а й функціями:

  • робочий двигун V6;
  • кермо (внутрішній механізм з'єднаний з шестернею зверху, що діє як поворотна ручка);
  • червоний важіль на центральній консолі дозволяє піднімати та опускати задній спойлер;
  • робоча незалежна підвіска всіх коліс;
  • капот, що відкривається, і багажник;
  • двері типу крило метелика.

Набір ЛЕГО "Ford GT 2022" з колекційною моделлю автомобіля радий винагородити свого власника довгою та захоплюючою збіркою, а також визначним результатом.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    12 тра, 2023
    Можно спитати?Чи з можу я зібрати цей набір в 11років?
    • 15 тра, 2023
      Доброго дня! Все дуже індивідуально. Рекомендований вік для збірки набору такої складності - 18 років. Однак, якщо Ви з самого дитинства збираєте LEGO, то можете вирішувати на свій розсуд. Лише не забудьте порадитись з батьками або іншими дорослими 😉
  • 5.0

    9 кві, 2023
    Їдучи на день народження до племінника, я вирішив, що саме цього набору він гідний. Спочатку ми складали його разом, але я був змушений їхати і отримував фото зібраних частин цього набору вже на телефон. Набір не простий, тому швидко зібрати його не вийде і це задоволення розтягнеться. Нам обом сподобались, як деталізованість, так і неймовірна кількість рухомих деталей, що ще більше додають реалістичності. Проте Дмитро (племінник) сказав, що автомобіль був би кращим у яскраво синьому кольорі. Як на мене і цей матовий варіант виглядає чудово. На мою думку цей набір підійде кожному.
    Достоинства:
    Складна конструкція. Вигини витонченого суперкара грамотно відтворені з використанням повного репертуару сучасних панелей Technic, і він має всю функціональність, яку можна очікувати від моделі такого розміру. Темно-синій колір виглядає чудово, особливо тому, що це рідкісний колір, який приємно відрізняється від червоного, білого та чорного, які занадто часто використовуються для моделей такого типу. Автомобіль не вкритий наліпками.
    Недостатки:
    Видимі червоні осі та яскраво-сині штифти
  • 5.0

    9 кві, 2023
    З самого дитинства я фанат автомобілів Ford і обов’язково куплю його у майбутньому. На жаль, поки заробітної плати вистачає тільки на набір Лего, але він також приніс мені неймовірну насолоду. Спершу я думав, що набір буде меншим, проте він великий і мені довелось ще більше звільняти поличку. Хто буде брати - довжина автомобіля майже 50 сантиметрів. Деталізованості у наборі багато (двигун, двері, капот, спойлер, керування поворотом коліс). Мені також сподобався саме матовий колір цього набору. Він гармонійно поєднується з білими смугами. І якщо ви також мрієту про Ford, то цей набір вам обов'язково сподобається.
    Достоинства:
    Ефектна модель культового американського суперкара. Неймовірно цікавий процес складання, гармонійне поєднання кольорів та деталей. Жорстке шассі. Всі функції, які ви очікуєте від такого набору.
    Недостатки:
    Трохи дивний вигляд фар.
  • 5.0

    9 кві, 2023
    Хтось може сказати, що ціна занадто висока як для набору, але навіщо себе обмежувати у задоволенні. Я вважаю, що за якість та цікаво проведений час потрібно платити і це саме такий приклад. Тепер про набір. Він просто шикарний. Напевно найдеталізованіший, з усіх що я складав. Двері і капот, багажник, котрі можна відкрити, робочі спойлери, та ПРОЗОРИЙ блок двигуна. Управління здійснюється через штучку наверху, яка нагадує шестерні. Мені також сподобався колір моделі та білі вставки, котрі підкреслюють спортивність цього автомобіля. Загалом набір просто неймовірний, тому можу порадити купити його кожному.
    Достоинства:
    Деталізований набір, багато рухомих деталей та можливостей роздивитись усе. Якщо хочете пограти - у наборі вистачає функцій. Якщо головна ціль - це демонстрація, то автомобіль виглядає шикарно, хоча і потребує багацько місця.
    Недостатки:
    Занадто контрастні інструкції, іноді важко розпізнати колір деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари