>
В наявності
1049 грн
816 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

252 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Незвичайний гоночний автомобіль для домашніх змагань допомагає отримати набір LEGO "Автомобіль для перегонів NEOM McLaren Extreme E". А за допомогою доданих функцій, він не лише має унікальний вигляд, а й додає веселощів у гру. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42166 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 252 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 7 років. Тематика набору - автомобіль. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Створення Neom McLaren Extreme E

Для того, щоб зібрати автомобіль у наборі ЛЕГО 42166 запропоновано скористатися підказками 1 буклету інструкцій. У ньому 87 сторінок і 98 кроків, щоб прийти до фінального результату. 

Збірка відбувається з центру і рухається назовні. Для цього спочатку збирається скелет і внутрішні механізми з деталей технік. Поступово вони частково закриваються помаранчевими та чорними пластинами, а також формується шасі. У самому кінці до автомобіля додаються 4 ребристих колеса.

Можливості готового автомобіля

Повністю електричний автомобіль, представлений на перегонах 2023 року, у наборі сягає 8 сантиметрів заввишки, 18 завдовжки та 10 завширшки, коли повністю зібраний. Його можна як додатково деталізувати наклейками з принтами спонсорів, так і залишити як просто модель. 

Але на яскравому зовнішньому вигляді особливості гоночного автомобіля не закінчуються. Головна функція, додана до набору - це відкатний двигун. Щоб його активувати, достатньо кілька разів різко відтягнути машину назад, потім поставити в потрібному напрямку і відпустити. Таким чином машина зможе проїхати пристойну відстань і плавно відпружинити, якщо зіткнеться з м'якою перешкодою у вигляді дивана. 

Скориставшись уже власною фантазією і підручними засобами, не доданими до набору, можна сконструювати гоночні треки, рампи або перешкоди, які необхідно подолати за допомогою відкатного двигуна. 

Уявіть себе в ролі гонщика в наборі ЛЕГО "Автомобіль для перегонів NEOM McLaren Extreme E", в оригінальної машини з якого заплановано безліч змагань по всьому світу. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари