>
В наявності
8299 грн
6494 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 775 шт.
0 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8918 грн
7014 грн
+ =
13398 грн
10421 грн
+ =
20298 грн
16574 грн
+ =
9078 грн
7102 грн
+ =
13798 грн
11114 грн
+ =
19298 грн
15734 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Автомобіль з набору LEGO "PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar" створений для візуалізації перегонів у домашніх умовах, а також демонстрації аеродинаміки. Все тому, що оригінальна машина була розроблена за останнім словом техніки для участі в перегонах 24 години Ле-Мана 2023 року. А особливість цих перегонів у 2023 році в тому, що вони соті - ювілейні з моменту заснування. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42156 був випущений в рамках серії LEGO Technic. Він містить 1775 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - автомобіль. 

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Кілька слів про оригінальний автомобіль

Peugeot 9X8 був створений у 2022 році і дебютував у Чемпіонаті світу з перегонів на витривалість. Модель зроблена в рамках ідеї виробляти потужні і при цьому екологічні машини. Як зазначає директор з дизайну Матіас Хассан, дизайн поєднує традиції компанії, а також кішку в стрибку, на що відсилає зміщена вперед кабіна. Назва такого незвичайного автомобіля розшифровується як: 9 - гоночний автомобіль на витривалість, Х - повний привід і гібридна трансмісія, 8 - сучасна модель бренду. Щодо примітних характеристик, то це:

  • двигун V6 з потужністю 680 к.с.;
  • електромотор для передніх коліс;
  • 7-ступінчаста коробка передач;
  • тягова батарея;
  • відсутність заднього антикрила. 

Peugeot 9X8 з деталей ЛЕГО

Аналогічно оригіналу, машина в наборі ЛЕГО 42156 виконана переважно в темно-сірому кольорі. Вона повторює обтічний силует справжнього автомобіля і салатові акценти по всьому корпусу. Автомобіль виконаний в масштабі 1:10 і досягає 13 сантиметрів у висоту, 50 в довжину, 22 в ширину. У наборі, за допомогою деталей ЛЕГО, відтворюються 7-ступінчаста коробка передач; поршневий двигун V6, з'єднаний із задніми колесами; електродвигун з під'єднаним акумулятором (лише для моделі); дверцята, що відчиняються; гібридна силова установка; потужна підвіска спереду та ззаду. Лобове скло при цьому відсутнє. Фари світяться в темряві, роблячи автомобіль ще більш стильним і відображаючи його можливість змагатися не тільки вдень, а й вночі. А керувати Peugeot 9X8 можна за допомогою керма, або встановленої нагорі деталі. 

Обов'язкові штрихи, без яких не обходиться жоден справжній автомобіль для перегоныв - нанесена ліврея і логотипи спонсорів. 

Відчуйте себе справжнім гонщиком, зробивши ставку на власноруч зібраний Peugeot 9X8 з набору ЛЕГО "PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar" і вигравши ювілейні перегони в Ле-Мані. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 чер, 2023
    В цілому, LEGO Peugeot 9X8 - дійсно цікава модель, яка сподобається шанувальникам техніки. Хардкорні фанати техніки можуть бути розчаровані відсутністю більш складних механізмів, окрім звичайної підвіски, рульового управління і відкривання дверей. Хоча коробка передач була б чудовим доповненням, особисто мені цей набір дуже сподобався, і я думаю, що його є за що полюбити. Вона балансує між здоровим поєднанням всіх основних функцій і відмінною формою кузова, створюючи естетично приємну модель, яка сподобається шанувальникам перегонів. Враховуючи розмір, функції та точність кінцевої моделі, ціна адекватна, а це наразі не менш важливо за питання деталей, функцій і так далі.
    Достоинства:
    Кінцева модель виглядає дуже точно, особливо для набору Technic. Форма автомобіля. Включені функції, такі як рульове управління або фари, що світяться в темряві. Захоплюючий процес складання. Досить велика кінцева модель.
    Недостатки:
    Бракує більш складної функціональності, яку очікують більш хардкорні фанати Technic (коробка передач і т.д.). Немає елемента лобового скла.
  • 5.0

    17 чер, 2023
    Загалом, я вважаю, що можу високо оцінити цей набір саме за цікавий процес складання, унікальні техніки та нові деталі. Справа в тому, що оригінальний автомобіль дивний за загальноприйнятими мірками, тому модель виглядає так само своєрідно. Однак вона є досить точним відтворенням реальної речі в рамках обмежень панельної системи Technic. З точки зору функціональності, машина має все, що ви могли б розумно очікувати від моделі такого типу і розміру. Тут немає коробки передач, але як на мене це не велика втрата, оскільки зазвичай вони лише додають непотрібної складності (май опініон). Я вагався, чи вважати темно-сіру ліврею позитивом, чи негативом. І дійшов висновку, що це все ж класно, оскільки відрізняється від червоних, жовтих і синіх кольорів більшості автомобілів Technic.
    Достоинства:
    Точне відтворення автомобіля, який далеко не є легким по дизайну. Важка збірка, з якою доведеться погратись. Незвичайна темно-сіра ліврея. Невеликі салатові акценти - гарне доповнення. Присутні очікувані функцій, однак немає перебору з коробкою передач.
    Недостатки:
    Передня частина кокпіту могла б бути кращою. Багато багато стікерів.
  • 5.0

    17 чер, 2023
    Як великий шанувальник великих автомобілів Lego, я придбав цей набір одразу після виходу і почав його збирати. Я дуже мало знав про "суперкари" і думав, що це досить дивна версія транспортного засобу. Спочатку я не був впевнений, що він мені настільки сподобається, але в міру того, як збірка просувалася, я почав цінувати його все більше і більше. Від унікальної підвіски до креативної форми автомобіля, чим більше він набував форми, тим більше я його цінував. Після завершення я сам здивувався, наскільки мені справді сподобався цей автомобіль. Я впевнений, що будь-хто полюбить і оцінить цю збірку.
    Достоинства:
    Логотипи спонсорів виглядають чудово. Модель складна, тому проведеного часу більше. Обтічні форми виглядають чудово. Я вражений тим, як дизайнери продумали механіку, передачу, підвіску, рульове управління, зібрали все це разом і зробили так, щоб воно виглядало дуже схожим на справжнє!
    Недостатки:
    Передній бампер трішки під питанням.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари