>
В наявності
2299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

422 шт.
0 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
7798 грн
6919 грн
+ =
14298 грн
12379 грн
+ =
3078 грн
2907 грн
+ =
10598 грн
8773 грн
+ =
13298 грн
11539 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Для любителів екстриму, швидкості та найшвидших машин, компанія LEGO представила набір LEGO "Formula E® Porsche 99X Electric". Відчуйте себе справжнім водієм із цим витонченим, збірним автомобілем.

Справжній автомобіль

У 2019 році під час інтерактивної презентації було представлено Porsche 99X Electric. У ході цього ігрове співтовариство допомагало пілотам знайти автомобіль на території Porsche Digital GmbH в Людвігсбурзі. Шанувальників вразила не тільки презентація, а й технічні характеристики новенького Porsche:

  • максимальні показники: 250 кВт (340 к. с.);
  • максимальна швидкість: 280 км/година;
  • розгін до 100 км/година: 2,8 секунди;
  • максимальна енергія рекуперації: 250 кВт;
  • мінімальна вага боліду: 900 кг.

Відчуйте цю швидкість та потужність разом із цим набором, в якому Ви зможете зібрати невелику модель цього автомобіля.

Набір та його вміст

Набір LEGO 42137 був випущений 1 січня 2022 і став одним з перших наборів LEGO Technic нового року. Він призначений для дітей віком від 9 років (а також їхніх батьків), тому стане відмінним подарунком для тих, хто тільки знайомиться з конструкторами LEGO. Коробка середнього розміру, на передній стороні – автомобіль спереду, на зворотній – ззаду. Усередині упаковки знаходиться: 422 деталі (розкладені на 4 пакетики), інструкція та наклейки. Розмір автомобіля у готовому вигляді становитиме понад 6 сантиметрів у висоту, 31 у довжину та 12 у ширину.

Увага! Мініфігурки в цьому наборі, як і у наборах серії LEGO Technic, відсутні.

Приступайте до збирання!

Немає більше часу відкладати на пізніше, відкривайте пакетик за пакетиком і починайте збирати набір LEGO “Formula E® Porsche 99X Electric”. Довга вузька конструкція служить основою з двома двигунами ззаду для приводу задніх коліс, а навколо неї будується кузов. Плавні лінії автомобіля чудово позначаються на аеродинаміці.

Якщо Ви думаєте, що набір не має функціональних особливостей, Ви сильно помиляєтеся. На ранній стадії збірки, Ви будуєте те, що найкраще можна описати як вузол важеля. Пізніше він прикріплюється до хвостовика автомобіля, який може рухатися вгору та вниз. Після того, як збірку буде завершено і Ви перевернете інструкцію на останню сторінку, Ви зрозумієте, як це все працює. Зроблений вами важіль є простим храповим механізмом, який дозволяє тягнути машину назад і, таким чином, розкручувати мотор вгору. І лише після натискання на хвостовий стабілізатор, тріскачка вискакує, і Porsche їде вперед. За рахунок міцної конструкції автомобіль витримає навіть невелику аварію-зіткнення з диваном, табуретом або домашньою твариною.

Грайте у додатку

Для наборів цієї серії було розроблено спеціальну програму LEGO Technic AR. За допомогою неї, Ви зможете поринути у світ справжніх перегонів та відчути себе професійним пілотом у доповненій реальності. Вибирайте трасу для гонок, продумайте розподіл енергії (використовуючи 2 інерційні двигуни) і постарайтеся прийти першим.

Прийміть участь у гонках у себе вдома, а також у доповненій реальності з набором LEGO “Formula E® Porsche 99X Electric”. Позитивні емоції та адреналін від гри гарантовані.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 січ, 2022
    Автомобили Формулы-Е очень сложно сделать в таком масштабе в Technic, поскольку носовой обтекатель слишком заострен, а арки передних колес слишком изогнуты. Именно поэтому перед выглядит немного громоздким. Хотя мне нравятся новые панели «хвостового плавника». Касательно функционала, то с одной стороны я согласен с тем, что функций мало, но с другой и цена на набор невысока. И обязательно затестите игру в приложении!
    Достоинства:
    Я считаю, что форма сделана максимально хорошо, насколько это вообще было возможно. Сочетание черного с белым. Храповой механизм.
    Недостатки:
    Наклейки практически на каждой панели.
  • 4.0

    28 січ, 2022
    Автомобиль выглядит нормально, но ему не хватает функциональности. Как и в случае с Shelby, на задней оси установлены два инерционных двигателя, а между ними установлен храповой механизм, который предотвращает движение автомобиля вперед до тех пор, пока не будет нажат рычаг. Это привлекательная демонстрационная модель с дополнительным бонусом в виде пяти минут веселья с инерционным двигателем. Однако, помимо двигателей, в поле зрения нет никаких других функций и передач.
    Достоинства:
    Насколько я знаю, это первая модель электромобиля. В верхнем положении автомобиль остается неподвижным. В наборе представлены три новые детали (80267, 80268, 80286).
    Недостатки:
    Он немного шире, чем должен быть. Наклейки. Нет функциональности, кроме двигателей обратного хода.
  • 5.0

    28 січ, 2022
    Это первый продукт Lego Technic, который у меня был примерно за 15 лет и чтобы сказать, что он был потрясающим, это ничего не сказать. На его сборку ушло около 2 часов, но уровень детализации и рабочих частей отличный. В готовом виде это автомобиль, который достигает более 30 сантиметров и отлично подходит для гоночных трасс. Функция дополненной реальность определенно крутое новшество.
    Достоинства:
    Очень стильный дизайн и отличная модель для дисплея. Практически нету пробелов. Наклеек не так много.
    Недостатки:
    По сравнению с McLaren Sienna, ему не хватает функций.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари