>
В наявності
1579 грн
1221 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

19 шт.
2 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1678 грн
1305 грн
+ =
1748 грн
1363 грн
+ =
2268 грн
1766 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо у захоплюючий та барвистий світ ігрових наборів LEGO DUPLO. Ігровий набір LEGO DUPLO Аквапарку (10989) - це захоплююча іграшка для купання, яка створена спеціально для малюків від 2 років! З цим практичним конструктором, кожне купання перетвориться на захоплюючу навчальну пригоду. Маленькі дослідники зможуть рости і розвиватися, поринаючи у водну казку цього чарівного аквапарку.

А ще, навіщо купатися, коли можна вчитися? Адже з ігровим набором LEGO DUPLO Аквапарком (10989) діти познайомляться з числами та навчаться лити воду, розвиваючи свої моторні навички! Але не лише дітям буде весело! LEGO DUPLO подбав і про батьків, зробивши іграшку зручною та практичною. Після захоплюючих водних пригод аквапарк можна легко розібрати та висушити, забезпечуючи бездоганну чистоту та гігієну для подальших веселих купань.

З ігровим набором LEGO DUPLO Аквапарком (10989) кожне купання перетвориться на яскравий сплеск радості! Це чудовий подарунок для дітей старше 2 років, а навчання з ним стане справжнім задоволенням. Пориньте у захоплюючі відчуття аквапарку разом з вашою дитиною. Тут вони не лише вивчатимуть числа, а й зможуть за допомогою води та власної фантазії оживити всі різноманітні атракціони.

Вирушайте у світ веселощів та захоплюючих ігор з водою разом з LEGO DUPLO!

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Аквапарк (10989) - це не просто збірна іграшка для ванної, а справжнє джерело веселих пригод та грайливого навчання. Набір складається з 19 елементів ЛЕГО та двох мініфігурок.

У вас знайдеться безліч причин, щоб полюбити цю дивовижну іграшку. По-перше, вона розвиває в дітей віком від 2 років та їх навички рахунки, дозволяючи маленьким дослідникам заповнювати гнучку пальму водою з допомогою кубиків з номерами 1-2-3. Це чудовий спосіб познайомити малюків із цифрами та зробити навчальний процес веселим та захоплюючим. Уявіть маленьких моряків, які вирушають на захоплююче плавання з милою мініфігуркою дитини, що сміливо з'їжджає з водної гірки і пливе на чарівній раковині-поплавці. А як тільки набереться достатньо води у хмарі, діти створять свою власну зливу, пожвавлюючи всі цікаві елементи набору.

Цей яскравий та інтерактивний набір обіцяє перетворити вечірнє прийняття ванни на захоплюючий аквапарк, наповнений веселощами та навчанням. Дозвольте вашим малюкам насолодитися унікальним досвідом та весело провести час у цьому світі водних чудес!

Подаруйте вашим дітям захоплюючі ігри у ванній кімнаті з ігровим набором LEGO DUPLO Аквапарк (10989). Він ідеально підходить для купання і стане чудовим доповненням до інших конструкторів LEGO DUPLO для ванної кімнати (кожен з них продається окремо). Наприклад такі ігрові набори як: плавучий поїзд для звірів (10965), жителі океану (10972), червона панда на плоту (10964), острів для звірів (10966) та інші. Кожен із наборів ви зможете знайти на нашому сайті, у дужках прописаний індивідуальний цифровий артикул набору, за допомогою якого легко знайти потрібний конструктор на сайті.

Розвивайте у дітей почуття рахунку та вміння грати з водою, дозволяючи їм повністю поринути у гострі відчуття аквапарку, не виходячи з дому.

Ігровий LEGO DUPLO Аквапарк (10989) - це гарантоване джерело посмішок та веселощів для вашого малюка!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари