>
В наявності
17499 грн
16696 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 756 шт.
11 шт.
58.2 × 17 × 48 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
17668 грн
16838 грн
+ =
22298 грн
20728 грн
+ =
17898 грн
17032 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сідайте і добре пристібайтеся, адже на Вас чекає запаморочливий набір LEGO "Американські гірки з мертвою петлею", в якому Ви зберете власний шматочок парку атракціонів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10303 було випущено у рамках серії LEGO Exclusive. Він містить 3756 якісних деталей, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – атракціони.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складання. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будов, автомобілів та різних цікавих ідей.

Фігурки на атракціоні

Як і належить парку розваг, в цьому наборі вирує життя і можна зустріти багато мініфігурок, які являють собою суміш продавців, персоналу та відвідувачів. Усього 11 фігурок, які відрізняються вбраннями, зачісками, головними уборами, виразами облич і навіть віком. Говорячи детальніше, тут є:

  • оператор атракціону;
  • продавець повітряних куль;
  • продавець кренделів;
  • продавець хот-догів;
  • відвідувачі парку (бабуся, хлопчик, 3 дівчат та 2 чоловіки).

І з огляду на масштаби атракціону, всім їм знайдеться заняття та місце.

Американські гірки

Пристебніться, оскільки складання набору LEGO 10303 являє собою щось абсолютно нове і дуже цікаве. Воно починається із основи атракціону. На базі є кілька прикрас, у тому числі кілька рослин та вхід до атракціону, але головна мета – забезпечити основу для масивної конструкції, яка створює гірки. Деякі ділянки гірок утримуються на місці додатковими балками, щоб закріпити їх на місці та надати їм більшої стійкості. Каркасна конструкція, що утворює вежу, майже схожа на невеликі сходи. Після того, як каркас башти буде завершено і встановлено на місце, потрібно побудувати механізм, який піднімає платформу з каретками. Наступний розділ – це колеса та шестерні – сам підйомник. Остання збірка – це станція.

Аксесуари включають:

  • паркову лаву з картою парку;
  • візок для повітряних куль;
  • візок для кренделі;
  • підставку для хот-догів;
  • маркер висоти.

Грати з цим набором не менш весело, ніж його будувати. У готовому вигляді американські гірки складаються з 1 поїзда і станції посадки з шлагбаумами, що відкриваються. Опустіть стрижні, щоб закріпити фігурки у вагонах американських гірок. Потім приберіть гальмо, щоб відправити поїзд до підніжжя ліфта. Активуйте підйомник і насолоджуйтесь поїздкою, коли вагони проносяться петлями і поворотами американських гірок. Система живлення для набору є рукояткою. Все працює плавно і якщо Ви все зробили правильно, вагони будуть доставлятися нагору без проблем.

Дочекайтеся на станції вагончик, розмістіть мініфігурки і прокотіть їх на величезному атракціоні в наборі LEGO "Американські гірки з мертвою петлею", а в перерві - насолоджуйтеся кренделями, хот-догами або візьміть повітряну кульку.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари