>
В наявності
48499 грн
40320 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

9 090 шт.
0 шт.
58.5 × 38.5 × 45.5 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

48499 грн
40320 грн
+ =
48798 грн
40572 грн
48499 грн
40320 грн
+ =
51698 грн
43008 грн
48499 грн
40320 грн
+ =
53998 грн
44940 грн
48499 грн
40320 грн
+ =
50998 грн
42420 грн
48499 грн
40320 грн
+ =
52998 грн
44100 грн
48499 грн
40320 грн
+ =
55498 грн
46200 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Титанік усі називали казковим кораблем. Таким він і був. - Роза Дьюїтт Бьюкейтер.

На жаль, Титанік спіткала не казкова доля. Дизайнери LEGO врахували це і в наборі LEGO "Титанік" представили корабель неймовірної міцності, здатний витримати зіткнення з невеликим домашнім айсбергом. А також чудовий експонат, щоб віддати шану людям, які пожертвували собою, щоб врятувалися інші.

Катастрофа на Титаніку

Восьмипалубний Титанік будувався 3 роки і на той момент був найбільшим кораблем. Перед тим, як вийти у свій перший та останній рейс, його оглянули співробітники Міністерства торгівлі Британії та визнали, що все, у тому числі рятувальне обладнання в порядку. І ось, 10 квітня Титанік вирушив. Неприємності не змусили чекати і незабаром командування корабля почало отримувати повідомлення про айсберги та льодові поля. 14 квітня, коли більшість пасажирів уже лягла спати, помічник капітана побачив прямо за курсом айсберг, приблизно за 650 метрів. У спробі обплести його, правий бік лайнера зачепив підводну частину айсберга і вода ринула всередину. Було наказано спускати шлюпки та евакуювати людей. Тим, кому не вистачило місця, нічого не залишалося, крім як прийняти свою долю. Незабаром ніс поринув униз, а корма, прийнявши вертикальне положення, пішла за ним. Так сталася одна з найстрашніших катастроф, під час якої загинуло понад 1500 людей.

Один із найбільших наборів LEGO

Набір по одному з найбільших кораблів просто не міг вийти маленького розміру. Тому LEGO 10294 один із найбільших наборів. Зрозумієте Ви це відразу, як отримаєте коробку, адже вона важить близько 14 кілограм. Тут, з 9090 деталей та за допомогою 3-х інструкцій, Ви зможете створити модель Титаніка в масштабі 1:200, яка в довжину досягає понад 135 сантиметрів. Великий розмір та кількість деталей дозволили створити настільки детальний набір, що його навіть можна демонструвати у музеї.

Поділ збірки

Не турбуйтеся про те, що для складання набору LEGO “Титанік” вам не вистачить вільного місця. Справа в тому, що конструкція розділена на 3 частини та збирається від носа до корми. Для кожної частини передбачена окрема інструкція (близько 200-300 сторінок). Лише після складання всього окремо, Вам буде запропоновано поєднати всі разом і побачити Титанік у всій красі. Але і з'єднання не просте. Зрозуміло, що вага корабля та окремих його деталей дуже велика, щоб з'єднати їх просто деталями. Тому на кінцях секцій встановлені сполучні деталі 2 на 2. Коли дві частини зсуваються разом за допомогою штифтів та затискачів Technic, пластини сполучаються, залишаючи вертикальний отвір, через який можна просунути вісь.

Збірка корабля

Збірка лайнера в наборі LEGO 10294 розділена на 3 частини, які можна розділити ще на кілька:

  1. носова частина. Складання починається знизу вгору, збирається низ, вікна, палуба, додаються якорі, передня щогла, вантажні люки та крани;
  2. місток корабля. На цьому етапі, крім збирання самого корабля, починається додавання інтер'єру, перша деталь з якого - печі двигуна. Тут Ви зберете деякі кімнати, парадні сходи, басейн та воронку;

Тут Ви зможете об'єднати частини за допомогою великих червоних деталей. Перша частина корабля закінчена, вітаємо!

  1. воронка та основні каюти. Аналогічно першим етапам, збирання починається знизу. Збираються міні-сходи та проходи, нарощуються стіни. Продовжуються вікна і починається складання шлюпок та другої воронки;
  2. воронка і ключ блокування. Ключ блокування – це така собі вісь, яка з'єднає другий та перший сегмент збірки. Також тут прилаштовується невелика частина з каютами та воронкою нагорі;

Друга частина корабля зібрана!

  1. воронка та машинне відділення. На цьому етапі порадіють ті, хто любить все механічне, адже тут збираються двигуни, електрична установка і багато шестерень і, звичайно ж, відбувається вже знайоме зовнішнє оздоблення;
  2. кормова палуба та колодязь. Один із найцікавіших етапів - складання задніх гвинтів із прямим валом та парових двигунів. Повертаючи невелику шестерню, можна змусити двигуни крутитися. Залишається добудувати палубу та додати дрібні деталі.

На цьому етапі основну частину збірки набору LEGO "Титанік" закінчено, можна з'єднати все разом штифтами, натягнути троси та зібрати невеликий напис - ім'я лайнера.

Екстремали, які люблять складні збірки та трохи знайомі з історією цієї катастрофи, точно будуть у захваті від набору LEGO "Титанік".

Вдалої та цікавої збірки!

 

 

  • 5.0

    4 лют, 2022
    Це, безумовно, один з найдивовижніших наборів, які я коли-небудь створював. Він надзвичайно деталізований, від різних типів кімнат, до різних типів вікон та різноманітних секцій корабля. Деталі чудові, і я б сказав, що кормова частина для мене була найбільш захоплюючою для побудови. Мені сподобалося, що він був розділений на 3 коробки, кожна зі своїм буклетом з інструкціями та помаранчевим інструментом для розділення. Щодо повторень, то вони є, враховуючи, що корабель симетричний, але не дуже схожий на Колізей. Готова модель дивовижна, а розмір робить її оригінальною.
    Достоинства:
    Новаторство; чудовий дизайн; майже музейна точність; величезний розмір; цікава збірка з невеликою к-тю повторень.
    Недостатки:
    Зі звичайними інструкціями складати трохи важко, краще використовувати електронні.
  • 4.0

    4 лют, 2022
    На постройку корабля у меня ушло около 3 недель, в основном по вечерам и выходным. Каждый шаг был отличным строительным опытом, а также пополнял мои знания о настоящем Титанике. Работающие двигатели, соединенные с подвесными гребными винтами, представляют собой невероятную детализацию. Но есть несколько минусов. Главным принципом Титаника были его водонепроницаемые отсеки и двери, а в этой сборке они почти полностью отсутствуют. Во-вторых, мне бы хотелось, по крайней мере, еще одну котельную и лучшее представление угольных бункеров (например, пространство, которое будет заполнено черными пластинами 1x1 для представления угля). Но сам набор - это произведение искусства.
    Достоинства:
    Мне понравились уникальные методы строительства. Уровень детализации был отличным, что, на мой взгляд, является большим плюсом. Инструкции были отличными и простыми. Корабль кажется очень прочным.
    Недостатки:
    Отсутствие имитации водонепроницаемых отсеков. Хотелось бы лучший дизайн котельной.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Красиво сделанный набор. ОГРОМНЫЙ. Со сложными деталями. Я считаю себя опытным строителем, но даже мне понадобилось несколько дней чтобы закончить сборку. Кормовая часть представляла для меня единственную проблему в том, что руль оказался не совсем прочным — по крайней мере, на мой взгляд. Соединение секций вместе и одновременное соединение карданных валов может быть сложным, зато после Титаник можно легко перемещать. А вообще отличный набор. Я всегда увлекался историей Титаника, и этот набор теперь прямое тому доказательство.
    Достоинства:
    Сборка настолько детализирована, что я не возражаю против некоторых повторений. Это самый большой набор, который у меня есть.
    Недостатки:
    Местами сборка ну прям очень сложная.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари