>
В наявності
2099 грн
1698 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

758 шт.
0 шт.
36 × 9.4 × 24 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2268 грн
1840 грн
+ =
4198 грн
3462 грн
+ =
13098 грн
10498 грн
+ =
2248 грн
1824 грн
+ =
2498 грн
2034 грн
+ =
2598 грн
2118 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Створіть власну композицію з рослин, які надалі не потребуватимуть догляду в наборі LEGO "Мініатюрні рослини". А зекономлений таким чином час можна витратити на створення нових збірних рослин, або їх цікаве розташування. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10329 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 758 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору – рослини. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Колекція рослин

Рослини з набору ЛЕГО 10329 розділені на 3 групи: тропічні, хижі і сукуленти. Завдяки кільком інструкціям, одночасно їх може збирати 3 людини. Інструкції допомагають визначити рослини, даючи їм усім наукові та загальноприйняті назви. Кожна з них розміщена в коричневому горщику, які різняться за розміром.

Тропічні рослини:

  1. Кислиця трикутна (Oxalis triangularis). Це найменша рослина, листя якої замінено на фіолетових метеликів. Стебло не зелене, а біле.
  2. Грошове дерево (Crassula ovata). Другий представник тропіків має м'ясисте темно-зелене листя, розташоване на коричневому деревоподібному стеблі.
  3. Антуріум (Anthurium andraeanum). 3 червоні квітки з жовтими початками з'єднані з довгими салатовими стеблами. У горщику також живе сонечко.

Хижі рослини:

  1. Венерина мухоловка (Dionaea muscipula). Найпопулярніша хижа рослина в наборі має салатове стебло, що закінчується таким же яскравим ловчим апаратом з рожевою серединкою.
  2. Росичка (Drosera brevifolia). Рослина з червоним листям-розчісками продовжується довгим вертикальним стеблом і рожевою квіткою з жовтою серцевиною.
  3. Сарраценія (Sarracenia flava). Невеликі блідо-зелені мисочки з кришками встановлені на двоколірних стеблах.

Сукуленти:

  1. Дудлея Бріттона (Dudleya brittonii). Рослина починається з пурпурових м'ясистих листків, які далі переходять у блакитні й закінчуються білою серцевиною.
  2. Опунція сланка (Opuntia humifusa). Один з найпоширеніших кактусів у наборі складається з круглих плиток м'ятного кольору з принтами колючок і жовтої квітки.
  3. Маммілярія кошлата (Mammillaria crinita f. zeilmanniana). Найбільший з трьох сукулентів збирається з салатових блюдець, розташованих під різними кутами. На блюдця ставляться колючки і рожеві квітки.

Додайте своєму інтер'єру яскравих ботанічних фарб зі збірками з набору ЛЕГО "Мініатюрні рослини". Цікавий факт полягає в тому, що деякі зі справжніх рослин, зокрема, токсичні, тому їхні версії з конструктора ЛЕГО більше підходять для дому. Бережіть своє здоров'я і не забувайте змахувати пил із зібраних рослин.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 січ, 2024
    Разом горщики створюють привабливу та різноманітну експозицію. У наборі використано хитромудрі техніки конструювання та різні деталі. Багато з них використовуються для горщиків і навіть заради цього можна було б взяти набір. У них розташовуються різні екзотичні рослини. Деякі я знав до цього, наприклад, грошове дерево і так росте вдома, а з деякими познайомився під час збірки. Єдине, на що я скаржуся, це те, що дуже мало зразків у натуральну величину, і всі вони різного масштабу. Частково привабливість попередніх ботанічних наборів полягає в тому, що їх можна сплутати зі справжніми рослинами здалека, а тут це не настільки можливо. Гадаю, підказка в назві набору: в мініатюрі…
    Достоинства:
    Оригінальне і дуже привабливе доповнення до ботанічної колекції. Гарне використання деталей та різноманітні кольори. Демонструвати зібрані горщики з рослинами можна як у купі, так окремо.
    Недостатки:
    Не настільки реалістичні пропорції як в попередніх наборах.
  • 5.0

    3 січ, 2024
    Це милий і стильний набір, який містить найкращі елементи ботанічної колекції LEGO. З одного боку він базується на наборах, випущених раніше, а з іншої - представляє нові концепції та зовсім інший вимір експонування завдяки теракотовим горщикам. Кольори також надзвичайно різноманітні і доповнюють відтінки глиняних горщиків, а також один одного. Маленькі рослини здаються дещо спрощеними, і на їх складання піде лише 1-2 хвилини, але те як вони виглядають і те, що їх можна розставити по всьому дому дуже класно.
    Достоинства:
    Надзвичайно цікава збірка з розумними техніками. Використання великої кількості деталей, в тому числі рідкісних. Теракотові горщики надають цим крихітним рослинам кращі можливості для демонстрації. По кожній рослині є невелика довідка, оскільки не всі з них на слуху. Доступний за ціною.
    Недостатки:
    Збірка дуже швидко закінчується, в той час як хотілось бііільше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари