>
В наявності
10999 грн
8809 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 509 шт.
8 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
11298 грн
9061 грн
+ =
14198 грн
11497 грн
+ =
16498 грн
13429 грн
+ =
13498 грн
10909 грн
+ =
15498 грн
12589 грн
+ =
17998 грн
14689 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Один із напрямів сучасного конструктора LEGO - переосмислення старих наборів. Набір LEGO "Фортеця Ельдорадо" яскравий тому приклад, адже він заснований на наборі 1989 року з такою ж назвою. Новий набір також пропонує всім охочим приєднатися до піратів і разом розкрити секрети форту. 

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10320 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 2509 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Мініфігурки на суші та на морі

Як і в оригінальний комплект, в набір ЛЕГО 10320 додано 8 мініфігурок. 2 з них представляють піратів, а решта є імперцями. 

  • піратів у наборі очолює дівчина-капітан. На ній біла блузка, червона безрукавка, пояс і чорні штани. На шиї прикраса у вигляді кулона з черепом. На її помічнику біла майка в червону смужку, ремінь у вигляді мотузки, зелені штани і червона бандана. Одне око закрите пов'язкою; 
  • фракція імперців у наборі починається з капітана фортеці - літнього чоловіка. На ньому блакитна форма з білими штанами і золотими погонами. На голові капелюх із червоним пір'ям. Генералу підпорядковуються 2 дівчини-офіцери. У них трохи інший торс, проте загалом форма схожа на капітанську. В однієї з них червоні погони, а в іншої - золоті. На голові вони мають чорні треуголки з пір'ям. Також фортецю охороняють 3 солдати (одна з них - дівчина), одягнені в уніформу. Вони мають червоні погони, чорні ківери та рюкзаки за спиною. 

У наборі достатньо зброї, починаючи від шаблі і закінчуючи мушкетами, що дає змогу озброїти кожну мініфігурку. Також у комплект додана мавпа.

Напад на форт

Найбільша збірка цього набору представлена імперським фортом. Фортеця побудована на високій скелі, навколо якої видніються деталі блакитної води. До скель примикають невеликі пляжі, де пірати можуть зійти на берег. Також на них ростуть пальми. З одного з таких боків розташований причал. Сірі деталі каміння ведуть від нього до входу у форт. Він захищений двома дерев'яними воротами, а також мушкетами, що визирають зсередини. Над входом розташований офіс капітана імперців. Всередині достатньо місця тільки для невеликого письмового столу з картою, а решту вільного місця займає гармата. У наборі вона не єдина, адже, щонайменше, нагорі встановлена ще одна. Обидві можуть стріляти чорними детальками. Також нагорі є біло-блакитний прапор імперців зі схрещеними мечами. 

Спуск сходами з кабінету капітана веде у двір. Вибір зброї доступний біля головних воріт, щоб війська могли озброїтися, коли вони підуть.  В іншому ця область залишає місце для мініфігурок, які можуть зібратися навколо входу. З двору можна потрапити до сторожових веж. Вони нижчі, ніж офіс капітана і всередині використовуються як склад. Від однієї з веж відходить кран. Мініфігурки можуть дістатися до крана сходами, які можна підняти або повністю від'єднати, щоб отримати доступ до предметів всередині вежі. Стріла обертається навколо і має ідеальну довжину, щоб дістатися до кораблів, пришвартованих зовні, а також до внутрішньої частини фортеці. Обертання червонувато-коричневих рукояток піднімає й опускає прикріплений гак, який несе скриньку з парою пістолетів усередині. Остання частина форту - це тюремна камера. Втекти з неї можна в печеру під камерою. 

Фортецю Ельдорадо обслуговує судно для доставки провізії. Воно сягає в довжину майже 30 сантиметрів і включає 3 вітрила, а також достатньо місця для фігурок. Транспортний засіб піратів представлено у вигляді веслового човна з піратським прапором. Чорні пластини утворюють 2 лавки, а для пересування є весла. Пірати сховали в наборі свої скарби, тому одне із завдань - знайти його.

Обирайте сторону піратів, або імперців у наборі ЛЕГО "Фортеця Ельдорадо" і розіграйте безліч історій як на суші, так і на морі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    13 лип, 2023
    Враховуючи моє знайомство з оригінальним набором, цей набір було досить легко описати та порівняти (хоча збірка була не такою простою). Його цікаво будувати з великою кількістю скарбів, інтегрованих в основу, і цілим рядом хороших будівельних технік для фортеці на скелі. Перш за все, він віддає належну шану оригіналу з дуже схожою загальною композицією, оновленою тюремною кімнатою, ділянкою з люком і вражаюче якісно зробленим краном. Мені подобається, що він побудований у вигляді модулів, які можна легко переставляти, оскільки це збільшує виставкову цінність і пропонує додаткові ігрові можливості. Моя єдина суттєва претензія до цього набору полягає в тому, що корабель не має ніякого сенсу. Мені дуже не подобається, що колірна гамма не відповідає імперським / солдатським кораблям, і він має білий корпус, коли я очікував, що він буде коричневим. Крім того, масштаб повністю відсутній, а замість гарматних люків - крихітні сирні скати. Якщо ви вирішите виставити його поряд з фортецею, я раджу розмістити його позаду моделі і використати техніку вимушеної перспективи, щоб він виглядав як набагато більший корабель вдалині.
    Достоинства:
    Ностальгічна цінність зашкалює. Упакований з усіма піратськими та імперськими деталями, які ви можете пам'ятати. Він, як і раніше, рясніє деталями, які занурюють вас у світ 17-го століття (шаблі, мушкети, скрині зі скарбами тощо). Модульність відкриває широкі можливості для відображення. Усі імперці повністю модернізовані для 21-го століття (з погляду дизайну LEGO - це все ще відповідне до епохи вбрання 17-го століття). Серед піратів є фігурка леді Якір.
    Недостатки:
    Не вистачає фігурки капітана Рудої Бороди та губернатора Бродсайда. Маленький кораблик справляє негативне враження. Якби міг поставити оцінку 4,5 - обрав би саме таку.
  • 5.0

    13 лип, 2023
    Я вважаю набір 6276 Фортецю Ельдорадо абсолютною досконалістю і вершиною дизайну LEGO кінця 80-х і 90-х років, тому цей комплект має для мене величезне значення. Тож я маю віддати належне LEGO за сміливий вибір навмисно за таку улюблену класику і піти шляхом точного відтворення, використовуючи сучасні технології збірки та вибір деталей. Вона дуже схожа на стару Фортецю Ельдорадо, створена за допомогою майже тієї ж лінійки мініфігурок, цього разу доповненої сучасними принтами, обличчями та аксесуарами. Кути, пропорції та кольори самої збірки теж здебільшого збережені. Такі інновації, як модульний характер, цегляна піднята фундаментна плита і системи печер, зберігають свіжість і надають їй додаткову ігрову привабливість і історію. Зрештою, основною метою створення сучасного набору було потурання ностальгії, і він досяг успіху на багатьох рівнях. Якщо ви хочете пережити своє дитинство з LEGO Pirates, 10320 Фортеця Ельдорадо точно не розчарує.
    Достоинства:
    Надзвичайно точна передача духу та атмосфери оригіналу. Велика кількість оновлених імперських мініфігурок, натомість пірати зберегли свій вигляд. Модульна система дозволяє змінювати зовнішній вигляд, якщо оригінал набридне. Додано корабель з набору 6277. Печери внизу надають безліч можливостей.
    Недостатки:
    Можливо, надто точна копія оригіналу, хоча це як кому.
  • 5.0

    13 лип, 2023
    Набір з фортецею Ельдорадо - це справді видатний набір, який можна вважати сучасною класикою. Я вважаю, що баланс оригінальних і сучасних елементів загалом вдалий, хоча і з окремими недоліками, такими як застарілість причалу і пальм. Однак оновлення класичних жовто-білих стін є абсолютно бездоганним, а рівень деталізації - незмінно високим. І це стосується не тільки фортеці, але і печер під нею, з безліччю сюрпризів. Мені також подобається супроводжуючий корабель, оскільки це робить історію більш цілісною. Тому упевнено можу рекомендувати цей набір, навіть за повну ціну.
    Достоинства:
    Чудовий баланс старого та нового. Розумне використання внутрішнього простору у фортеці та під нею. Красива колірна гамма. Торгове судно виглядає чудово і за всіма показниками підходить під головну збірку.
    Недостатки:
    Хотілося б все ж бачити фігурку губернатора Бродсайда. Деякі застарілі особливості як ті ж пальми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари