>
В наявності
13499 грн
12496 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 231 шт.
9 шт.
57.6 × 47.3 × 12.4 cm
18+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
17948 грн
15967 грн
+ =
19298 грн
17368 грн
+ =
13848 грн
12765 грн
+ =
15598 грн
14260 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Багатогранний набір для справжніх фанатів

Набір ЛЕГО Будинок з привидами (10273) - являє собою іграшковий аттраціон нової серії Fairground collection як продовження Creator Expert. Він виконаний у вигляді старого будинку стилю 18 століття, який занурить в атмосферу справжнього хоррора. Давні фанати конструктора LEGO оцінять інтер'єр будинку, адже дрібні деталі відсилають до інших популярних серій: Castle, Adventurers, Hiden side, Creator Expert, Technic та інших. Таким чином, це не просто відмінний деталізований набір, а своєрідний путівник по всіх наборах ЛЕГО. Він надихне вас на приємні ностальгічні спогади.


Дещо з нутрощів

За легендою, це будинок Менор фон Барона. Він був одним з найбільших в світі лиходіїв, які подорожували по світу в пошуках скарбів для крадіжки. Будинок з привидами - це зменшена модель атракціону у вигляді старого особняка барона. Зовні розташований цвинтар з могильними плитами, на одній з яких зображений Тіаго Катаріна, колишній сценограф, який нещодавно залишив LEGO.
На реверсі будинку з привидами повністю домінують ліфтові ланцюги і механізми уповільнення. Темно-блакитно-сірі жаби зображують горгуль по краях даху, що стоять над цеглою, які представляють виходи дощової води. Декоративні деталі продовжуються на гребенях, утворюючи прикраси сріблястого кольору. Якщо повернути циферблат поруч з пічною трубою, відкриються дерев'яні двері. Елементи решітки з перлового золота оточують вхід у вежу, продовжуючи традиційну естетику, яка пронизує цю будівлю.

Каса старомодного виду знаходиться біля входу, підтримуючи дизайн особняка. За стійкою є багато місця для обслуговуючого персоналу, але простір перед ним буде обмежено, коли будівля буде закрито. Також є кілька панелей управління для опускної вежі з двома надрукованими схилами 2х2, які були представлені для 75253 Droid Commander і мають посилання на Classic Space. Друковані плитки 1x2 відповідають плиткам, створеним для серії M-Tron в 1990 році.

Будинок з привидами побудований навколо цікавої вежі вільного падіння, яка починається на першому поверсі.

Головний об'єкт будинку - це ліфт, який забирає відвідувачів атракціону з першого поверху і везе на самісінький верх вежі. Спуск на ліфті настільки швидкий, що запам'ятається відвідувачам надовго.

Посилання на шановану тему Adventurers розподілені по всій моделі, як і слід було очікувати в Manor von Barron! Перша з них встановлена ​​на стіні над прилавком, оскільки це відмінне творіння, відоме як Ідол Евересту, з набору 7417 Храм Евересту. Його кольори були оновлені, але форма залишається ідентичною.

Органний зал розташований зліва від входу і виглядає досить велично, створюючи атмосферу старого особняка. Для додаткового ефекту тут використовуються перлинні золоті свічки. Педалі під клавіатурою - ще одна справжня деталь, а золоті мітки зображують упори, керуючі тим, які труби використовуються. Цей інструмент названий Органом Катаріна, знову посилаючись на Тіаго Катаріна. Стіну над органом прикрашають дві голови від статуй Анубіса. Величезний портрет барона Самуеля фон Баррона займає дах. Камінь на картині світиться червоним світлом. Натискання на зовнішню панель активує світлло цегли позаду картини, в результаті чого з'являється фараон Імхотеп!

У той час як більшість аксесуарів і предметів інтер'єру в будинку з привидами мають відношення до минулих наборів, Резонатор є новим. Згідно з інструкцією з експлуатації, цей пристрій було розроблено, щоб використовувати силу Рубі Ре-Гоу, але замість цього він викликав двох привидів.

Основні характеристики набору

  • Складається з 3231 деталі - об'ємний набір, на збірку якого знадобиться час
  • У комплекті 9 мініфігурок: Скелет, Привид, Дворецький будинку з привидами, 2 фігури працівників атракціону і 4 фігурки відвідувачів.
  • Доповнюйте будинок середнім лінійним мотором і програмованим центром, щоб поспостерігати за роботою атракціону.
  • Орієнтований на вікову категорію 18+

Купити LEGO Будинок з привидами (10273) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    25 жов, 2020
    Давно хотел себе какой-то огромный набор и в итоге остановился на этом. Как и обещают, он реально огромный, аж 18 пакетиков с детальками! Плюс, аж 9 минифигурок, у многих из которые есть 2 лица. Много артефактов, которые намекают на предыдущие наборы. Головы Анубиса, как в наборе 5938 и голова Сфинкса (5978). Золотая урна из набора 7409. Нереально крутой набор, могу сравнить только с Хогвартсом.
    Достоинства:
    Много деталек для дальнейшего собственного творчества. Много механизмов и интерактива. Отсутствие наклеек.
    Недостатки:
    Не понравилось собирать такую огромную цепь на 148 звеньев, слишком монотонно. Часто заедает лифт.
  • 5.0

    25 жов, 2020
    Сейчас Хэллоуин, поэтому самое время собирать наборы, похожие на этот. Инструкция просто огромная, на 310 страниц. Если прикупить дополнительно моторы, то можно автоматизировать. Вся постройка в коричнево-серых оттенках, сразу намекает на довольно стремное здание. Единственный минус сборки – где-то на середине постройки начинает надоедать вечно собирать 4211525 и 4211389. В наборе много интересных деталей: тыква, надгробие, кирки, лианы. По сборке и стилистике понравился алтарь Абдула Альхазреда. Много механизмов, которые лего новичку будет непросто сложить.
    Достоинства:
    Уникальные ручки для передвижения лифта. Идол из храма на Эвересте. Нет наклеек, все принтованное. Орган. Много деталек приятного оливкового цвета.
    Недостатки:
    Подойдет только для тех, кто уже хорошо знаком с лего. Даже мне пришлось пересобирать лифт, так как цепь рвалась.
  • 5.0

    14 жов, 2020
    "Дом с привидениями" - набор не для каждого. Во-первых, он очень дорогой. Во-вторых, разобраться во всех этих деталях может только опытный "конструктор". Даже мне с моим опытом сборки конструкторов Лего было очень тяжело и приходилось много раз переделывать разные мелочевки. Но это пустяки, когда ты видишь результат, который вырисовывается! Этот набор меня порадовал лифтом, правда привести его в движение не так просто и приходится подтягивать цепь сзади, но это опять же мелочи. Больше всего мне понравилось, что в этом наборе не было ни одной наклейки, все надписи были сделаны прямо на деталях. Это круто смотрится в полностью собранном доме. Это лучший набор из тех, которые я собирал!!! Оценка 5 из 5 заслуженная!
    Достоинства:
    Один из лучших наборов производителя Лего, нет ни единой наклейки, все надписи на блоках. Со всех ракурсов дом выглядит круто, как будто я на студии снимаюсь в фильме ужасов.
    Недостатки:
    Очень сложно было собирать, часто путался в схемах и приходилось переделывать, лифт не поднимется, ему надо помогать.
  • 4.0

    13 жов, 2020
    Во время постройки и установки шестеренок и колес убедитесь, что им ничего не мешает вращаться. Прям после установки каждой. Тогда у вас не возникнет проблем с тележкой. Постройка занимательная и очень красивая. Да и если брать всю картину целиком, то дом с привидениями получается что надо и превосходит ожидания.
    Достоинства:
    Дизайн замка и его интерьер - произведение искусства. Когда все отлажено, работает лифт и тележка.
    Недостатки:
    Не с первого раза поняла как работает лифт. Оказалось, чтобы его заставить работать нормально потребовалось. Трение колес было слишком сильным и поэтому она катилась медленно, а прикладывая усилия цепь ломается. Поэтому 4

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари