>
В наявності
25499 грн
24996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

5 509 шт.
0 шт.
58.1 × 47.6 × 16.8 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
29948 грн
28734 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тремтіть фанати футбольного клубу "Барселона", адже тепер Ви можете зібрати їх стадіон з детальок LEGO. Напис на трибунах говорить "Més que un club" - більше, ніж клуб і з цим важко не погодитися. Можна любити цей клуб, можна ненавидіти, але сперечатися з тим, що він вніс великий внесок в індустрію футболу не стане ніхто. Так що, саме час придбати набір LEGO Камп Ноу – ФК "Барселона" і зібрати цей стадіон.

Найбільший стадіон Європи

Стадіон Камп Ноу (з каталонської "новий стадіон"/"нова земля") - є найбільшим стадіоном не тільки Іспанії, але і всієї Європи адже його місткість - 99354 глядачів. Будівництво було розпочато в 1953 році, але затягнулося через зміни в грунті. Однак уже в 1957 році стадіон був відкритий, в честь чого була організована дружня зустріч між "Барселоною" і польською "Легією". З тих самих пір Камп Ноу став стадіоном футбольного клубу "Барселона". І тільки вдумайтеся, тепер у Вас є можливість створити його маленьку копію своїми руками в наборі LEGO 10284.

Мінімалістичне пакування

Як і годиться набору серії LEGO Expert, набір LEGO Камп Ноу - ФК "Барселона" поставляється в мінімалістичній чорній коробці, з мінімумом логотипів і великим зображенням стадіону по центру. Встановлено вікове обмеження 18+, що означає наявність дрібних деталей і підвищений рівень складності. На задній стороні коробки показані розміри набору (висота: 20 см, ширина: 49 см, глибина: 46 см), деякі фото реального стадіону і версії LEGO.

Всередині 32 пакетика з деталями (всього 5509 деталей), 2 інструкції та наклейки. В інструкції, крім самих кроків збірки подано історію клубу "Барселона", самого стадіону Камп Ноу і слова дизайнера Рока Згаліна Кобе (котрий з 2011 року працює дизайнером в компанії LEGO).

Збірка Камп Ноу

Процес створення стадіону в наборі LEGO Камп Ноу - ФК "Барселона" починається з ігрового поля, яке складається з великих принтованих плиток. На цьому ж етапі встановлюються ворота. Далі починається збірка сидячих місць - трибун. Стадіон розділений на п'ять частин, які з'єднуються кількома штифтами Technic. Сидіння зроблені у вигляді довгих смуг, які кріпляться до задньої панелі. Далі Ви додасте написи на трибунах і табло. На табло, до речі, вказана перемога клубу над суперником «Реал Мадрид» з рахунком 5:0 в 2010 році. Наступним етапом укладається покрівельне покриття.

Остання частина збірки - це додавання деяких декоративних штрихів до верхньої частини трибун і сірої основи, в тому числі:

  • дерева навколо;
  • ряд вогнів і вісім прапорів;
  • мікроавтобус команди ФК «Барселона».

Здавалося б, такі незначні деталі додають стадіону жвавості і руху. При бажанні, Ви можете вибрати улюблені мініфігурки, навіть з різних LEGO-всесвітів (від 7 до 11) і розіграти невеликий футбольний матч. Відмінна розвага для Вас, Вашої сім'ї та друзів.

Стадіон точно сподобається тим людям, які стежать за футболом або збирали стадіон Манчестер.

  • 5.0

    11 лис, 2021
    У зібраному вигляді стадіон просто ВЕЛИЧЕЗНИЙ. Раджу звільнити місце на столі, або подумати, де його розмістити на підлозі. Я кожен раз дивуюсь, як дизайнерам лего вдається кожного разу так вміло проектувати великі збірки. Трибуни, стіни та навіть прапорці - все вдало розміщено та гарно виглядає. Іноді не задумуюсь наскільки старий, а тут згадав, що добре пам’ятаю перемогу Барселони у 2010 році. Тому вдвічі приємно отримати і зібрати набір.
    Достоинства:
    Великий, гарно спроектований набір. Багато невеличких, але приємних деталей (дерева навколо). Гарне поєднання кольорів.
    Недостатки:
    Шкода, що немає жодного футболіста, було б цікаво розставити на полі.
  • 5.0

    11 лис, 2021
    Создавать этот набор было очень весело. Цена приемлемая, учитывая количество получаемых деталей. Мне нравится, что стадион предельно детализирован, как и «Олд Траффорд», есть даже детали вокруг него. Этот набор точно передает славу и дух легендарного стадиона Барселоны. Незначительным недостатком этого набора должна быть рекомендация по возрасту. Набор явно не только 18+, поскольку не содержит в себе очень сложных решений.
    Достоинства:
    Отлично для того, чтобы собирать под какой-то сериал (советую Утраченный символ из последних). Получается довольно большой стадион, очень похожий на настоящий.
    Недостатки:
    В сборке присутствуют повторения.
  • 4.0

    5 жов, 2021
    Подскажите пожалуйста когда будет в наличие набор Символы Хогвартса 76391?
    • 4 лис, 2021
      Добрый день. Набор уже есть в наличии. Воспользуйтесь поиском по сайту или перейдите по ссылке https://constructors.com.ua/lego-harry-potter/simvoly-hogvartsa-kollekcionnoe-izdanie-76391 Если что обращайтесь, будем рады помочь!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари