>
В наявності
5799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 517 шт.
5 шт.
48 × 9.1 × 28.2 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зима - чудова нагода вирушити підкорювати снігові схили, а потім грітися за чашкою гарячого шоколаду в затишному будиночку. За щасливим збігом обставин і тим, і іншим можна зайнятися в котеджі з набору LEGO "Альпійський будиночок", який є частиною Зимового селища. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10325 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 1517 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Мініфігурки на зимовому відпочинку

У наборі ЛЕГО 10325 можна познайомиться з 5 мініфігурками, серед яких трактирник і гості будиночка:

  • трактирник. Чоловік одягнений у світло-коричневий светр і сині штани. Також він має коричневу кепку та коричневий фартух. Для розчищення снігу в нього є сіра лопата;
  • лижник. На відпочивальнику лижний костюм, що складається з червоних штанів і блакитної куртки. Його аксесуари - це коричневий рюкзак і лижі. З мініфігуркою пов'язана кумедна історія, адже альтернативне обличчя лижника говорить про те, що він поспішає не на гарячий шоколад, а до туалету;
  • дівчина. Вона віддає перевагу спокійному відпочинку біля вогню, замість підкорення схилів, тому на ній біла сорочка, помаранчева жилетка і блакитні штани. У руках невелика коричнева валізка;
  • літня жінка. Ще одна гостя будиночка одягнена в білий светр, сіру теплу кофту на ґудзиках і світло-коричневі штани. Під час катання на снігоході їй можна одягнути захисні окуляри;
  • дитина. Хлопчик з'являється в наборі в блакитному светрі, синіх штанях, бузковій шапці та червоному шарфі. Він любить хокей, тому й тримає в руках ключку. 

Компанію людям складають сірий кіт, сіра білка і червона пташка. 

У гостях у трактирника

Познайомившись з усіма мініфігурками, час перейти до головної збірки - триповерхової будівлі. Найімовірніше, будиночок розташований на околиці села, оскільки в дизайн включені елементи природи, і він служить таким собі місцем відпочинку для туристів. Фасад виконаний у стилі дерев'яного будиночка, але також поєднує детальки, що відображають камінь. Дах білий, оскільки вкритий снігом. У нього навіть є своя назва, написана на вивісці - "Готель дві сосни". 

Ззаду збірка відкрита, що забезпечує легкий доступ всередину. На першому поверсі кухня і зона відпочинку, на другому - житлова кімната з виходом на балкон, на третьому - невелика кімната власника. З примітних особливостей - блок, що світиться, який освітлює камін. Однак кожна кімната наповнена своїми невеликими деталями, починаючи з пічки на кухні і закінчуючи ліжком під дахом. 

Біля будиночка знаходиться замерзлий ставок, туалет, куди так поспішає лижник, і снігохід, що тягне новорічну ялинку.


Зловіть дзен, споглядаючи зимову природу з балкона або займіться активними видами спорту - в наборі ЛЕГО "Альпійський будиночок" святкові забави не закінчуються. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 жов, 2023
    Усіх, хто все ще вважає, що старі набори "Зимового селища" були кращими, я благаю вас зняти рожеві окуляри. Альпійський будиночок - це чудова збірка з такою кількістю дрібних деталей, що він одразу стає одним з найкращих наборів. Зруб настільки унікальний і добре виконаний, що вигідно вирізняється серед своїх аналогів. Включення переднього балкона додає ще більшої глибини до набору. Вибір мініфігурок чудовий, а бічні збірки дадають варіантів, чим би ці мініфігурки могли зайнятися. Мені особливо подобається замерзле озеро з напівпрозорими крижаними синіми панелями, саме такі дизайнерські рішення роблять цей набір таким гармонійним. Також з улюблених частин - камін. Він здається центральним елементом і мені подобається, як креативно його використали на другому поверсі.
    Достоинства:
    Цікаві елементи, такі як прибудова, замерзлий ставок і текстура самого будиночка. Зовнішній вигляд будиночка, зроблений з колод робить його унікальним. Є можливість "розпалити" камін за допомогою кубика, що світиться, виглядає це затишно. Мініфігурки можна розташовувати і всередині, і назовні - поблизу збірок.
    Недостатки:
    Може бути трохи складно отримати доступ до кухні та відділу бронювання на нижньому поверсі. Лід міг би бути більшим, щоб поставити мініфігурки.
  • 5.0

    21 жов, 2023
    Чарівність справді є основною рисою успішної серії зимового селища. Альпійський будиночок для мене задовольняє цю вимогу. Мені подобається те, що архітектура є характерною для дерев’яного будиночка та виглядає реалістичною, але все ще відчувається сходим на попередні набори. Темно-помаранчеві колоди, безсумнівно, є видатною деталлю дизайну, і вони виглядають чудово. Супутні моделі дещо простіші, і дехто може вважати їх зайвими, але вони є незмінною особливістю селища з самого початку. Ціна залишилася незмінною з попередніх років і я вважаю, що це справедлива вартість, особливо тому, що це ледь не найбільший набір у лінійці. Мініфігурки різноманітні, особливо мені подобається використання приглушених кольорів, не завжди ж персонажам бути вдягнутим як папуги.
    Достоинства:
    Видатний дизайн зрубу. Унікальна архітектура з похилими схилами. Розумне використання світлої цегли. Поєднання дерева з кам'яними стінами. Деталізований інтер'єр. Обідня зона з кріслами винесена за межі будинку, але поєднана з поверхом.
    Недостатки:
    Трохи важко дістатися вглиб першого поверху.
  • 4.0

    21 жов, 2023
    Після торішнього невтішного набору зі Святом на головній вулиці (10308), альпійський будиночок - це повернення до того, що має пропонувати такий набір. У мене є деякі незначні претензії, але жодна з них не заважає цьому фантастичному набору. Існує незліченна кількість історій, які можна розповісти за допомогою усіх частин, починаючи від будиночка і закінчуючи туалетом. Але я хочу повернутися до того замерзлого ставка та назви будиночка. Оскільки я отримав назву “Дві сосни”, я очікував більших соснових дерев, які б конкурували за висотою з будинком. І саме для цього, я б хотів, щоб деталі, які використовувалися у ставку були прибрані на користь дерев. Відсутність певних важливих пейзажів у найбільш сільському новорічному наборі на сьогоднішній день здається втраченою можливістю.
    Достоинства:
    Виглядає як сучасний гірськолижний будиночок з елементами, натхненними зрубом. Збірка розділена на пакетики, перші з яких збирають маленькі деталі, а останні - будинок. Дах кріпиться за допомогою підйомників Technic, що дозволяє легко відкривати його. Всередині досить багато кімнат з ліжками, що дозволяє розмістити мініфігурки. До речі, персонажі у наборі різні, кожен зі своєю історією та зайняттям.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари