>
В наявності
2549 грн
2423 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

822 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2718 грн
2565 грн
+ =
4498 грн
4061 грн
+ =
13548 грн
11223 грн
+ =
2698 грн
2549 грн
+ =
2948 грн
2759 грн
+ =
3048 грн
2843 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Знайдіть час для відпочинку, внутрішнього умиротворення і створення прекрасного в наборі LEGO "Букет троянд". Зібрати оригінальний букет для себе або приготувати оригінальний подарунок для особливої людини - з даним комплектом конструктора ЛЕГО можливо і те, і інше.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10328 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 822 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - рослини. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Букет із 12 троянд

Ідея набору ЛЕГО 10328 вкрай проста для розуміння. Вона полягає в можливості створити 12 збірних троянд. Саме такий букет зазвичай означає романтичні почуття або вищий ступінь поваги. Самі троянди в наборі не всі однакові, що робить процес складання і готовий результат більш різноманітними. Вони представлені на різних стадіях цвітіння, за рахунок чого використовуються різні техніки складання. Серед них:

  • 4 троянди, що повністю розпустилися;
  • 4 квітучі троянди;
  • 4 бутони троянди.

Шляхом нескладних обчислень виходить число 12. Кожна з 12 червоних квіток встановлена на довгому темно-зеленому стеблі, а деякі мають невеликі листки. Збирати троянди можна як самостійно, так і з кимось, оскільки в наборі представлено 6 пакунків з деталями і 3 інструкції, окремо на кожен з варіантів квітки.

Готовий букет

Зібрані троянди - не єдині квіти, додані до набору. Компанію їм складають 4 гілочки гіпсофіли. У них дуже тонке зелене стебло і велика кількість білих квітів нагорі. Їх можна розміщувати разом безліччю варіантів, починаючи від хаотичного і закінчуючи гіпсофілами всередині, а трояндами по колу. 

Оскільки кожна з рослин має збірне стебло, вони призначені для встановлення у вазу, зокрема на різній висоті. Попри те, що її збірка в наборі не представлена, можна використовувати будь-яку, яка знайдеться вдома. Також можна подумати над варіантом із розміщенням троянд горизонтально, лежачи на столі або полиці. 

День Святого Валентина, 8 березня, день народження, або будь-яке інше свято з натяком на романтику. Набір ЛЕГО "Букет троянд" підійде як подарунок на будь-яке з них, радуючи кохану людину букетом, який ніколи не зів'яне. Словом, як і не згасне полум'я любові між двома спорідненими душами.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 лют, 2024
    Я був вражений тим, наскільки добре виглядають троянди з LEGO поруч зі справжніми, і це саме по собі є дійсно складним дизайнерським завданням, яке заслуговує на похвалу. Вони насиченого червоного кольору і можуть бути виставлени у власну вазу. За своєю суттю, цей набір дуже схожий на призначений, наприклад, до Дня Святого Валентина - розрахований на декілька свят на рік. І це дійсно милий і продуманий подарунок, особливо для коханої людини. Навіть якщо просто захочете прикрасити свій житловий простір яскравим букетом троянд, які ніколи не в'януть, цей набір вам точно підійде.
    Достоинства:
    Троянди LEGO виглядають неймовірно реалістично. Створює романтичну обстановку та підходить як подарунок. Букет, який ніколи не зав'яне.
    Недостатки:
    Хотілось би більшого різноманіття серед квітів.
  • 5.0

    10 лют, 2024
    Троянди в перших ботанічних наборах були досить вражаючими на той час. Хоча вони були дещо різного дизайну, вони були дещо крихкими: здавалося, що зовнішні пелюстки мають тенденцію відпадати просто при погляді на них. На щастя, це не є проблемою для жодної з цих нових троянд, всі вони дуже міцні і витримують звичайне поводження з ними. Це була чудова ідея використати три різні дизайни, щоб не тільки зробити проект більш цікавим, але й урізноманітнити букет. Блискучий пластик - єдине, що їх видає, якщо дивитися на них здалеку. Ніщо не скаже "Я кохаю тебе" краще, ніж букет червоних троянд, і, як і ваша любов до одержувача, ці квіти будуть жити вічно.
    Достоинства:
    Ніщо не скаже "Я кохаю тебе" краще, ніж 12 троянд. Три різні дизайни. Міцні конструкції бутонів, пелюстки яких не відпадають і залишаються в потрібному положенні.
    Недостатки:
    Без них.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари