>
В наявності
26999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

5 876 шт.
0 шт.
52.2 × 48 × 21.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
31448 грн
30470 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не лише футбольні фанати, а й любителі масштабних збірок будуть раді отримати набір LEGO «Сантьяго Бернабеу» – стадіон ФК «Реал Мадрид». Тут Ви зберете одне з найвідоміших футбольних полів Європи, яке у 2022 році святкує своє 75-річчя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10299 було випущено у рамках серії Exclusive. Він містить 5876 якісних деталей, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих збірок. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

Декілька слів про стадіон

Стадіон "Сантьяго Бернабеу" був збудований у 1947 році в столиці Іспанії - Мадриді і став домашньою ареною клубу "Реал Мадрид". В 1955 отримав назву на честь Сантьяго Бернабеу де Йесте - іспанського футболіста, який до 1978 був президентом клубу. Зараз, після багатьох реконструкцій, він вміщує понад 80.000 глядачів і має найвищу категорію УЄФА. Також навіть через 75 років стадіон приймає безліч престижних чемпіонатів, у тому числі Лігу чемпіонів УЄФА, Кубок УЄФА, чемпіонати світу та інші.

Складання стадіону з LEGO

Про масштабність майбутнього складання можна судити з наявності 40 пакетиків з детальками та 2 товстих інструкцій. За своєю природою футбольні стадіони є досить великими спорудами, і навіть будучи зменшеними до мікромасштабу і побудованими з кубиків LEGO, вони займають великий простір.

Будівництво починається із важливої ​​частини будь-якого стадіону – поля. Трибуни стадіону складаються із чотирьох окремих секцій. Кожна із них з'єднується одна з одною за допомогою пари деталей Technic. З'єднавши всі чотири частини разом, ви можете додати дві секції часткового даху. Продовжите Ви збиранням великими вежами та скляним фасадом. Останні пакетики дадуть збудувати знімний дах. І ось стадіон готовий до футбольного матчу!

Готовий "Сантьяго Бернабеу"

У готовому вигляді стадіон з набору LEGO 10299 досягне 14 сантиметрів заввишки, 44 завширшки і 38 завдовжки. Переважаючий пісочний колір та класичні архітектурні рішення можуть наштовхнути Вас на паралель із Колізеєм. Крім футбольного поля тут є безліч додаткових деталей, як на справжньому стадіоні:

  • футбольні ворота;
  • технічна зона (для менеджерів);
  • VIP-зона;
  • квиткова каса;
  • лави запасних;
  • різноманітні табло та плакати, реклами спонсорів клубу;
  • туннель;
  • автобус команди "Реал Мадрид", ліхтарі, дерева.

Щоб детальніше розглянути стадіон, його можна розділити на 2 частини і підняти дах. У сполученому вигляді він досить міцний і може бути перенесений без особливих проблем.

Проведіть захоплюючу пригоду, довжиною 40 пакетиків з детальками і зберіть одне з найзнаменитіших футбольних полів світу в наборі LEGO «Сантьяго Бернабеу» - стадіон ФК «Реал Мадрид».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 гру, 2022
    Реал Мадрид є однією з найуспішніших і найпопулярніших спортивних команд у світі, тому лего точно знає, що робить. Я фанат футболу, але до цього не купував жодного стадіону і це логічно, бо жоден з них не належав Реалу! Будувати його було цікаво і я не розумію цих закидів стосовно повторюваності кроків. Це ж стадіооон і він симетричний, отже чого ви чекаєте від нього? Тому просто розслабтесь і насолоджуйтесь створенням. Здебільшого він прихований, коли будівництво закінчено, але мені подобається, що вхід нижнього рівня з веж оброблений плиткою; йому вдається створити враження маленького тунелю, що виходить на велику арену. Той факт, що половини стадіону з’єднані, дуже сприяє стабільності. Якщо стиснути половинки разом, ви зможете тримати його стійким і навіть обережно підняти.
    Достоинства:
    Точне відтворення стадіону, включно з усіма кольорами та трибунами. Можливе розділення на 2 половини для транспортування. Сподобались маленькі аксесуари зовні: машини, дерева, ліхтарі. Є роздільник деталей на випадок труднощів.
    Недостатки:
    Наклейок багатенько, а так все супер.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Під час збирання я не міг не оцінити, що — це справді масштабний набір. Мені дуже сподобалася конструкція та архітектура набору, включно з тонкими деталями, вигинами та кутами. Одна річ, яка мені дуже подобається в цьому наборі, — це важливість збереження «старого» Сантьяго Бернабеу в такому вражаючому масштабі. За кілька років новий «Бернабеу» буде невпізнанним, і я думаю, що вболівальники Реал Мадрида, які мають особливий зв’язок зі стадіоном, будуть ставати в чергу, щоб отримати цей. Купуйте, якщо ви вболіваєте за Реал або цінуєте архітектуру стадіонів.
    Достоинства:
    Чудове поєднання кольорів. Завдяки 2 книгам цей набір дозволяє будувати разом із кимось. Тонка, але красива архітектура. По завершенню - один із найкрасивіших стадіонів
    Недостатки:
    Занадто багато однакових наклейок. Досить дорогий.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Ми чекали роками з моменту виходу Олд Траффорду і тепер маємо Бернабеу. Що одразу приваблює - буклети з інструкціями містять гарну історію про клуб і стадіон. Цей набір було, безумовно, цікаво створювати, хоча і не обійшлося без n-ої кількості повторень. Він надзвичайно деталізований і виглядає приголомшливо після завершення. Мені подобається, що його можна розібрати на частини для зручності транспортування. Підйомний дах і можливість відкрити модель, «розділивши» її навпіл, заохочують працювати з багатьма деталями набору — полем, знаковими чотирма вежами, воротами , тунелями.
    Достоинства:
    Ідеально відтворює стадіон. Багато деталей, тому збірка займає час. Відкрити дах і відкрити дві половини стадіону – це непогані функції як для виключно демонстраційного набору.
    Недостатки:
    Повторювані побудови чотирьох квадратів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари