>
В наявності
4249 грн
3334 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 106 шт.
0 шт.
47.8 × 27.8 × 9 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

4249 грн
3334 грн
+ =
4418 грн
3476 грн
4249 грн
3334 грн
+ =
6348 грн
5098 грн
4249 грн
3334 грн
+ =
11148 грн
9130 грн
4249 грн
3334 грн
+ =
4398 грн
3460 грн
4249 грн
3334 грн
+ =
4648 грн
3670 грн
4249 грн
3334 грн
+ =
4708 грн
3720 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тіштесь фанати ретро-мотоциклів, адже у наборі LEGO “Vespa 125” Ви зберете саме такий, родом із далеких 1960-х. А потім, одягнете шолом і поїдете збирати квіточки.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10298 було випущено у рамках серії LEGO Exclusive. Він містить 1106 якісних деталей, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – мотоцикли.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих збірок. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

Міні-історія мотоциклів

Компанія Vespa дебютувала у 1946 році, щоб забезпечити населення у доступних транспортних засобах після Другої світової війни. Незважаючи на те, що мотоцикл був зроблений без огляду на попередні моделі та відмовився від усього зайвого, Vespa стала першим успішним скутером у світі та випускається досі. Тепер модель Vespa 125, випущена в 1958, послужила джерелом натхнення для набору LEGO 10298.

Збірка скутера

Ще до початку збірки Ви виявите, що більшість деталей виконано в рідкісному пастельно-блакитному кольорі. Але настав час розпочати! Унікальна форма Vespa продиктована її рамою, з якої починається збирання. Задня частина, а також місце, де ви знайдете сидіння, з'єднані з рамою за допомогою шарнірних пластин. Після того, як каркас готовий, багато інших деталей будуються окремо і додаються до нього (наприклад, двигун). Наступний крок - кермо, колеса та підніжка.

Щоб надати набору трохи більше характеру, до нього додано кілька аксесуарів. Одним із найунікальніших є запасне колесо. У задній частині скутера також є багажник. На ньому міститься ящик з букетом квітів та вінтажний шолом.

Мотоцикл у зібраному вигляді

Скутер з набору LEGO "Vespa 125" у готовому вигляді досягає 22 сантиметри заввишки, 35 завдовжки і 12 завширшки. Маючи плавні вигини, він точно відтворює оригінальний мотоцикл. Демонструвати його потрібно за допомогою підніжки, тоді переднє колесо буде у повітрі.

Але найкраще про цю модель можна судити з відгуку Флоріана Мюллера - старшого дизайнера LEGO Group і ось, що він говорить: «Працювати з командою Vespa над створенням цього чудового автомобільного шедевра було неймовірним досвідом. Відтворення деталей оригінальної моделі, присвяченої класичній Vespa 1960-х років, було однією з моїх улюблених частин під час створення цього набору. Набір дав мені можливість повернутися в минуле і дати волю моїй уяві під час проектування, і ми сподіваємось, що фанати отримають те саме».

І вже будьте впевнені, побачивши готовий результат, Ви будете більш ніж задоволені.

Фанати вінтажних мотоциклів і складних збирань точно оцінять новенький набір LEGO "Vespa 125", який і збирається цікаво, і шикарно виглядає на дисплеї.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 кві, 2022
    Зізнаюсь, з набором довелось повозитись, особливо з з’єднанням боків і центральної передньої частини. Але це зовсім не пов’язано з міцністю, просто деякі застосовувані техніки доволі складні. Як тільки я правильно прикріпив усі деталі і поставив жовті частини в правильному напрямку, все чудово з’єдналось. Тому набір дуже цікавий і гарно виглядає, але для його збірки треба бути доволі підготованим. Про якість набору свідчать навіть наклейки, які я впевнений, не відклеяться з часом.
    Достоинства:
    Збірка велика і перевищує більшість наборів. Фантастичний блакитний колір. Якщо всі деталі правильно зіставлені разом, вони з’єднуються і формують міцну модель.
    Недостатки:
    Це, безумовно, модель дисплея, а не та, яка буде використовуватися в грі.
  • 5.0

    14 кві, 2022
    Придбав набір після перегляду його огляду на каналі RacingBrick на ютуб. До речі, класний канал, якщо ви знаєте англійську мову, щоб хоча б орієнтуватись у субтитрах. Усі детальки розфасовані на 6 пакетиків, відповідно до кроків збірки. Передня частина добре повертається і може бути зафіксована. В інтернеті є трохи відгуків про те, що конструкція хлипка, але я так не можу сказати. Все доволі добре тримається купи.
    Достоинства:
    Цікаво реалізована збірка, без технічних деталей. Набір створює враження раритетного. Відносно міцна збірка, наскільки це можливо. Гарно виглядає на підставці.
    Недостатки:
    Трохи дивний шолом.
    • 15 кві, 2022
      Доброго дня. Дякуємо за пораду стосовно каналу. Впевнені, фанатам конструктора буде цікаво ознайомитись.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари