>
В наявності
4449 грн
3483 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 363 шт.
0 шт.
48 × 9.1 × 28.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6898 грн
5932 грн
+ =
10248 грн
8355 грн
+ =
17948 грн
14823 грн
+ =
29948 грн
24903 грн
+ =
31448 грн
26163 грн
+ =
4798 грн
3752 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Усамітніться на природі та знайдіть внутрішній спокій у наборі LEGO "Тихий сад". Він відправляє кожного охочого в традиційне місце для медитацій і духовних практик - японський сад, даючи змогу насолодитися навколишньою красою природи і взяти участь у чайній церемонії. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10315 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 1363 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Безтурботна діорама

Набір ЛЕГО 10315 складається з двох частин. Перша - це павільйон для чайної церемонії. Він зібраний з коричневих деталей, з характерним дахом і вікнами. Частково збірка встановлена на скелі, а частково його палі закінчуються у воді. Усередині можна побачити повний набір для проведення чайної церемонії, включно зі столиком для чайної церемонії, чайником, чашками з матчею та іншими деталями. Будову підкреслює елегантний червоний арочний міст, звивистий потік з квітами лотоса, в якому можна роздивитися коропів коі, багато прикрашені кам'яні ліхтарі і скелі. Усе це встановлено на чорній основі з невеликими ніжками. Повні розміри діорами сягають 21 сантиметра заввишки, 32 завширшки і 20 завдовжки.

Завдяки прорізам в основі діорами, більшість деталей можна переставляти, щоб зібрати саме свою сцену і домогтися ідеальної естетики для демонстрації в будь-якому будинку або офісі.

Ботанічні деталі

Цей набір пропонує безліч рослинних деталей, зокрема такі, які вперше представлені в конструкторі. 

  1. квіти лотоса. Використовуючи збірку з двох частин - фіолетових пелюсток і жовтої серединки, по воді розкидано кілька квіток лотоса. У такому варіанті вони з'являються вперше;
  2. дерева сакури. Вони використовують плавні вигини коричневого стовбура, а також унікальну рожево-білу кольорову гаму;
  3. бамбук. Група з трьох бамбуків встановлена біля мосту і поєднує в собі темно-зелені та салатові деталі;
  4. інші рослини. Крім рослин з яскраво вираженою японською тематикою, до набору також додано темно-зелену ялинку, неназване дерево, невеликі кущі та маленькі листяні рослини.

Втечіть у далеку Азію від щоденної рутини і метушні, водночас не покидаючи будинок із набором ЛЕГО "Тихий сад".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 вер, 2023
    Тихий сад - це витвір мистецтва та майстерна демонстрація дизайну LEGO, який віддає шану японській культурі, архітектурі та природній красі. Тим, хто шукає продуману модель дисплея LEGO, не слід шукати далі, оскільки це, безсумнівно, один із найкрасивіших і естетично привабливих наборів у цій ціновій категорії. Остаточна модель просто приголомшлива, і вона виглядає неймовірно майже з усіх кутів. Однак самою лиш збіркою все не закінчується. Можна і далі загубитися, будуючи дерева, працюючи над озелененням і маленьким японським павільйоном. У Тихому саду точно є відчуття балансу та гармонії.
    Достоинства:
    Дійсно захоплюючий і продуманий досвід створення. Розімні техніки. Прекрасне поєднання ландшафту та архітектури. Об'єднує все чудове в ботанічній колекції LEGO з діорамами та архітектурою. Можна на власний смак все змінювати. Легко демонструвати завдяки основі.
    Недостатки:
    Ціна не завищена, однак для деяких може стати перешкодою.
  • 5.0

    19 вер, 2023
    Набір вийшов доволі тихо, несподівано і без зайвого пафосу. Або ж просто мені не попадався як анонс. А дарма! Це красива, добре розроблена модель у японській тематиці, яка точно не вийде з моди. Вона сподобається вибагливим фанатам LEGO, які шукають яскравий експонат, щоб прикрасити свою полицю, сервант або стіл. Його реконфігурація додає задоволення, навіть якщо ви не практикуєте зміну готових наборів, і також може бути цікаво створити власні сумісні дерева. Однак це не набір для новачків. Заздалегідь приготуйтесь і почніть з простішого, бо цей набір, за іронією долі, не прогулянка по парку.
    Достоинства:
    Спокійний набір, який можна збирати непоспішаючи, розставляючи усі деталі води та трави. Деталізовані декорації, які гарно виглядають в японському стилі. Дерева можна легко переставити, доповнити або через листя змінити пору року.
    Недостатки:
    Жодного.
  • 5.0

    19 вер, 2023
    Це заспокійливий, розслаблюючий набір для створення. Я насолоджувався процесом, і, незважаючи на те, що нових технік було небагато, було класно будувати сад шар за шаром. Деякі моменти також пояснювались в інструкції, що це і чому додано у збірку. Остаточна конструкція приваблива і мені особливо подобається функція, яка дозволяє доглядати за садом. Безсумнівно, є місце для зміни пір року або, можливо, постапокаліптичний сад? Існує багато можливостей для вашої власної інтерпретації, використовуючи початкову збірку і хіба це не суть Lego. Мені здається, я хочу, щоб хтось прийшов і спроектував спокійний сад для мого саду, оскільки фінальний набір виглядає настільки чудово, що я дійсно хочу піти туди, щоб відпочити.
    Достоинства:
    Красивий набір, гідний показу на видному місці. Гарно поєднується з багатьма іншими наборами зі східною тематикою або є платформою для нових вигадок. Дотриманий баланс рослинності та архітектури. Містяться друковані елементи карпів коі.
    Недостатки:
    Немає жодної мініфігурки, не зважаючи на масштаб. Лише одна жаба, коли є рослинні набори з безліччю їх.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари