>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

712 шт.
3 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
8+
0 шт.

Опис

Школа супергероїв – це навчальний заклад мрії для кожного фаната коміксів. Ви тільки уявіть, як вам буде цікаво здобувати цінні знання в оригінальному форматі. Це не просто школа, це щось нове і по супергеройски захоплююче.

У школі супергероїв DC розміщено найточніше обладнання для експериментів, а ультрасучасні гаджети допомагають реалізовувати сміливі проекти учнів. Але не всі хочуть отримувати нові знання мирним шляхом, наприклад, Олена Лютер намагається різними способами вкрасти рожевий аметист, встановлений на даху школи супергероїв. За допомогою цього потужного енергетичного кристала Лютер планує створити величезну армію криптонітів та підкорити все місто своїй волі. Допоможіть дівчатам супергероям захистити цінний камінь.

Про набір

Ігровий набір LEGO DC Super Hero Girls Школа супергероїв (41232) складається з 712 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, а також інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років. Школа супергероїв із кубиків ЛЕГО має такі габарити: 30х33х10 см.

Швидше відкривайте коробку та своїми руками побудуйте деталізовану модель школи для супергероїв. Гарний та сучасний фасад будівлі, з арками, декоративними орнаментами та прозорими стінами, виглядає дуже ефектно. Біля центрального входу розміщено два прапори (з емблемою "Super Heroes" - біла зірка на блакитному тлі, з червоними та жовтими смужками) та ніжні клумби рожевих кольорів.

Пригоди у школі

При вході до школи ви побачите невеликий хол із блакитними колонами, всередині кожної колони розміщені шафки для особистих речей учнів школи. Щоб учні не плуталися, на дверях шафок розміщені індивідуальні емблеми супергероїв. Праворуч від холу розміщений кабінет ботаніки, тут часто проходять трансляції важливих лекцій на плоскому екрані. Памела Айслі (Отруйний плющ) зайнялася вивченням квітки в горщику на ім'я Френкі. Дівча обробляє листя квітки спеціальним розчином і спостерігає як він змінює свій зовнішній вигляд і обростає при цьому гнучкими ліанами. Дівчинка детально вивчає розвиток рослин, щоб потім використовувати їх як розумних захисників та вартових школи.

У класі навпроти Мелісса Бенойст (Супергерл) працює над створенням супер плаща, який зможе захистити не лише від дощу та вітру, а й від різних видів зброї. Дівчинка використовує викрійки, швейну машину та супер міцну тканину. Зшитий плащ Мелісса повісить на спеціальний тримач, щоб продемонструвати вчителю та дізнатися його думку. Між класами розміщена висока багаторівнева вежа. На даху вежі розміщено великий рожевий аметист, що наділяє енергією всю школу. Трохи нижче розміщено невелике кафе, де можна перекусити та дізнатися про останні новини міста супергероїв на великому екрані.

Але це ще не все при виникненні небезпеки будівля школи може змінювати свій зовнішній вигляд. На даху класу по ботаніці розміщено прицільний дискомет, а в вежі стоїть невелика гармата, яка стріляє ланцюгами. Під шкільним кафе розміщено круглий важіль для активації гармати, відсування стіни для проїзду мотоцикла. Натисніть на важіль і башта школи трансформується: з'явиться двоствольна ланцюгова гармата і спеціальний пандус для спуску мотоцикла Памели - Отруйного плюща.

Супергеройський раритет

Захоплюючий світ супергероїв всесвіту DC-comics чекає на вас! Станьте щасливим власником раритетного игрового набору LEGO DC Super Heroes Girls Школа супергероїв (41232) прямо зараз. Купуйте рідкісний конструктор на нашому сайті та відчуйте себе справжнім супергероєм.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари