>
В наявності
2749 грн
2126 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

669 шт.
4 шт.
45.6 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3098 грн
2395 грн
+ =
4548 грн
3512 грн
+ =
6748 грн
5206 грн
+ =
3098 грн
2395 грн
+ =
6898 грн
5321 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо до найяскравішого шоу міста Хартлейк Сіті - Музичне шоу талантів LEGO Friends (42616)! Цей захоплюючий ігровий набір запрошує дітей у світ музики та таланту, надаючи можливість створити свою власну захоплюючу музичну виставу. Діти, закохані у конкурси талантів, тепер можуть створити свій власний незабутній концерт.

Дивовижна музична вистава

На цій іграшковій музичній сцені діти зможуть відчути себе справжніми організаторами шоу. Погляньте на чотири мініфігурки, включаючи співачку Лей-Лу, барабанщика Набіля, клавішника Олександра та суддю Андреа. Їхні унікальні характери та стиль додають неповторності кожному виступу. Функціональні особливості механізмів сцени, що обертаються, дозволяють клавішнику та барабанщику створювати динамічні виступи, а сцена, що розкривається, для співачки Лей-Ли додає драматичності і яскравих вражень. Артисти можуть навіть рухатися сценою, створюючи живі та яскраві номери. Але у шоу талантів важливі не лише виступи, а й відпочинок за лаштунками.

Влаштувавши на сцені дивовижну музичну виставу, діти можуть повернути сценічну платформу та опиниться за лаштунками, а точніше у гримерці виконавців. Тут ви зможете зайнятися підготовкою Лей-Ли до грандіозного виходу на сцену. Укласти волосся, поправити макіяж, надіти підплічники на сценічний костюм вокалістки або просто відпочити в затишній гримерці. У міру того, як звучать музичні акорди, клавішник та барабанщик обертаються на бічних фронтах сцени, додаючи візуальної динаміки виступу. Сценарій цієї музичної пригоди не має меж. Діти можуть вигадувати історії, де герої відпочивають за лаштунками, готуються до виходу та, нарешті, захоплюють глядачів у захоплюючому фіналі. Суддівський стіл, керований Андреа, додає аспекту змагання та інтриги. Який номер отримає найвищі бали? Це від творчості маленьких артистів.

Діти можуть вигадувати забавні історії, використовуючи аксесуари, такі як гітара, туфлі, перуки та підплічники для Лей-Лу, а також мобільний телефон, кавомашина, закуски, дзеркало та інші.

Про набір

Цей ігровий набір, що складається з 669 деталей, чотирьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, надає безліч можливостей для творчості та надихає на створення унікальних музичних номерів. Це не просто конструктор, це ціла музична пригода, яка стане чудовим подарунком для дітей віком від 7 років, які люблять творчі ігри та музичні виступи.

Цей набір не тільки веселий для гри, але й сприяє розвитку соціальних та емоційних навичок, уваги до деталей та творчого мислення.

Так що приготуйтеся до оплесків та овацій стоячи - Музичне шоу талантів LEGO Friends Heartlake City готове до свого чудового дебюту!

Купити ігровий набір LEGO Friends Музичне шоу талантів Хартлейк-Сіті (42616) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари