>
В наявності
2099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

198 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Чи готові Ви до зустрічі з найбільшим динозавром, коли-небудь жившим на нашій планеті? Не переймайтеся, тут лише його скелет, дбайливо зібраний співробітниками Крейдяного табору. Час перетворитися на палеонтолога з набором LEGO "Виставковий скелет тиранозавра" і дізнатися щось нове про цього доісторичного хижака.

На чому заснована ця виставка

Даний набір LEGO 76940 заснований на серіалі "Світ Юрського періоду: Крейдяний табір", в якому 6 підлітків отримують можливість відправиться в табір на острів Нублар, який розташований в 190 кілометрах на захід від Коста Ріки. Там діти можуть познайомитися з величезними динозаврами, що живуть в Крейдяний період. Ця ж можливість з'явилася і у Вас, з новими наборами LEGO Jurassic World.

Краща частина набору — динозаври

Сподіваємося, ніхто не буде сперечатися з тим, що даний комплект, як і вся серія, примітний саме динозаврами. Тут їх одразу 2: скелет тиранозавра і малюк-трицератопс.

  • тираннозавр - хижий динозавр, який тут представлений скелетом. Дизайнери LEGO постаралися зробити його максимально реалістичним, з безліччю гострих зубів, величезним хвостом і короткими передніми лапками. Ймовірно, Вам пощастило, що це лише скелет, адже т-рекс не раз створював проблеми в фільмах і книгах про Парк Юрського періоду;
  • трицератопс - травоїдний динозавр, який в наборі LEGO 76940 є лише малюком. У нього сіре з жовтуватим забарвлення, 2 роги і дзьоб, як у папуги. Судячи з усього, він також прийшов подивитися на скелет свого знаменитого родича.

Відвідувачі виставки

Ця виставка настільки крута, що приваблює натовпи відвідувачів. Це і не дивно, всі хочуть побачити величезного тиранозавра своїми очима, хоч це лише скелет, встановлений на підставці. На цей раз, подивитися на динозавра прийшло двоє:

  1. Даріус Боуман - один з 6 туристів, відібраних для поїздки на острів Нублар. Хлопець одягнений в білу футболку, жовту спортивну кофту і джинсові штани. На шиї кулон у вигляді зуба динозавра;
  2. Оуен Грейді - експерт по зоопсихології, який працює дресирувальником. На ньому блакитний светр, коричнева жилетка і сині штани. На обличчі невелика щетина.

Вони не тільки дадуть Вам розглянути скелет тиранозавра, але і поділяться своїми знаннями про цього гіганта.

Станьте палеонтологом

У наборі LEGO "Виставковий скелет тиранозавра", як і у всій серії LEGO Jurassic World є все, щоб відчути себе людиною, що вивчає динозаврів. Для цього в набір додали: яйце динозавра, скам'янілі зуби і лист. Зафіксувати побачене можна за допомогою дошки для малювання та указки. Впевнені, Вам вдасться дізнатися щось нове і внести свій вклад в науку.

Добре це чи погано, але в реальному житті динозаврів тепер можна побачити тільки в музеях і на сторінках книг/екранах девайсів. Але даний комплект конструктора дасть Вам можливість не тільки поглянути на деяких їхніх представників, але навіть розіграти з ними цікаві пригоди.

Обов'язково потім поділіться Вашими враженнями у відгуках до набору. А також напишіть, що Ви знаєте цікавого про тиранозавра або можливо бачили його останки в якомусь музеї. Чекатимемо!

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари