>
В наявності
1999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

755 шт.
0 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2348 грн
2268 грн
+ =
2948 грн
2740 грн
+ =
4098 грн
3763 грн
+ =
2348 грн
2293 грн
+ =
3178 грн
2907 грн
+ =
4748 грн
4171 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Головною особливістю набору LEGO "Величний тигр" є те, що він складається з деталей, які можна використовувати для збирання відразу трьох моделей, але Вам ніхто не забороняє придумати що-небудь ще, тому включайте свою фантазію і вперед, тигри та панди довго чекати не можуть!

Цей набір 3в1 чудово підійде тим, хто цікавиться світом тварин і хоче вивчити будову тіл панди, коропа та тигра незвичайним способом, хоча набір LEGO "Величний тигр" зовсім не претендує на анатомічну точність.

Що всередині пакування?

Всередині барвистої упаковки набору LEGO 31129, на якій зображений великий тигр на тлі джунглів, 755 деталей, з яких деякі - це рухливі елементи. Також є друкована інструкція та цифрова, так що можна буде візуалізувати збірку за допомогою безкоштовної програми LEGO Buildings.

Кого можна зустріти?

Звичайно, головна фігура цього набору – Величний тигр, але також є червона панда та рибка.

  • Величний тигр має яскраво виражене бойове забарвлення, рухливі щелепи, лапи та хвіст. Тіло сегментоване на три частини, з'єднані кулястими та шарнірними суглобами, які забезпечують ще два способи позування хижака. Так що Ви зможете з легкістю змінювати йому пози: він нападатиме на червоного птаха або очікуючи стояти - вирішувати тільки Вам! Висота фігури 14 сантиметрів, а довжина – 35 сантиметрів. Як це часто буває з наборами тварин Creator, основна модель супроводжується невеликою боковою збіркою. У наборі LEGO 31129 це скелястий виступ з водоспадом, за яким причаївся тропічний птах.

Цікавий факт: візерунок зі смуг присутній у тигра не лише на шерсті, а й на шкірі. Якщо тигра повністю поголити, нова шерсть відросте точно з тим самим візерунком, що був раніше.

  • Наступна тварина - червона панда, яка гуляє гаєм, є детальки бамбука - основної їжі червоних панд. Модель також може рухати головою, ногами, хвостом і навіть вухами. Зверніть увагу на її чудові гострі кігтики. Як додаткову збірку, панда отримала невелике деревце – бонсай;

Цікавий факт: Самки споруджують акуратні та безпечні гнізда у стовбурах спеціально відібраних дерев, оскільки новонародженим дитинчатам потрібно буде жити у цих гніздах до досягнення ними 3-4 місяців. Тому гніздо має бути готовим прослужити такий тривалий термін.

  • Короп кої (парчевий короп), зібраний з помаранчевих, білих і чорних деталей має рухомі хвіст і ласти. Саме тому LEGO чудово вдалося передати граціозність цієї риби. З цією фігурою також йде рожева з білим водяна лілія.

Цікавий факт: кої здатні запам'ятовувати людей. Вони впізнають своїх господарів і охоче приймають корм із їхніх рук. Багато людей цінують їх саме за цю особливість та охоче заводять у домашніх умовах.

Будь-яка з фігур набору LEGO Creator "Величний тигр" чудово виглядатиме у Вас на полиці та привертатиме увагу гостей. Тигр і короп буквально гіпнотизують власними очима (перший бурштиновим, коли риба чисто блакитними), а панда випромінює доброту і дружелюбність, так і хочеться підійти ближче і розглянути кожну деталь.

На жаль, тигри - вид, що вимирає, так що зібрати одного і поставити десь у себе непогана ідея. А з огляду на те, що наступний рік (2022) пов'язаний з тиграми, це хороша ідея для подарунку собі або близьким, нехай цей величний тигр і не водяний, але дуже харизматичний

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 січ, 2022
    У магазині цей набір порадили взяти сину на Різдво. Це така чудова ідея, береш 1 набір, а отримуєш одразу 3 офіційні збірки. І ще безліч перебудов, інструкції до яких можна знайти в інтернеті. Спочатку син зібрав панду, потім тигра з рухливими щепелами і врешті зупинився на карпові кої. Тепер рибка лежить біля його акваріуму, а я подумую над тим, чим же ще урізноманітнити цей підводний світ.
    Достоинства:
    Моделі вдало обрані, адже усім їм підходить чорний та помаранчевий колір. Всі тваринки мають рухливі частини та додаткові тематичні збірки. Карп найкращий!
    Недостатки:
    Не зовсім подобається як реалізовані лапи панди.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Это огромный набор, и создание тигра заняло некоторое время, но оно того стоило. Тигр здесь лучший (хотя что-то в его глазах меня смущает), на втором месте рыбка, а почетная бронза для панды. Все сборки очень крепкие и могут быть легко перенесены. Подходит не только для взрослых, но и для детей, поскольку все животные понятные. С нетерпением жду следующий набор Идей, они мои любимые!
    Достоинства:
    Формально, здесь сразу 4 животных: тигр, птичка, карп и панда. Собирается в меру сложно. На всякий случай есть разделитель.
    Недостатки:
    Глаза у тигра странные, подумываю заменить из запасных деталей.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Этот Lego Creator - хороший набор. Мы с сыном получили огромное удовольствие, собирая тигра. Что мне нравится в этом наборе 3n1, так это то, что вы можете создавать других животных. Здесь это на выбор тигр, рыбка или панда. Любое животное легко сделать, следуя инструкции. Любимая часть - это приложение, которое помогает легко собрать набор, вращая и масштабируя его. Если еще не пробовали строить с ним, то советую затестить.
    Достоинства:
    Можно собрать 3 животных с мини-сборками к ним. Каждое животное очень похоже на настоящее и имеет подвижные части.
    Недостатки:
    Панда чуть странно выглядит.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари