>
В наявності
2099 грн
1623 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

644 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Якщо стандартні картини набридли і хочеться чогось унікального або ж екзотичного, набір LEGO "Колекція фауни. Папуги Ара" може стати саме тим варіантом, який і час допоможе цікаво провести, і в фіналі стане гарною прикрасою інтер'єру.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31211 був випущений у рамках серії LEGO Art. Він містить 644 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Art створена для досвідчених фанатів LEGO, які хочуть розслабитися і створити власні витвори мистецтва з детальок. А після, картину можна повісити на стіну і вона прикрасить будь-який інтер'єр. 

Папуги Ара

Набір ЛЕГО 31211 містить 2 інструкції, по одній на кожного птаха. Завдяки цьому, за бажання, їх можна збирати разом з кимось, паралельно спілкуючись на будь-яку тему. Для складання набору використовується багато плиток і нахилів, які розміщуються разом, завдяки чому створення виходить медитативним. Переходячи до конкретики, до набору входять два екзотичних папуги: 

  • жовтий, що сидить на гілці. Кольору йому додають блакитне пір'я у хвості та помаранчевий дзьоб. Завдяки накладенню секцій, створюється об'ємне крило, яке виступає над загальним тілом. Гілка, на якій він сидить, додає ще більше деталей. Вона помаранчевого кольору, побудована з використанням помаранчевих з'єднувачів Technic, має блакитнувате листя та рожеві квіти. Висота жовтого папуги - 40 сантиметрів;
  • рожевий із розкинутими в польоті крилами. Кожне перо створюється і додається індивідуально, що дає змогу їм виділятися на тлі пастельного рожевого. Крила і хвіст кріпляться позаду тулуба. Це допомагає приховати точки з'єднання. Висота рожевого папуги - 35 сантиметрів. 

Розміщення картини

Більшість інших наборів серії LEGO Art укладають витвори мистецтва з кубиків у рамку. Цей набір відмовився від цього, давши птахам свободу, але, як і раніше, пропонує можливість відображати збірки на стіні. Жовтого папугу можна повісити на стіну за допомогою одного гачка Technic. Рожевого папугу можна закріпити на стіні за допомогою двох гачків Technic. Також можна розглянути варіант розташування птахів на будь-якій рівній поверхні на кшталт столу, проте найпростіший спосіб милуватися на папуг щодня - все ж повісити збірки на стіну.

Перенесіть шматочок тропічного лісу до себе додому, урізноманітнивши інтер'єр яскравим набором ЛЕГО "Колекція фауни. Папуги Ара".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари