>
В наявності
9199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 998 шт.
0 шт.
32.1 × 37.7 × 21.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
11298 грн
10816 грн
+ =
13448 грн
12556 грн
+

LEGO ART Бітлз (31198)

7499 грн
6300 грн
=
16698 грн
15499 грн
+ =
9348 грн
9325 грн
+ =
9598 грн
9535 грн
+ =
9658 грн
9585 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Time waits for no one» – The Rolling Stones

Набір LEGO "The Rolling Stones" також чекати нікого не може. Поєднайте безліч червоних, чорних, білих деталей і повісьте на стіну логотип однієї з найвідоміших британських рок-груп.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31206 було випущено у рамках серії LEGO ART. Він містить 1998 якісних деталей, яскраву інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – картини.

Особливості серії. Серія LEGO ART створена для досвідчених фанатів LEGO, які хочуть розслабитися та створити власні витвори мистецтва з деталей. А потім картину можна повісити на стіну і вона прикрасить будь-який інтер'єр.

Легендарні The Rolling Stones

Британська група The Rolling Stones (пер. Вільні Мандрівники) була заснована в 1962 році в Лондоні. Спочатку до групи увійшли Мік Джаггер, Кіт Річардс, Брайан Джонс, Білл Уаймен та Чарлі Уоттс. Перший сингл вийшов буквально наступного року – "Come on", але візитною карткою групи стала пісня "(I Can't Get No) Satisfaction". Незабаром про гурт заговорив увесь світ.

Але нас цікавить також інше – логотип групи. Він був створений в 1971 лондонським дизайнером Джоном Паше і з'явився в альбомі «Sticky Fingers». Що цікаво, натхнення до створення логотипу Паші черпав у індуїстської богині Кале. З того часу червоний рот із висунутим язиком – один із найвідоміших логотипів у світі.

Складання картини

Загалом у наборі 20 пакетиків, пронумерованих від 1 до 12, плюс 3 ненумеровані пакети з квадратами Technic та великими пластинами, а також 5 великих базових пластин Technic. Виходячи з цього, Ви відразу можете уявити масштаби набору LEGO "The Rolling Stones".

Оскільки The Rolling Stones були незвичайними для свого часу, цей набір Art аналогічний – він не обмежений квадратами, як попередні набори, а виконаний у формі самого логотипу. Сама збірка є чимось схожим з мозаїкою: Ви берете чорну основу і починаєте, дотримуючись інструкцій, викладати детальки 1 на 1. У деяких місцях, для надання текстури, деякі деталі піднято на одну або опущено. Далі ці деталі об'єднуються і магічним чином перед Вами постає легендарний логотип із маленьким написом гурту праворуч.

По закінченні збірки, Ви можете або залишити набір на столі/підлозі, або скористатися спеціальними деталями-вішаками і повісити на стіну.

Під звуки The Rolling Stone

Цього року (2022 рік) гурт святкує своє 60-річчя, на честь чого і випущений набір LEGO 31206. Але це не все, традиційно, у наборі можна відсканувати QR-код, який відправить Вас на сторінку з годинним саундтреком, спеціально створеним для складання. А прослухавши цей саундтрек, Ви можете включити свою музику або улюблений серіал і насолодитися неспішною медитативною збіркою.

Віддайте шану таланту гурту в наборі LEGO "The Rolling Stones" та створіть один із найвідоміших логотипів у світі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    7 лип, 2022
    Ця серія - одна з моїх улюблених. Крім цього, маю ще набір з Бітлз та Монро. І це такий кайф, прийшовши з роботи, поївши, увімкнути фільм та трішки позбирати. Чоловік такого не любить, він у цей час грається з наборами Зіркових воєн, а мені кращого від цього немає. Ну і побачивши цей незвичайний набір я теж спокусилась. Дуже круто, що він зроблений саме за розміром логотипу і не має більшої рамки. Скажу, що деталей багато, вони однакові і на швидку збірку не розраховуйте, але процес та результат того вартують.
    Достоинства:
    Логотип один в один як оригінальний. Збірку можу порівняти з медитацією. Деякі детальки трішки вищі, деякі трішки нижчі. Якщо бажаєте - є все для того, щоб прикріпити готовий рот на стіну.
    Недостатки:
    Не для тих, хто полюбляє швидку збірку.
  • 5.0

    7 лип, 2022
    Ні-ні, я не вірю своїм очам. Подумав я, вперше побачивши цей набір. Щоб з усієї кількості гуртів, лего вирішили створити набір з моїм улюбленим. Дочекався, коли набір з’явився у продажі та одразу придбав. Коробка виявилась просто величезною та й готовий логотип також. Збірка…з чим же порівняти…щось схоже на пазли, чи мозаїку - ну дуже розслабляє. Особисто я збирав під серіал і мені дуже сподобався процес. Сидиш, збираєш, а потім дивишся здалеку і просто вау. Готову картину можна повісити на стіну, але в мене вона поки на столі, оскільки все ще в пошуках найкращого місця.
    Достоинства:
    Ніколи не думав, що мені сподобається збирати малесенькі шматочки, але це справді так. Те як вони поєднуються та як виглядає кінцевий результат - це просто фантастика. Добре, що лего не зробили його саме квадратною картиною. Думаю, я зможу навіть трішки кастомізувати логотип згодом.
    Недостатки:
    Можливо комусь і буде нудно, я не знаю.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари