>
В наявності
5999 грн
5040 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 074 шт.
0 шт.
38 × 12 × 26 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
6198 грн
5208 грн
+ =
7598 грн
6384 грн
+ =
11998 грн
10080 грн
+ =
6148 грн
5166 грн
+ =
6328 грн
5317 грн
+ =
6698 грн
5628 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чи готові Ви по справжньому запалити на сцені? Адже по іншому з цією легендарною гітарою просто неможливо. Свого часу вона зробила революцію в музиці, а тепер це ж зробить набір LEGO "Fender® Stratocaster ™".

Історія створення гітари
У далекому 1954 році Лео Фендер, Джордж Фуллертон і Фредді Таварес розробили модель електрогітари Fender Stratocaster ™ (названа в честь бомбардувальника тих часів Boeing B-52 Stratofortress). Гітара була спеціально розроблена для тривалої гри стоячи. Для цього у неї було кілька особливостей:

  • подвійний виріз для доступу до верхніх ладів;
  • контурна спинка;
  • змінена головка грифа;
  • скошена задня частина і місце відпочинку руки.

Дизайн і можливості стали революційними для того часу. Гітара майже на 60 років стала монополістом на ринку. Один з найвідоміших музикантів, які використовували її - Річі Блекмор.
Цікавий факт! Сам Лео Фендер не вмів грати на гітарі. Тому, щоб оцінити її звучання і можливості була потрібна ціла команда музикантів.

Томаш Летенай і його любов до музики
Якщо Ви не знаєте хто такий Томаш, то дуже даремно. Саме йому Ви зобов'язані появою набору LEGO 21329 на полицях магазину і сторінках сайту про конструктори LEGO. У минулому році датська компанія проводила конкурс "Музика для наших вух", в якому Томаш спочатку виявився в числі фіналістів, а потім і зовсім виграв. Як і в його оригінальній задумці, гітару можна зібрати в 2-х кольорах, додано підсилювач, динаміки і проводку.

Ось що про це говорить сам переможець: «Я грав на електрогітарі, коли був підлітком, і я завжди мріяв придбати Fender Stratocaster, але я ніколи не міг собі цього дозволити. Конкурс на LEGO Ideas дав мені можливість створити це з деталей LEGO ".

 

Створення LEGO-гітари
Перед складанням гітари обов'язково ознайомтеся з першими сторінками інструкції, адже там подано цікаву інформацію про попередників даної гітари, Томаша Летеная і трьох дизайнерів LEGO (Марине Стіпковіче, Рікардо Діаса і Беатрис Аморетті).

Для того, щоб створити гітару, в наборі LEGO "Fender® Stratocaster ™" Вас буде запропоновано 2 кольори на вибір: чорний і червоний. Але навіть якщо Ви відразу не зможете вибрати, перші кроки збірки будуть однакові. Ви зберете головку грифа, лади і накладку. Далі буде додано корпус і струни. Використовуючи справжні струнні елементи LEGO, ви зафіксуєте всі 6 на місці в корпусі, потім потягнете їх вгору і навколо голови - протягнете їх через поглиблення в зубчастій рейці, перш ніж натягнете внизу. Це відтворює реальний процес налаштування гітари.

Завершують складання гітари педальний підсилювач і ремінець. Родзинкою стане додавання деталі-медіатора за струни на передній бабці, а також додавання ще 3-х таких деталей в задню частину підсилювача.

Додаткові збірки
Гітара ж повинна на чомусь стояти. Тому в наборі LEGO 21329 Ви також зберете підставку для неї. Це досить проста, але міцна конструкція, яку можна регулювати. Гумові ніжки запобігають ковзанню. При бажанні, підставка може також демонструвати улюблену книгу або фото.

Також електрогітара не може обійтися без підсилювача. Він також належить компанії Fender і називається Princeton Reverb-Amp. Тут Вам доведеться попрацювати з n-ою кількістю "діодів", "резисторів" і "конденсаторів". Багато в чому це досягається за допомогою плиток, закріплених вертикально між стійками. Внизу знаходяться "реостати" і "вакуумні лампи". З'єднуються підсилювач з гітарою за допомогою 4-х гнучких трубок.


В незалежності від того, на якому кольорі для збірки Ви зупиніться, готовий результат буде виглядати фантастично. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, чи грали Ви колись на електрогітарі? Якщо ні, то чи з'явилося у Вас таке бажання? З нетерпінням будемо чекати!
 


Купити набір LEGO "Fender® Stratocaster ™" (21329) Ви можете в нашому магазині.
Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    9 лис, 2021
    Для всех, кто интересуется гитарами, этот набор определенно заслуживает внимания. Набор не самый большой из тех, которые я собирал, но определенно один из любимых. Мне нравится, как натянуты струны, хотя с ними и пришлось повозится. Электроника внутри прекрасна. За точность не ручаюсь, но выглядит великолепно. Усилитель и подставка добавили приятных штрихов, как и педаль. Было бы круто, если бы в такие наборы добавляли знаковые фигурки, допустим здесь мог бы быть Лео Фендер или Ричи Блэкмор.
    Достоинства:
    У опытного строителя врятли возникнут серьезные трудности. Законченная гитара станет отличным экспонатом. Приятно иметь возможность выбрать цвет. Как тот человек, который играет на гитаре, я все еще надеюсь получить гитарную установку.
    Недостатки:
    Струны либо провисают, либо натягиваются настолько, что отрывают детали.
  • 4.0

    9 лис, 2021
    Мы с моим 5-летним сыном выбрали его для мужа на день рождения. Дополнительно посоветовались в магазине и нам сказали, что гитара должна понравится. Ожидаемо, после получения, муж сразу сел собирать. Все было супер до момента струн. Натянуть их было той еще проблемой. А ведь чтобы изменить её на красный вариант, придется снова убирать и натягивать заново. Но если вы с этим справитесь, то результат вас порадует. Гитара довольно большая и выглядит реалистично.
    Достоинства:
    Большая часть сборки интересная, без повторений. Издалека гитара вообще выглядит как просто уменьшенная копия. Есть дополнительные детали, тот же усилитель.
    Недостатки:
    Струны так сложно натянуть, но они не выполняют никакой реальной функции.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари