>
В наявності
7499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 933 шт.
0 шт.
41.5 × 5.3 × 40.4 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
9598 грн
9116 грн
+ =
11748 грн
10814 грн
+ =
16698 грн
15227 грн
+ =
7648 грн
7625 грн
+ =
7798 грн
7751 грн
+ =
8198 грн
8087 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Станьте частиною мистецтва з ЛЕГО

Конструювання — заняття, яке захоплює з головою не тільки дітей, а й дорослих. З'єднання маленьких кубиків в цілісну конструкцію відмінно розслаблює і заспокоює. Тому, спеціально для своїх дорослих фанатів компанія ЛЕГО створила лінійку, орієнтовану на повнолітніх.

Дайте волю творчості з серією LEGO Art. Набори лінійки являють собою не просто захоплюючу іграшку для дорослих, а серйозні арт-об'єкти, які ви можете створити своїми руками. У колекції ви знайдете зображення Мерлін Монро, Marvel, The Beatles і Star Wars. Збирайте портрети героїв з маленьких елементів, міняйте колірні рішення і схеми, доповнюйте свої картини.

Набір для справжнього фаната The Beatles

Зберіть 1 з 4 художніх портретів вашого улюбленого бітла, будь то Джон Леннон, Пол Маккартні, Джордж Харрісон або Рінго Старр, за допомогою цього набору з 2 933 елементів. Інструкція в наборі покаже вам деталізовані схеми створення портретів усіх чотирьох учасників групи. При складанні слухайте подкаст, який входить в комплектацію набору. Створюйте свой шедевр і дізнавайтеся історії та несподівані подробиці про групу. Завершіть складання підписом «Бітлз» і розмістіть її на стіні або полиці.

Портрет виконаний у вигляді картини площею 40 сантиметрів квадрантних. Мінімалістична чорна рамка з плоских кубиків ЛЕГО вдало підкреслює вміст.

Відмінна іграшка-антистрес

Відпочиньте від робочих буднів і пориньте в створення особливого об'єкта. Робота з дрібними деталями розслабляє, робить вас більш зосередженим і відвертає від рутинних справ. Результат роботи вас порадує — адже готову картину можна повісити на стіну, або прикрасити нею полицю. Цей яскравий об'єкт приверне увагу кожного вашого гостя і вигідно прикрасить будь-який інтер'єр.

Необов'язково бути художником, щоб створити картину з кумиром. Зберіть колекцію зображень всіх чотирьох учасників групи The Beatles. Вона стане головним арт-об'єктом в вашому домі.

Загальні характеристики набору

  1. Складається з 2933 різнокольорових деталей.
  2. Готова картина має площу 40 квадратних сантиметрів.
  3. Подкаст в наборі дозволить повністю зануритися в збірку і дізнатися цікаві факти про групу Бітлс.
  4. Чудовий подарунок на День народження, Новий рік, або інше свято.
  5. Орієнтований на аудиторію 18+.

Купити набір LEGO ART The Beatles (31198) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    17 вер, 2020
    Реклама набора по тв заинтересовала, начал искать, где купить дешевле. https://constructors.com.ua/ приятно удивил ценой. И, вот долгожданная посылка у меня. Собирал не спеша с чашечкой кофе. Думаю, картина дополнит мой интерьер, взгляните на фото.
    Достоинства:
    Необычный набор, качественные детали.
    • 15 лис, 2020
      Да, картина и в правду очень красивая. Сколько у вас по времени заняла сборка? Просто хочу взять какой-то масштабный набор, чтоб не на один день.
      • 16 гру, 2020
        Маша, ну я не спеша собирал где-то 2 недели. Но это прям ооочень растягивая удовольствие.
  • 5.0

    19 сер, 2020
    Уже месяц в собранном миде стоит этот набор у меня на полке, великолепно смотрится. Мне как Битломану очень нравится, я потому и купил его месяц назад. С ценой полностью согласен, высококачественный набор, в собранном виде очень большой и мне было приятно его собирать, отлично сделанные детали, которые плотно соединяются. Рад что нашел этот набор, каждый день радует мой глаз.
  • 3.0

    4 сер, 2020
    LEGO ART наврядче набуде успіху. Серія доволі дорога та одноразова. Зібрати можна лише одну картину. Це скурпульозне заняття, яке не кожному під силу. Перед тим як купувати, раджу добре подумати.
    • 15 лис, 2020
      На счёт цены соглашусь, действительно многим будет дороговато. Но вот многие наоборот ищут набор, чтоб прям заняться на долго, возиться с мелкими детальками.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Не соглашусь с Вами. Проявив фантазию можно собрать несколько вариантов. Необязательно собирать большую картину. цветовая гамма набора мне напоминает осенний вечер, сижу пробую что-то смастерить.
  • 5.0

    4 сер, 2020
    LEGO ART Бітлз - це добрий подарунковий набір, особливо для прихильників Бітлз. У когось на стінах плакати, вишиті полотна. А, от розтошувати на стіні лего - це дивовижний задум. Взагалі збирати сподобалось. Ми скріпили діталі клеєм, щоб на віка, як то кажуть. Друзі взахваті від такої дизайнірської штучки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари