>
В наявності
2099 грн
1623 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

805 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
9098 грн
7503 грн
+ =
11298 грн
9351 грн
+ =
2248 грн
1749 грн
+ =
2398 грн
1875 грн
+ =
2798 грн
2211 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Сучасний живопис - прямо як жінки: ним ніколи не насолодишся, якщо спробуєш його зрозуміти." - Фредді Мерк'юрі

Мистецтво XXI століття може бути незрозумілим, заплутаним або незвичним, але в будь-якому разі привертає увагу і змушує замислитися про суть зображеного. З набором LEGO "Сучасне мистецтво" ці роздуми ніколи не закінчаться, адже Ви можете створити і незліченну кількість разів змінювати власну картину. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31210 був випущений у рамках серії LEGO Art. Він містить 805 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - картина. 

Особливості серії. Серія LEGO ART створена для досвідчених фанатів LEGO, які хочуть розслабитися і створити власні витвори мистецтва з детальок. А після, картину можна повісити на стіну і вона прикрасить будь-який інтер'єр. 

Підготовка до створення картини

Основою для набору ЛЕГО 31210 виступає білий рамковий каркас. Він досягає розмірів 32 сантиметри у висоту і 20 завширшки, слугуючи місцем для кріплення подальших деталей. Також присутні чорні панелі, призначені для демонстрації картини на стіні. Їх можна прикріпити до будь-якої з чотирьох сторін, що дає змогу повісити готове зображення в книжковій або альбомній орієнтації.

Перед безпосереднім творчим процесом, залишається підготувати збірні деталі різних кольорів. У наборі вони червоні, блакитні, зелені, жовті, рожеві, білі та чорні. Інструкції проводять через створення різних елементів, починаючи від рожевих L-подібних деталей і закінчуючи найбільшим колом синього кольору.

Витвір мистецтва

Після того, як усе підготовлено, настав час зайнятися творчістю. Інструкція набору пропонує 4 варіанти складання картини. Оскільки примітиви можуть нашаровуватися один на одного, кінцеве зображення виходить об'ємним і виступає за каркас. Але головна мета комплекту не в тому, щоб виключно повторювати придумані кимось дизайни. Ви можете використовувати зібрані з кубиків елементи, щоб створити щось своє. Також можна переставляти та комбінувати менші деталі, з яких утворюються фігури. 

Форми легко видаляються з рамки та від'єднуються одна від одної, тож їхнє переставляння для створення іншого зображення виконується дуже швидко та просто. Головне почати, а ідеальна комбінація прийде безпосередньо під час складання. 

Симетрична або випадкова, двоколірна або барвиста - картина з набору ЛЕГО "Сучасне мистецтво" доповнить будь-який інтер'єр завдяки різним варіантам установки деталей. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 вер, 2023
    Я не відчував, що творю мистецтво, створюючи власні композиції, але, на мій подив, я отримав від цього задоволення та й готова збірка виявилась пристойною. Я не думаю, що він сподобається багатьом із вас, хто читає це, але, ймовірно, є творчі люди, кому ця ідея прийде до душі. Його головна перевага полягає в тому, що це чудовий комплект деталей, ціна якого за сучасними стандартами дуже низька. Є багато плит і фігур різноманітних форм і розмірів, деякі з яких важко знайти в наведеній тут кількості. Я не зовсім впевнений, що з цим робити, насправді. Спробую повісити на стіну, а як ні - передаю більш творчій особистості)
    Достоинства:
    Щось дуже незвичне, навіть з огляду на різні серії та експерименти компанії лего. Хороший комплект деталей. Відмінне співвідношення ціни та якості. Легко перенастроюється, можна навіть окремі деталі переставити. Повністю відкрита творча збірка в контексті сучасного мистецтва.
    Недостатки:
    Рожевий розбалансує палітру як на мене.
  • 5.0

    1 вер, 2023
    Набір з сучасним мистецтвом точно не для всіх, однак він добре продуманий та знайде своїх користувачів. Власне, одну вже знайшов - мене. По суті, це набір для дизайну з доступною ціною, який сподобається тим, хто цінує мистецтво. Це так не схоже ні на що, що коли-небудь робили LEGO, навіть у рамках теми LEGO Art. Це ніби LEGO взяли тему LEGO Classic і пішли шляхом вільної творчості. Він дозволяє брати різноманітні кольорові деталі, поєднувати та нашаровувати. Якщо ваше уявлення про гарний досвід LEGO полягає в тому, щоб накопичувати армії клонів Star Wars або будувати величезний замок - цей точно не для вас. Водночас за цікавою збіркою та унікальною прикрасою інтер’єру саме сюди.
    Достоинства:
    Пристойна ціна, оскільки ви отримуєте гарне поєднання корисних, барвистих елементів і не витрачаєте на це цілий статок. Заохочує творчість і самовираження. Чудовий подарунок для любителів мистецтва/дизайну. Можливості для збірки майже безмежні. Може стати акцентом в інтер'єрі.
    Недостатки:
    Набір, який орієнтований на конкретних людей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари