>
В наявності
6999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 167 шт.
0 шт.
40.4 × 5 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7398 грн
7335 грн
+ =
9998 грн
9519 грн
+ =
10998 грн
10359 грн
+ =
18498 грн
15854 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Кому б Ви не симпатизували у всесвіті DC Comics - супергероям або суперлиходіям, набір LEGO "Колекція Джим Лі Бетмен" припаде Вам до смаку, адже в ньому Ви зможете зібрати картини як перших, так і других.

Про набір

Набір LEGO 31205 – черговий представник серії LEGO ART, випущений 1 березня 2022 року. За рахунок великої кількості деталей, яких тут аж 4167, він рекомендований для людей 18+. Про преміум якість набору свідчить і ілюстрована інструкція, яка, крім кроків збірки, має в собі також історію створення. Крім цього, в наборі є деталь-палітра, роздільник деталей, деталь "DC Collection by Jim Lee" та спеціальні кріплення для підвішування на стіні.

Супергерої & Суперлиходії

Придивляючись до набору LEGO 31205, не зайвим буде також знати, хто в ньому з'являється і кого можна зібрати. Отже, тут є:

  • Бетмен - супергерой, борець за справедливість у чорному костюмі кажана. Він головна зірка набору, тому з'являється відразу в кількох варіантах: як портрет на окремій картині, на вертикальній картині та на горизонтальній картині з Жінкою-Кішкою;
  • Джокер - суперлиходій у костюмі божевільного клоуна. Він з'являється на стандартній прямокутній картині
  • Харлі Квінн - суперлиходійка, дівчина Джокера в костюмі арлекіно. Дівчині також відведено стандартну картину;
  • Жінка-Кішка - суперлиходійка в костюмі кішки. Власної окремої картини вона не отримала, але поєднавши картини разом, Ви зможете відобразити її разом з Бетменом.

Всі ці персонажі на картинах показані такими, якими їх малював Джим Лі – видавець коміксів та співтворець DC Comics.

Картина 3 в 1

Набір LEGO "Колекція Джим Лі Бетмен" зроблений таким чином, що отримавши його, Ви можете на вибір зібрати одну з квадратних картин-портретів (з Бетменом, Джокером або Харлі Квінн), яка за площею досягає понад 40 сантиметрів.

У той же час, об'єднавши окремі набори разом, можна створити дві картини набагато більшого розміру. Перша – вертикальна, на якій зображено Бетмена з бетарангом на тлі вибуху. Друга – горизонтальна, на якій з'являється Бетмен разом із Жінкою-Кішкою на тлі Готема.

Який би варіант Ви не обрали, компанія LEGO також подбала, що робити з готовою картиною та додала у набір спеціальні деталі для кріплення на стіну. Але за бажанням, набір можна демонструвати просто так.

Спеціальний подкаст

Це вже стало традицією та фішкою наборів цієї серії. Що саме? Додавати до наборів спеціальну музику або подкаст для цікавого збирання. Скануйте QR-код у наборі і дізнайтеся, який музичний супровід приготовлено цього разу. Невеликий спойлер: триває він близько 2 годин.

Ну а коли Ви закінчите з подкастом, можете включити серію "Готема" або будь-якого іншого серіалу по всесвіту DC і насолодитися розслаблюючою збіркою.

Оскільки всі персонажі в наборі LEGO "Колекція Джим Лі Бетмен" вийшли впізнаваними і нереально крутими, збірка будь-якого з них принесе задоволення не тільки під час створення портретів, а й подальшої демонстрації.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 кві, 2022
    Це нагадує мені алмазну вишивку, але навіть краще. До того ж, можна збирати безліч разів. Мені подобається, як можна вибирати між Бетменом, Джокером і Харлі Квінн. Я вибрав Джокера і його легко зібрати, а інструкції зрозумілі. Існує також посилання на колір. Ви також можете відсканувати QR-код на коробці, щоб прослухати саундтрек під час створення. Я тільки хотів би, щоб шматочки були в пакетах, які можна повторно закривати, такі собі зіп-пакети. Так було б набагато простіше їх зберігати.
    Достоинства:
    Сподобались темні кольори. Збірка дуже розслабляє. Фанати DC оцінять. Раджу скористатись порадою на сайті та спочатку прослухати подкаст, а потім увімкнути Готем - стає цікавіше в рази.
    Недостатки:
    Необхідно гарне освітлення для збірки.
  • 5.0

    18 кві, 2022
    Мы с мужем разбили время сборки на 3 дня. Каждый квадрат занимает от 40 до 70 минут. Есть 12 штук. Выбрали Бэтмена, так как он наиболее читаемый. Начало сборки заняло больше времени, так как я напортачила и решила, что руками крепить и убирать детальки легче, чем разделителем. После этого было легко собрать и следовать инструкциям. Выглядит потрясающе. Кроме того, вы выбираете из 3 различных изображений. На выбор: Харли Квинн, Джокер или Бэтмен.
    Достоинства:
    Очень интересно собрать, расслабляет (особенно под сериал). Все 3 персонажа узнаваемы. Внизу картины маленький автограф.
    Недостатки:
    Было бы классно дублировать инструкцию в двух экземплярах, чтобы можно было собирать вместе. Приложение все же не дает такого эффекта, как перелистывать инструкцию.

Рекомендуємо подивитися ці товари