>
В наявності
18499 грн
14638 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 778 шт.
0 шт.
61 × 22.9 × 29.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
19118 грн
15158 грн
+ =
23598 грн
18565 грн
+ =
30498 грн
24718 грн
+ =
19278 грн
15246 грн
+ =
23998 грн
19258 грн
+ =
29498 грн
23878 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Спортивний автомобіль – новинка 2022 обмеженого виробництва тепер доступний кожному фанату конструктора в наборі LEGO "Ferrari Daytona SP3".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42143 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 3778 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – автомобілі.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Ferrari Daytona SP3

Декілька років тому компанія почала випускати автомобілі в новій лінійці Icona, в яку входять ексклюзивні суперкари. У 2022 році до вже наявних приєднався Ferrari Daytona SP3. Справжній автомобіль запозичений у прототипів гоночних автомобілів 60-х років, які фінішували на всіх трьох призових позиціях у гонці на витривалість "24 години Дайтони" 1967 року. Усього буде випущено 599 автомобілів за ціною у фантастичні 2,2 мільйони доларів. За ці гроші він отримав низку нововведень: найпотужніший 6,5-літровий бензиновий двигун, кузов типу тарга, ламбо-двері та сидіння, інтегровані в силовий каркас кузова. І це не кажучи про загальний стильний дизайн і характеристики.

Автомобіль із конструктора LEGO

Дизайн Ferrari Daytona SP3 був розроблений старшим дизайнером серії – Уве Варна. Щоб зібрати набір LEGO 42143, знадобиться більше 800 сторінок інструкції та 1200 кроків. Починається вона з опису автомобіля та процесу проектування. Як і інші автомобілі серії, він змодельований у масштабі 1:8. Довжина близько 60 см, ширина 25 см. Наклейки не використовуються.

Складання розділено на умовні кілька етапів:

  1. двигун та восьмиступінчаста коробка передач;
  2. передня та задня частина корпусу;
  3. колеса та диски, виготовлені на замовлення.

Низький кузов, підняті крила, пласка задня частина і капсулоподібна кабіна присутні тут так само, як у оригіналу. Тому складна збірка і готовий результат: яскраво-червоний автомобіль із синім салоном сподобається будь-якому фанату спортивних автомобілів та конструктора.

Функціональні можливості

Модель відрізняється не лише привабливим зовнішнім виглядом, а й деякими функціями, які є і у справжньої машини:

  • рух поршнів двигуна;
  • 3 передачі (передня, нейтральна, задній хід);
  • рульове управління;
  • робоча підвіска;
  • дах можна зняти, щоб отримати доступ до салону та перетворити автомобіль на кабріолет;
  • ламбо-двері;
  • капот, що відкривається, і багажник.

Не просто торкніться, а й зберіть власноруч один з найпопулярніших автомобілів італійської компанії в наборі "Ferrari Daytona SP3".

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    1 лют, 2024
    Модель красива, процес складання досить захоплюючий та не дуже складний. Купляв для колекції суперкарів в масштабі 1:8. Пакування як завжди заслуговує окремої уваги, шедевр, хоча сама коробка незвичного формату (нижча та товстіша). Вперше в процесі збирання з пакетів з одним номером залишилось декілька зайвих деталей, яких потім не вистачало в наступних пакетах, але в цілому всіх деталей вистачило (та були декілька запасних, як завжди). Різниця у відтінках одного кольору на різних деталях як у попередньої Ламборґіні також присутня, але, на відміну від яскравого лаймово-зеленого, на червоному вона майже непомітна. В інструкції достатньо помилок, парочка з яких досить суттєві. Найзначущі були виправлені в електронній версії інструкції. Одразу після збірки не хотів фіксуватися механізм задньої кришки у відкритому положенні, але з часом, схоже притрусився трохи пилом та почав фіксуватися =Р. Прикольний механізм відкривання дверей, проте для його задіяння потрібно відкривати задню кришку, що є дуже непрактично.
    Достоинства:
    Краса, велич та плавні лінії Феррарі; захопливий процес збірки; відмінна презентація; відсутність наліпок.
    Недостатки:
    Помилки в інструкції, висока ціна, дещо ненадійні деякі механізми.
  • 5.0

    28 сер, 2022
    Цей набір просто неймовірний! Він виглядає набагато краще, ніж я очікував, коли вирішив його купити. Він привертає увагу будь-кого, хто проходить повз. Мені подобається, що в цьому наборі зовсім немає наклейок, і я дуже сподіваюся, що це перенесеться на інші теми лего. Збирається цікаво, від частини до частини. А у готовому вигляді це узагалі 60 сантиметрів стилю. Дуже сподобалась можливість зробити кабріолет та відкрити двері.
    Достоинства:
    Внушающий розмір складеного набору, чудова деталізованість корпусу та внутрішніх деталей, невеликі функції для демонстрації.
    Недостатки:
    Потрібно нереально-уважно стежити за інструкцією.
  • 5.0

    28 сер, 2022
    Я давно хотів купити собі якийсь великий автомобільний набір Лего та обрав цей. Мені давно відомі моделі суперкарів у масштабі 1:8, але це перша, яка, на мою думку, справді представляє справжній автомобіль, а не якийсь гібридний трансформер із елементами стилю. Таким чином, це було перше, що я дійсно купив. Компоненти двигуна, поршні, карданний вал, супорти, муфти трансмісії, все зроблено ідеально, враховуючи обмеження виробництва сировини. Як великий автолюбитель, це були одні з моїх улюблених моментів. Двері та те, як вони функціонують, також заслуговують на увагу, і самі по собі варті згадки.Загалом, на сьогодні це мій улюблений автомобільний Lego. Відмінна робота.
    Достоинства:
    Неймовірно цікавий набір. Дуже сподобалось як відтворили вигини на корпусі машини. Червоний колір одразу асоціюється з феррарі.
    Недостатки:
    Не підійде для дітей, через велику кількість деталей. Хоча сам автомобіль сподобається будь-кому.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари