>
В наявності
4249 грн
3367 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 810 шт.
0 шт.
47.5 × 10.7 × 37.2 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
6348 грн
4984 грн
+ =
11248 грн
9247 грн
+ =
13448 грн
11095 грн
+ =
4398 грн
3493 грн
+ =
4648 грн
3703 грн
+ =
4708 грн
3753 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Починаючи з шести років, я мав манію замальовувати різні речі. Приблизно років із п'ятдесяти я створив велику кількість картин” - Кацусіка Хокусай (з щоденника)

На щастя, Кацусіка Хокусай не зупинився у творчості ні в 6 років, ні в 50, створивши безліч картин, знаменитих не лише в Японії, а й у всьому світі. Одна з найвідоміших - Велика хвиля в Канагаві, яка стала основою для набору конструктора LEGO Хокусай, “Велика хвиля”. З набором кожен може на краплиночку наблизитися до великого та відтворити шедевр, використовуючи різноманітні деталі ЛЕГО.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31208 було випущено у рамках серії LEGO ART. Він містить 1810 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Набір теми - картини.

Особливості серії. Серія LEGO ART створена для досвідчених фанатів LEGO, які хочуть розслабитися та створити власні твори мистецтва з деталей. А потім картину можна повісити на стіну і вона прикрасить будь-який інтер'єр.

Складання Великої хвилі в Канагаві

Фон картини збудований на шести опорних плитах 16x16. Перший шар будується з використанням круглих плиток 1x1, щоб сформувати рожеве небо та хмари на задньому плані, а також пластин, що створюють основу хвиль. Далі шар за шаром починають додаватися різні деталі, що відображають бурхливі хвилі. При цьому для створення їх фактури використовуються не тільки круглі, а й незвичайні елементи, як білі птахи або пелюстки. Найтовща ділянка моря має глибину в 4 плитки. Також у картині присутній коричневий колір - 3 човни у сцені. Екіпаж човнів представлений друкованими плитками зі своїми спрощеними обличчями. У лівому верхньому кутку також використовується принтована деталь, на якій японською мовою написано “Тридцять шість видів Фудзі. Велика хвиля у Канагаві”.

Що незвичайно для набору, картина оточена масивною рамою. Біла, зроблена в основному з тайлів 6x6, вона оточена пісочною рамкою, яка доповнює приглушені кольори картини. Осі Technic по краях використовуються для фіксації зображення у рамці. Передбачено два гачки для картин, щоб полегшити підвішування. Картина повністю досягає розмірів 52 сантиметри на 38 сантиметрів, додатково виходячи за рамки плаского зображення.

Саундтрек для натхнення

Щоб дізнатися більше про роботу великого художника або вперше познайомиться з японським стилем створення подібних картин, до набору доданий безкоштовний подкаст. Він містить інтерв'ю з цікавими історіями про художника Кацусіка Хокусая та його найпопулярнішу роботу. Щоб отримати доступ до нього, достатньо відсканувати QR-код, розташований на коробці і включити запис. Він подарує правильний настрій та деяку інформацію про шедевр, який збирається.

Зберіть шедевр світового мистецтва і простежте за долею моряків, які потрапили в сильний шторм у наборі ЛЕГО Хокусай, “Велика хвиля”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари