>
Уточнити наявність у постачальника
8299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 091 шт.
0 шт.
55.5 × 13.2 × 37.8 cm
18+
0 шт.

Опис

Жили-були в далекій-далекій галактиці... всі ми! Відчуйте всю величезність нашої галактики, зібравши її у вигляді картини в наборі LEGO “Чумацький шлях”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31212 був випущений в рамках серії LEGO Art. Він містить 3091 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - космос.

Особливості серії. Серія LEGO ART створена для досвідчених фанатів LEGO, які хочуть розслабитися і створити власні витвори мистецтва з детальок. А після, картину можна повісити на стіну і вона прикрасить будь-який інтер'єр. 

Збірка картини

Збірка набору ЛЕГО 31212 починається з каркаса - чорної рамки розміром приблизно 65 на 40 сантиметрів. Сама картина побудована з 15 пластин, розташованих у п'ять смужок по три. Інструкції розділені на п'ять інструкцій, що полегшує одночасне створення кожної смуги, завдяки чому збирати можна з друзями або членами сім'ї. Готові секції з'єднуються спочатку за допомогою пластин. Червоні використовуються для горизонтальних з'єднань, салатові - вертикальних. Потім вони зміцнюються штифтами Technic аналогічного кольору внизу для забезпечення стійкості. Секції поміщаються в раму, фіксуються осями Technic, а потім з'єднуються з сусідніми смугами штифтами. У комплект входять дві підвісні деталі, за допомогою яких готову картину можна повісити на стіну.

Щоб урізноманітнити збірку, під час неї можна прослухати подкаст, доступний англійською мовою. Відсканувавши qr-код, можна почути міркування про Чумацький шлях. У деяких моментах подкаст пов'язаний безпосередньо зі складанням. Наприклад, 4 розділ відповідає на запитання «Чи є хтось у всесвіті?» і в цей же проміжок часу до пластини необхідно додати салатового інопланетянина. 

Зображення Чумацького шляху

Чумацький шлях із набору використовує поступовий градієнт кольорів, який переходить із синього в білий. Для нього використовуються абсолютно різні деталі. Вінчики, кружки, жаби, шоломи для мініфігурок, морква, гребінці, стебла рослин, мітли, прапори, листя і квіти, і це лише деякі з них. Техніка складання, яка використовується таким чином, називається гріблінг - безліч дрібних деталей, які деталізують модель і покращують її зовнішній вигляд. Спеціальні компоненти закріплені в деяких місцях і детально описані в інструкції:

  • корона, що світиться в темряві, і напис “Ви тут” (Сонячна система). Крім неї, світяться також деякі деталі навколо;
  • рожевий ріжок морозива (Траппіст-1, невелика планета за 40 світлових років від Землі);
  • напівпрозорий синій кристал (Плеяди, зоряне скупчення);
  • помаранчевий краб (Крабоподібна туманність);
  • напівпрозоре рожеве пір'я (Стовпи творіння);
  • збірний телескоп (телеском Гайя).

Також десь у галактиці ховається зелений інопланетянин - деталь салатової голови з принтом.

Станьте галактичним дослідником, який потрапив у спіральну галактику в наборі ЛЕГО “Чумацький шлях”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари