>
Передзамовлення
8299 грн
6482 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 099 шт.
0 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8498 грн
6650 грн
+ =
9598 грн
7561 грн
+ =
11698 грн
9338 грн
+ =
8548 грн
6692 грн
+ =
9448 грн
7448 грн
+ =
12748 грн
9953 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

" - Нус, ти той Павукоподібний? Членистоногий каратель? Чувачок-павучок? - ...Я Людина-павук." - діалог Тоні Старка і Пітера Паркера

Віддайте данину одному з найвідоміших супергероїв, разом з яким виросло не одне покоління фанатів екшену, зібравши картину з його зображенням у наборі LEGO "Людина-Павук".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31209 був випущений у рамках серії LEGO Art. Він містить 2099 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - людина-павук. 

Особливості серії. Серія LEGO ART створена для досвідчених фанатів LEGO, які хочуть розслабитися і створити власні витвори мистецтва з детальок. А після, картину можна повісити на стіну і вона прикрасить будь-який інтер'єр. 

Створення картини

Насамперед у наборі збирається рамка для картини, а також перетинки, які надалі підтримують зображення. У верхній частині є дві чорні панелі, які слугують настінними вішалками. Наступний етап - секція пластин, які оточують раму, залишаючи дві області в середині. До них додаються червоні та сині прямокутники, а також зелені кружечки, що формують тло. Навколо зелених зон розташоване павутиння Людини-павука, в якому використовуються гнучкі шланги і мотузки. Справа внизу надрукований логотип супергероя. Продовжуючи збірку, можна відзначити безліч синіх пластин і клинів для ніг і спини. У центрі є кілька поворотних стійок для великої плечової частини, яка виступає під невеликим кутом. Далі йдуть руки і пальці Людини-павука. Вони розташовані над рамою, щоб здавалося, що Людина-павук виходить із неї. Після рук справа доходить до голови, яка в підсумку може рухатися з боку в бік. 

Нарешті, є 15 павуків, яких потрібно розмістити навколо рами. Кількість павуків означає, що в коміксі Amazing Fantasy #15 вперше з'явилася Людина-павук. Це також відповідає віку Пітера Паркера, коли його вкусив радіоактивний павук.

Більше інформації про супергероя

Набір ЛЕГО 31209 пропонує не тільки суху збірку, а й безліч інформації про Людину-павука. Насамперед це стосується інструкції. На самому початку її розповідається про історію Людини-павука в коміксах, а також про художній стиль Бен-Дея, який використаний для створення зеленого фону. Далі в інструкції є факти про Пітера та цікаві факти про складання, наприклад, скільки червоних деталей Ви використали. 

Традиційно для наборів серії, збірку можна супроводити тематичним подкастом. Відсканувавши QR-код на коробці, Ви можете прослухати подкаст за участю старших редакторів Marvel Тома Бревурта і Ніка Лоу, а також дізнатися більше про декорації. 

Зберіть улюбленого героя в наборі ЛЕГО "Людина-Павук" і отримайте унікальний аксесуар для свого інтер'єру. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 вер, 2023
    Наборы Art впечатляют меня с момента их появления. Тем не менее, первые несколько наборов не отличались большим разнообразием. Стиль сборки действительно отличает этот настенный арт из кирпичиков от других наборов. Сначала мне показалось, что случайные гладкие участки контрастируют с шипованными поверхностями, но на самом деле это не так и выглядит довольно гармонично. Фон также выполнен очень хорошо, может возникнуть небольшая сложность с размещением деталей, но в инструкции хорошо продумана последовательность шагов. Мне также понравились небольшие информационные фрагменты в инструкциях с интересными фактами.
    Достоинства:
    Очень красивый набор, который весело складывать, а конечный результат выглядит великолепно. Фотография на самом деле не показывают, насколько это круто. Хорошо смотрится с зеленым градиентом. Все детали, на которых рисунки, напечатаны.
    Недостатки:
    Есть определенная повторяемость круглых плиток для дизайна фона. Цена.
  • 5.0

    16 вер, 2023
    У багатьох відношеннях цей набір виглядає як преміумний. Це комплімент у багатьох відношеннях – він добре виконаний, не такий самий, як десятки інших наборів, він поєднує цікаві будівельні техніки та стилі. Ціна, ймовірно, виглядає трохи завищеною, але це також у порівнянні з іншими наборами Art, які містили лише круглі деталі. У цьому наборі набагато більше різноманітних більших цеглин, плит і схилів. Ця різноманітність також робить процес будівництва набагато різноманітнішим. Усе це не є недоліком наборів мозаїки, але вони використовують набагато менший шматочок того, що можливо з конструктором. Якщо це відповідає вашому бюджету - розгляньте цей набір і точно не пошкодуєте…)
    Достоинства:
    Величезна різниця між першими мозаїчними портретами серії і цим Павучком. В прямому і переносному сенсі слова - вихід за рамки. Використовуються трохи більші деталі, шарнірі, за рахунок чого цікаво збирати. Присутні маленькі чорні павучки. Звичайно ж результат схожий на свого персонажа.
    Недостатки:
    Центр картини закритий лише головою Павука, а варто було б додати пластину.
  • 5.0

    16 вер, 2023
    Мені сподобалися оригінальні набори LEGO Art, однак цей досягає іншого рівня якості. Звичайно, конструювати цей набір набагато приємніше, ніж розміщувати тисячі деталей 1x1 та й сама картина виявляється зрештою цікавішою. Людина-павук виглядає неймовірно динамічно, ніби ось-ось зійде і мені подобається яскравий зелений фон, особливо враховуючи його складну текстуру. Павутина також виглядає чудово і її не надто багато. Насправді, єдиним помітним недоліком є ​​затемнення в деяких областях, хоча навіть це дещо вдало, якщо дивитися з відстані.
    Достоинства:
    Унікальна концепція, що привертає увагу. Приголомшливі кольори, які вдало підібрані та мають різні відтінки. Динамічна поза. Деталізована павутина та фон. Великий крок у розвитку серії.
    Недостатки:
    Деякі неефективні затемнення.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари