>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Прокачайте свій космічний стиль з ігровим набором LEGO City: Костюм робота для конструювання в космосі (60428)! Цей неймовірний ігровий набір для хлопчиків та дівчаток від 6 років і старше пропонує захоплюючу будову механічного костюма з молотками та кігтями.

Космічний сюжет

Пілотуйте його разом із мініфігуркою космічного екіпажу, вирушайте на далеку планету, досліджуйте її з енергетичними кристалами та зустрічайтеся із загадковим будівельним ботом. Вирушайте в космічну експедицію прямо із кімнати вашої дитини! Маленькі дослідники зможуть керувати космічним будівельним роботом, розміщуючи мініфігурку космічного екіпажу у зручну кабіну пілота. Озброївшись молотками та пазурами, вони видобуватимуть енергетичні кристали на уявних планетах. Веселі та функціональні можливості цієї космічної іграшки зроблять кожну пригоду унікальною!

Про набір

Ігровий набір LEGO City Костюм робота для конструювання в космосі (60428) складається зі 140 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Зібраний із кубиків ЛЕГО костюм для конструювання в космосі виходить висотою 10 сантиметрів.

У безмежній галактиці уяви LEGO City, кожен космічний ігровий набір – це брама в захоплюючі пригоди. Ракети, зорельоти та детально опрацьовані персонажі стають каталізаторами нескінченних фантастичних історій, де межі реальності змиваються, і діти можуть втілити свої космічні фантазії у життя. У LEGO City кожен елемент є будівельним блоком для безмежної творчої гри, адже тут фантазія не знає меж.

Поєднайте цей ігровий набір з іншими космічними ігровими наборами LEGO City для створення неймовірних космічних пригод! Інші набори LEGO Space в колаборації з різними серіями LEGO, ви зможете знайти на нашому сайті під наступними числовими артикулами:

Цифрове складання

LEGO Builder – це захоплююча та безкоштовна мобільна програма, що надається LEGO, яка розширює ваші будівельні можливості та додає додаткові візуальні елементи до вашого досвіду складання. У додатку ви знайдете прості та інтуїтивно зрозумілі інструкції, що дозволяють збільшувати масштаб, обертати та візуалізувати моделі у 3D-форматі.

Крім того, ви зможете зберігати свої створення, відстежувати прогрес і насолоджуватися інтерактивною пригодою зі збирання прямо на своєму мобільному пристрої. Це чудовий додаток до вашого досвіду будівництва з ігровими наборами LEGO, роблячи процес ще більш захоплюючим. LEGO Builder додає цифрову розміреність до традиційного досвіду складання конструкторів LEGO, надаючи додаткові можливості для творчості та уяви.

З додатком LEGO Builder кожен етап складання перетворюється на захоплюючу космічну пригоду, даруючи вашій дитині невичерпне джерело натхнення та веселощів.

Придбати набір LEGO City Костюм робота для конструювання в космосі (60428) ви можете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    17 січ, 2024
    Намагаючись передати слова мого сина, робот дуже класний і функціональний. Він має хороший баланс і тому легко позує Йому сподобався дизайн мініфігурки у космічних обладунках. Плюс маленький робот-компаньйон дуже веселий і допомагає розширити цей всесвіт. Крім того, батареї, які живлять обладнання, схоже, пов'язані з кристалами, які вони видобувають. Говорячи про мене, то мене накрила хвиля ностальгії, оскільки він дуже нагадав набір серії Power Miners, який я мав у дитинстві. Плюс ця річ дешева, як у старі добрі часи.
    Достоинства:
    Дешевий набір для фанатів космічної тематики. Проста, але водночас цікава збірка, яка створює рухомого робота. Кабіна відкрита, але водночас фіксує мініфігурку космонавта у жовтому костюмі. Є маленький робот з дрелями. Здається, ніби прозорі деталі пов'язані з кристалами і "живляться" від них.
    Недостатки:
    Потрібно більше такого)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари