>
В наявності
739 грн
580 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

240 шт.
1 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Принадність життя в ЛЕГО-Сіті в тому, що коли життя в місті набридло - можна легко стрибнути в космічний корабель і зайнятися дослідженням космосу. А щоб було на чому летіти, набір LEGO "Міжзоряний космічний корабель" пропонує зібрати зореліт. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60430 було випущено в рамках серії LEGO City. Він містить 240 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурка астронавта

У наборі ЛЕГО 60430 космонавт - це дівчина. На ній відповідний одяг для дослідження космосу. Він охоплює білий скафандр із принтами пластин і планет, які продовжуються на спині. За спиною деталь системи життєзабезпечення. Останній елемент образу - синій шолом із заокругленим склом. 

Мініфігурка досліджує космос наодинці, проте компанію їй все одно складає збірний дрон. Його особливість у тому, що він легко може трансформуватися в реактивний ранець і кріпиться за спину дівчині. 

Космічний корабель

Складання цього набору зосереджене на транспортному засобі - космічному літаку, який виконаний переважно в білому і чорному кольорі. Воно починається з чорної основи, яка спочатку може нагадувати човен. Однак, з додаванням більшої кількості елементів для каркаса, стає очевидним його справжнє призначення. Також додаються розкладні двигуни. До корпусу приєднуються крила і увага переходить до кабіни, де встановлюється кілька деталей, включно з прозорим комп'ютером. Остання частина збірки зосереджена на побудові місця з батареєю та загальній деталізації корабля. Коли вона закінчена, розміри зорельота сягають 4 сантиметри у висоту, 22 у довжину і 17 завширшки. 

Основна ігрова можливість корабля - "активація" розкладних двигунів. Для цього, на даху потрібно вставити блакитну батарею. Коли це станеться, двигуни позаду розкриються, тим самим підготувавшись до польоту.

Спеціально для тих сміливців, які мріють про інші світи, набір конструктора ЛЕГО "Міжзоряний космічний корабель" дає можливість перенестися в космос і приєднатися до експедиції на зорельоті. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 кві, 2024
    Классный набор. Возврат к корням, когда в каждом, даже небольшом наборе были игровые элементы. Конкретно тут - механизм раскрытия двигателей, при установке "батареи". За свои деньги - отличный набор.
    Достоинства:
    1. Невероятно классная минифигурка. Сама по себе достойна места на стенде, даже без корабля. 2. Игровые функции.
    Недостатки:
    Нет. Отличный набор для ребенка, дабы открыть для него мир Лего.
  • 5.0

    22 лют, 2024
    Я вважаю цей набір поверненням до найкращої форми для LEGO! З усіма елементами, необхідними для чудового досвіду, ця збірка також є справді приємним нагадуванням для дорослих шанувальників про те, що робить LEGO чудовим. Цей космічний корабель виглядає сучасним, витонченим, свіжим і знайомим водночас. Унікальний дизайн з блискучими ігровими функціями, такими як кнопка гіперприводу, правильно надрукована мініфігурка космічного дослідника. Хоча фінальна збірка не така велика, як подібні набори раніше, увага до деталей, дизайн і кольори компенсують це. Це той напрямок, в якому я хотів би бачити LEGO в майбутньому.
    Достоинства:
    Найкращі ігрові функції на космічному кораблі, як і я можу пригадати. Відмінний дизайн, який навіює спогади. Гарна мініфігурка для пілотування корабля. Низька ціна, як для такого набору.
    Недостатки:
    Немає відсіку для дрон, хоча сам він наявний в наборі.

Рекомендуємо подивитися ці товари