>
В наявності
1179 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

298 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Політ на Марс поступово стає все більшою реальністю і фігурки з міста також збираються приєднатися. І не просто приєднатися, а вирушить на спеціальні місії у наборі LEGO “Missions Місії дослідження Марсу на космічному кораблі”, щоб створити власний космічний корабель та взяти участь в операціях.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60354 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 298 якісних деталей, листок до QR-коду, роздільник деталей та призначений від 6 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Фігурки у наборі

Всього в наборі представлено 3 фігурки астронавтів, які готові відправитися в космос. Серед них:

  • жінка №1 у блакитному костюмі;
  • жінка №2 у білому скафандрі;
  • хлопець у помаранчевий скафандр. Він єдиний, у кого двостороннє обличчя: посмішка та затримане дихання.

Також для фігурок передбачені аксесуари: шоломи, їжа, спеціальні інструменти. А торси можна міняти між собою і налаштовувати як завгодно, щоб створити власного персонажа.

Складання

Цей набір - це втілення креативності, тому інструкцією передбачено лише кілька збірок, які є обов'язковими. Решта - це безліч деталей, якими можна покращувати складання і проходити місії. Можливі зборки включають:

  1. космічний шатл;
  2. собака-робот;
  3. зварювальний апарат;
  4. величезний вогнегасник;
  5. прапор команди;
  6. космічні камені.

На відміну від звичайних наборів, все складання не закінчується за 1 раз. Ви будуєте потрібну частину, дивитеся сюжет і доповнюєте збірку передбачуваними деталями для завершення місії.

Гра з додатком

Набір LEGO 60354 - один із перших наборів, що збирається не за стандартною інструкцією, а у формі гри та проходження місій.

Що для цього потрібно? Якщо у вас вже є програма LEGO Building Instructions – чудово, значить потрібно її лише оновити до актуальної версії. Якщо ж поки що програми немає, то завантажити її. Відсканувавши QR-код у коробці з набором, ви потрапите на екран вибору місії. Деякі з них доступні відразу, деякі розблокуються під час гри. Спочатку Вас познайомлять із лейтенантами – оповідачами історій і вже після Ви зможете розпочати гру. Перша місія – налаштування власного астронавта та тренування в антигравітаційній кімнаті. Друга місія - складання шатлу та тренувальний політ. Подальші місії являють собою різні поліпшення та рятувальні операції. І, увага, після завершення місій також відкриється бонусна з пропозицією створення власної бази на Марсі. Якщо з будь-яким завданням виникне проблема, Ви завжди зможете скористатися заготовленими підказками.

Дотримуючись спеціальних вказівок та підказок, зберіть власний шатл, покращіть його та вирушайте на рятувальну операцію у наборі LEGO “Missions Місії дослідження Марсу на космічному кораблі”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари