>
В наявності
3999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

486 шт.
1 шт.
38.2 × 26.2 × 7.05 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

А ви вже готові вирушити вивчати космос разом з набором 31117 "Пригоди на космічному шатлі"? Цей набір із серії LEGO Creator дає можливість зібрати три різних моделі, на яких можна відправитися вивчати космос. Давайте ж розглянемо кожну із них детальніше.

Космічний шатл

Головною моделлю з набору стане космічний шатл, який має немало інтерактивних об'єктів. Зберіть космічний шатл, головне завдання якого — виведення на орбіту Землі космічного супутника.

Шатл має потужний ніс, виконаний з однієї великої деталі. Доступ до кабіни може відкриватися і у вас буде можливість посадити космонавта за управління шатлом за допомогою приладової панелі встановленої в кабіні. У центральній частині шатла зберігається складений супутник. Крім супутника в центральній частині корабля зберігається скафандр для виходу у відкритий космос і ремонтний набір для ремонту супутника.

Для виведення його на орбіту Землі центральні стулки корабля відкриваються. Далі, за допомогою двох стійок, супутник підіймається над шатлом, розкриває свої сонячні панелі і антену. Після чого відбувається відстиковка супутника, опускання стійок і закриття центральних стулок корабля.

У задній частині моделі можна побачити великий хвіст і пару крил, на яких є рухливі закрилки, що допомагають в управлінні шатлом. Ззаду також встановлені три турбіни, які дозволяють створити потрібну тягу для польоту корабля.

Після виконання місії, шатлу потрібно буде приземлитися. Для цього він використовує шасі, яке представлено трьома великими колесами.

Зберіть космічний шатл і відлітайте з його допомогою на орбіту. Після чого доставте космічний супутник і перевірте його працездатність. Здійсніть приземлення і успішно завершіть цю місію!

Місячний посадковий модуль

Третьою моделлю, яку можна зібрати з деталей цього набору, стане місячний посадковий модуль. З його допомогою ви зможете приземлитися на поверхню супутника Землі. Для посадки модуль використовує чотири механічні ноги. Зверху модуля знаходиться відсік для космонавтів, який обладнаний антеною, ліхтарем, камерами і безліччю датчиків. У ньому присутні люк для виходу космонавта на поверхню Місяця.

Зберіть місячний посадковий модуль і приземліться на поверхню Місяця для її вивчення. Снарядіть космонавта і відправте його пройтися по місячному грунту.

Космічна ракета

Окрім шатла ви можете сконструювати космічну ракету для польоту на великі відстані. Для того, щоб завантажити космонавта і корисний вантаж ви можете від'єднати бічну стінку. Після її від'єднання ви зможете побачити місце для пілота і панель для управління. Злітає ракета завдяки потужному двигуну і турбінам, що встановлені в задній частині.

Зберіть космічну ракету, завантажте необхідними речами і запустіть її в космос.

Чудовий подарунок

Даний набір стане відмінним подарунком для дорослих і дітей від 8 років, яким цікава тематика космосу і космічних місій.

Як придбати набір?

Набір конструктора 31117 "Пригоди на космічному шатлі" із серії ЛЕГО Creator можна купити в нашому магазині. Достатньо натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари