>
В наявності
4149 грн
3209 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 097 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
8348 грн
6737 грн
+ =
14648 грн
12029 грн
+ =
4548 грн
3545 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Уявіть орбітальну космічну станцію, де є все необхідне для життя. Уявили? А тепер зберіть її в наборі LEGO "Модульна космічна станція".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60433 був випущений у рамках серії LEGO City. Він містить 1097 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - космодром. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки-космонавти

Набір ЛЕГО 60433 поставляється з великою кількістю мініфігурок - 6 персонажів достатньо для кожної секції станції. Це гарантує активну і зайняту станцію і допомагає реалізувати всі ігрові можливості. 

У комплекті є космонавти в жовтих, зелених і блакитних скафандрах із шоломами. Попри однакове вбрання, у них різні костюми і вирази обличчя. Персонажі настільки різні, що серед них є мініфігурка з візором замість ока і з міжзоряним татуюванням на обличчі.

Також варто згадати невеликий спідер-байк одного з астронавтів. Він збірний і може вмістити 1 мініфігурку для пересування між секціями.

Орбітальна космічна станція

Ідея космічної станції в цьому наборі заснована на концепції станцій тороїдальної форми або ж "міст-бубликів". Їхня особливість у поєднанні різних модулів, необхідних для життя, і відразу ж звідти запуску кораблів. 

Те, як усе зібрано, залежить від центрального кільця, яке неймовірно міцне і може витримувати вагу готової моделі. Після створення такої незвичайної основи, кожен буклет інструкції фокусується на окремому модулі. Усередині кожного з них збираються інтер'єри, які описують життя далеко від планети. Кімнати включають: каюту екіпажу, наукову лабораторію, ремонтну майстерню, кухню, город, космічний шаттл, супутник. Усі модулі можна змінювати між собою, щоб створити свою унікальну космічну станцію. Також їх можна перетворити на космічний поїзд, якщо послідовно з'єднати з шатлом. Розміри станції сягають 9 сантиметрів заввишки, 40 завширшки та 35 завдовжки.

Облаштуйте життя далеко від Землі в наборі ЛЕГО "Модульна космічна станція", вирощуючи і готуючи їжу, проводячи дослідження, ремонтуючи техніку і літаючи вивчати відкритий космос.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари