>
В наявності
2599 грн
2009 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

58 шт.
2 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
3+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Маленькі дослідники галактики можуть вирушити в неземну подорож у наборі LEGO "Пригоди на космічному шатлі 3-в-1", щоб політати на космічному кораблі, зустріти інопланетян і дізнатися більше про Сонячну систему.

 Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10422 був випущений у рамках серії LEGO Duplo. Він містить 58 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для віком від 3 років. Тематика набору – космос. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей, проблем з ними не виникне.

Мініфігурки космонавтів

У наборі ЛЕГО 10422 дитина може досліджувати галактику в компанії двох астронавтів. Одна з мініфігурок дівчина, а другий доданий хлопець. Вони одягнені в однакові скафандри, проте на дівчині він блакитного кольору і з невеликим логотипом блискавки, а на хлопцеві жовтого кольору і з емблемою сонця. Скафандр включає не тільки костюм, а й шолом із відкритим обличчям.

У комплекті є ще одна незвичайна фігурка, яку космонавти можуть знайти під час своїх експедицій. Це салатовий прибулець, створений із цільної деталі. У нього 3 ока та широка посмішка. Він може сидіти в сірому камені. 

Варіанти космічної пригоди

Фішка набору ЛЕГО 10422 в тому, що з одних і тих самих 58 деталей, доданих у набір, є можливість зібрати відразу 3 моделі, присвячені космічній тематиці. 

  1. Ракета. Основна збірка набору – це ракета, заввишки понад 35 сантиметрів, в яку встановлена деталь, що світиться, лебідка і пропелер. Вони не тільки роблять ракету цікавішою, а й розвивають дрібну моторику. Усередині корабля є деталь із принтом Сонячної системи і можна помістити мініфігурку. Окремими збірками є: зірка, інопланетянин, Земля і Сонце, що обертаються.
  2. Два космічні кораблі. У другому варіанті можна створити одразу дві ракети, одна з яких належить астронавтам, а інша – інопланетянину. Ракети модернізовані пропелером, віконцем, що відкривається, і деталлю, що світиться. Додатково є платформа, на яку встановлено збірну Землю та зірку, що обертається навколо планети.
  3. Дослідницький центр. Остання модель зосереджена скоріше на науковому вивченні космосу, тому головна збірка – це науковий центр із світловою деталлю та лебідкою. Однак є й невелика ракета. 

Звучить зворотний відлік і ракета вирушає у відкритий космос у наборі ЛЕГО "Пригоди на космічному шатлі 3-в-1". Встигніть забронювати місце дитині на борту, щоб побільше розповісти про наш всесвіт. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари