>
В наявності
5849 грн
4523 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 422 шт.
6 шт.
55.5 × 8.7 × 37.8 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Жителів ЛЕГО-Сіті легко вмовити на нову пригоду. Особливої згадки варті авантюристи, які готові вирушити у відкритий космос. Станьте одним із них у наборі LEGO "Космічна база й стартовий майданчик для ракети". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60434 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 1422 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - космодром. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Космічні дослідники

Набір ЛЕГО 60434 містить 6 мініфігурок, невеликого робота і 2 інопланетянина. Разом вони утворюють ансамбль, який знову і знову зможе пропонувати безліч історій, але про все по порядку.

Перший набір персонажів - це мініфігурки космонавтів. Головний із них одягнений у чорно-золоту форму та має погони, чим показує свій ранг. Решта 5 фігурок мають кольорові скафандри: червоні, жовті, блакитні та зелені. Їхнє завдання - розвідка і видобуток останніх копалин, про що свідчать їхні аксесуари, наприклад, металошукач. Допомагає космонавтам збірний робот із рухомими руками, з можливістю тримати в них невеликі предмети. І останні персонажі - це салатові інопланетяни зі щупальцями та химерними обличчями. 

Космічний центр

Як і випливає з назви набору, він являє собою щось більше, ніж просто науковий центр на іншій планеті. Він включає центральну космічну базу і стартовий майданчик зі встановленою ракетою. Поряд із цими двома основними збірками є міні-конструкція ландшафту і чотириколісний транспортний засіб. 

Це насичений набір, у якому відбувається багато подій, але основна увага звернена до космічної бази. Вона має перший поверх із кімнатами, вишку з краном і лебідкою, а також оглядову вежу, яка може обертатися навколо. Перший поверх відкривається з обох боків, даючи доступ до таких інтер'єрів, як кухня та лабораторія. 

Окрема частина комплекту присвячена ракеті. Вона збирається з чорних і білих деталей, з кабіною для пілота всередині. Ракета встановлюється на основу, яка складається з рампи і чорної підставки, які разом утримують її в нахиленому стані. Для тих, хто віддає перевагу наземному пересуванню, є вантажівка з сидінням для мініфігурки за кермом і місцем для перевезення копалин позаду. І перевозити є що, адже остання невелика збірка - це ділянка коричневої землі із захованим кристалом. 

Приміряйте на себе роль космонавта в наборі ЛЕГО "Космічна база й стартовий майданчик для ракети", щоб дослідити планету і познайомитися з її формами життя. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари