>
В наявності
1179 грн
924 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

350 шт.
3 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вдень містер Оз працює вчителем природознавства, а вночі він стає Переслідувачем снів, який подорожує між світами. І для цього в нього є різні транспортні засоби, один із яких показано в наборі LEGO "Космічний автомобіль пана Оза".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71475 був випущений в рамках серії LEGO Dreamzzz. Він містить 350 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Dreamzzz пропонує поринути в сон наяву. Разом із Матео, Іззі, Купером і Логаном набори серії відправляють до Світу сновидінь, щоб втілити фантазії та битися з Королем кошмарів. Поєднуючи реальність і вигадку, хоробрим збирачам конструктора ЛЕГО це однозначно вдасться. 

Мандрівники по снах

Набір ЛЕГО 71475 - це 4 персонажі, які оживляють основну збірку. 

  1. Містер Оз - шкільний учитель і посвячений у таємницю снів. На ньому принтована золота броня з блакитними енергетичними деталями. Окремо є золотий нагрудник із великим пісочним годинником по центру. Образ завершує лазерний пістолет;
  2. Шимпанзе Альберт - другий пілот. Як і напарник, він у золотому костюмі. Також присутня деталь прозорого шолома;
  3. Джейден - хлопець, на якого поклали око кошмари. Він одягнений у бузкову піжамну кофту з єдинорогами та фіолетові штани;
  4. похмурий привид - прислужник Короля кошмарів. У нього чорне тіло з жовтим оком по центру, 4 шарнірні щупальця, крила і мозок у банці.

Автомобіль містера Оза

Головна збірка набору являє собою повністю укомплектований автомобіль. Вона виконана в жовтому кольорі і має футуристичний дизайн, який досягається блакитним лобовим склом. У машині всього одне сидіння, але місця достатньо для містера Оза і керма. 

Однією з ключових особливостей наборів серії є можливість їх перебудовувати. І якщо стандартний автомобіль підходить для їзди містом, то метою містера Оза є куди більш масштабне дослідження. Коли машина готова, інструкція пропонує 2 варіанти, як її можна модернізувати. У кожному з них в якості основи використовується корпус автомобіля, але він доповнюється додатковими елементами для створення двох різних транспортних засобів. Таким чином, виходить космічний всюдихід з великими колесами і шатл з крилами. 

Вчіться у найкращих і станьте першокласним Переслідувачем сновидінь, подорожуючи разом з містером Озом на його трансформованому автомобілі в наборі ЛЕГО "Космічний автомобіль пана Оза".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 січ, 2024
    Гортаючи новинки сайту, мене дуже зацікавив цей набір. Особливо його концепція складання двох варіантів, обираючи той, чи інший в останньому розділі інструкції. Якщо в деяких наборах цієї серії ця функція використовується дуже несміливо, то в цьому, на мою думку, вона реалізована дуже вдало. Транспортний засіб, спільний для обох гарно виглядає, хоча і трішки відмінний від екранного. Тоді стає вибір між літаючим автомобілем або всюдиходом. Для кожної з двох моделей пропонується додатковий транспортний засіб: з одного боку дуже простий, але придатний для використання марсохід, а з іншого - невеликий космічний шатл.
    Достоинства:
    Дуже легко переключитися з однієї версії на іншу, що підвищує грабельність з набором. 2 золотисті фігурки для Оза і Альберта, плюс Джейден в піжамі. Єдиний лиходій є унікальним, тож розширює бестіарій.
    Недостатки:
    Як для такого набору, то рівень деталізації нормальний, однак в загальному можна було б ще попрацювати, навіть власними силами.
  • 5.0

    16 січ, 2024
    Космічний автомобіль містера Оза надає величезну ігрову цінність серед різних транспортних засобів. Жоден з них не є бездоганним, і помітні певні компроміси з альтернативними моделями, особливо з міні-марсоходом. Тим не менш, три основні транспортні засоби мають свій власний стиль, і змінювати їх між собою досить легко. Крім того, я радий бачити Містера Оза і Альберта в меншому і набагато дешевшому наборі, ніж 71460, враховуючи їх важливу роль в мультсеріалі. Навіть кальмароподібний кошмар унікальний і виглядає блискуче.
    Достоинства:
    3 цікаві конструкції транспортних засобів. Легка трансформація однієї машини в іншу. Відмінні функції, що приносять задоволення під час тестування. Привабливі та важливі персонажі в недорогому наборі
    Недостатки:
    Я б обманув, якби не сказав, що дизайнери не пішли на суттєве спрощення в альтернативних моделях

Рекомендуємо подивитися ці товари