>
В наявності
2099 грн
1768 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

482 шт.
3 шт.
28 × 7.5 × 26 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2248 грн
1894 грн
+ =
4098 грн
3308 грн
+ =
6348 грн
5040 грн
+ =
2678 грн
2214 грн
+ =
4048 грн
3386 грн
+ =
6448 грн
5422 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У світі Сновидінь все можливо: неймовірні пейзажі, фантастичні персонажі, епічні битви, справжня дружба і незабутні емоції! Хочете стати героєм загадкової подорожі, разом з набором LEGO DREAMZzz Летючий кінь Пегас (71457)? Отже, вирушаємо на пошуки пригод в казковий світ з літаючим чарівним конем і його супутниками!

Стислий опис

Красива, фантастична істота – Темний Пегас, персонаж мультсеріалу. Раніше він служив Лунії, але Король Кошмарів зачарував його і перетворив на свого зловісного слугу. Розміри коробки набору LEGO DREAMZzz Летючий кінь Пегас (71457) складають 28/26/7.6 см (довжина, ширина, висота). У комплекті 482 деталі. Конструктор можна використовувати з 8-ми років і більше. 

Для більш зручного складання, крім класичної друкованої інструкції, рекомендується встановити додаток LEGO Builder. За його допомогою, можна розглядати зібрану модель у 3D варіанті, обертати її, доповнювати, покращувати та зберігати результат. 

Особливості набору

Конструктор Летючий кінь Пегас 71457 із серії LEGO DREAMZzzzz має низку цікавих особливостей:

  1. Чарівна тварина має дуже ефектний вигляд: вона зібрана з деталей чорного (тіло) та бузкового кольору (крила, хвіст, додаткові аксесуари). У моделі рухаються голова, ноги, копита і хвіст, тому можна надавати іграшці різні пози. 
  2. Габарити Пегаса в зібраному вигляді – понад 20 см у висоту.
  3. У комплекті 3 мініатюрні фігурки:
  • Король Кошмарів. Найголовніший негативний персонаж у світі Сновидінь. Фігурка білого кольору, але вона оздоблена під зловісного скелета. У нього злий вираз обличчя, на голові чорна корона з жовтим оком по центру чола, на ногах страхітливі кігті. Трон Короля Кошмарів можна з'єднати з птахом Зої, закріпивши його на спині у вихованця. 
  • Зої – персонаж із казкового світу. Вона загадкова і розумна, майже завжди бореться, як одинак. Її зачіска - фіолетові кучері, одягнена в ефектне вбрання з ременями, озброєна луком. У Зоуї є ручний, великий птах, схожий на сову, з яким наша героїня вміє з'єднуватися й отримує крила. 
  • Нова – звичайна дівчина, родом зі світу Пробудження. Є лідеркою гурту Безсоння.
  • Також у наборі можна знайти Сьюзан, вона зловісна істота – грімспаун, яка служить Королю Кошмарів. На її обличчі багато жовтих очей, а за спиною рожеві перетинчасті крила. 
  • Є два варіанти для захопливої гри: або фігурка-птах, як рятівник Нови, або крила отримає остання. Що більше способів складання, то краще розвивається дрібна моторика та уява. 
  1. У якості конструктора можна не сумніватися. Всі елементи з набору пройшли тести на відповідність світовим стандартам безпеки. 

Набір LEGO DREAMZzz Летючий кінь Пегас (71457) стане вдалою знахідкою та чудовим подарунком для тих, хто обожнює мріяти та фантазувати, кому цікаве все незвичне та загадкове! Поспішайте купити новинку в нашому інтернет-магазині за гарною ціною!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари