>
В наявності
1999 грн
1546 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

437 шт.
5 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
9+
0 шт.

Опис

Набір LEGO "Зоуі й котосова Зіан" натхненний чарівною істотою зі Світу сновидінь. Котосова - їздова тварина Зоуі, здатна набувати різних форм. Тож, на кому ж компанія поїде сьогодні: коті, сові чи павичі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71476 був випущений у рамках серії LEGO Dreamzzz. Він містить 437 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Dreamzzz пропонує поринути в сон наяву. Разом із Матео, Іззі, Купером і Логаном набори серії відправляють до Світу сновидінь, щоб втілити фантазії та битися з Королем кошмарів. Поєднуючи реальність і вигадку, хоробрим збирачам конструктора ЛЕГО це однозначно вдасться. 

Різноманітні персонажі

У набір ЛЕГО 71476 додано велику кількість злих персонажів. Однак і позитивні фігурки є, які готуються дати відсіч силам темряви. 

  1. Зоуі. Власниця тварини, що змінюється, одягнена у фіолетовий костюм з безліччю бузкових візерунків. За спиною у мініфігурки бірюзовий плащ, а в руці лук;
  2. Купер. Другий герой набору має червоний костюм, схожий на гоночний. На поясі закріплений блакитний ремінь, а зі зброї молот;
  3. Нічний Мисливець. У нього чорний одяг із ланцюгами та чорний капелюх із жовтим оком. Шарф, обмотаний навколо шиї, нагадує руку, що тягнеться. Озброєний Мисливець арбалетом і ланцюгом;
  4. троє похмурих привидів. Помічники Нічного Мисливця виконані в найрізноманітнішій формі: тварини, маленького чоловічка і літаючої істоти. В останнього навіть є 2 шипомети, встановлені з боків.

Кіт-сова-павич

Хоча в центрі уваги набору - містична істота, складання починається зі створення невеликого червоного транспортного засобу, схожого на велосипед, яким Купер зможе керувати. Транспортний засіб, на якому достатньо місця для 1 мініфігурки, допомагає урізноманітнити гру.

Як і в інших наборах ЛЕГО Дрімз, центральна збірка служить основою для створення альтернативних версій. Головною моделлю цього набору є істота на ім'я Зіан. У своїй базовій формі він має вигляд містичної кішки синього кольору і має безліч шарнірів для прийняття різних поз. Взявши цю збірку за основу, можна перетворити Зіана на сову, додавши салатові крила і видозмінивши морду. Останній варіант - це павич. Для нього використовуються ті самі елементи крил, проте вони встановлюються по колу, формуючи хвіст.

Отримайте нового союзника в боротьбі з армією кошмарів у наборі ЛЕГО "Зоуі й котосова Зіан".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари