>
В наявності
829 грн
643 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

259 шт.
2 шт.
0 × 0 × 0 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2828 грн
2183 грн
+ =
4328 грн
3338 грн
+ =
1408 грн
1089 грн
+ =
1178 грн
912 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючий світ мрій разом з ігровим набором LEGO DREAMZzz Іззі та кроленя Бунчу (71453) - ідеальним вибором для дітей віком від 7 років! На основі захоплюючого сюжету телесеріалу "DREAMZzz" цей ігровий набір надає дітям унікальну можливість вступити у світ пригод разом із головною героїнею Іззі. За допомогою цього набору ви зможете відтворити велику версію улюбленого плюшевого кроленя Іззі, висотою в 19 сантиметрів. Врятуйте Бунчу, якого викрав злісний Грімспаунс, разом із конструктором від LEGO DREAMZzz. На вас чекає неймовірна пригода, повна чаклунства та дружби, яка занурить вас у дивовижний світ DREAMZzz.

Про серію LEGO DREAMZzz

Легендарні кубики LEGO прокладають шлях у дивовижний світ, де мрії стають більш ніж реальністю. Новий серіал LEGO DREAMZzz - це брама в захоплюючу пригоду, де уява бере гору над злом! Зустрічайте двох звичайних школярів, Матео та Іззі, чия доля переплітається з дивовижним світом сновидінь. Тут кожна ідея, кожна фантазія набувають фізичного втілення, перетворюючи сни на реальність.

Однак, як і в будь-якій казці, у цьому фантастичному світі є свої темні куточки. Серед безмежних творчих здібностей ховається зло в особі Короля жахів. Головні герої повинні використовувати свою творчість, щоб захистити невинних сновидців та перетворити кошмари на солодкі сновидіння.

У цій серії LEGO DREAMZz, магія, пригоди та дружба поєднуються у неймовірну подорож, де кожен кубик ЛЕГО є ключем до безмежних світів уяви. Пориньте в цей захоплюючий світ, де неможливе стає можливим, а мрії здійснюються!

Один ігровий набір – два способи конструювання!

Цей ігровий набір складається з 259 кубиків ЛЕГО, однієї мініфігурки Іззі, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання та аксесуарів. Конструктор сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

Великий живий Бунча з рухомою шиєю, хвостом, руками і ногами оживає в руках вашої дитини. Гігантське кроленя фізично зможе прийняти будь-яку позу, що додасть реалістичності в ігри вашої дитини.

Вибирайте один із двох варіантів екіпірування для Бунчі:

  • Ролики та рукавички - для швидкісних перегонів;
  • Бджолині крила та жало - для чудових польотів та повітряних пригод.

Не забудьте і про мініфігурку головної героїні Іззі. Обладунки, меч і пісочний годинник дарують Іззі загадковий вигляд і роблять її готовою до битви! А оригінальні ігрові фігурки маленького Бунчі та Грімспауса відтворять весь сюжет телеісторії. Грайте самостійно або разом із друзями, досліджуйте безкраї простори світу мрій DREAMZzz.

Вирушайте в дивовижну пригоду з Іззі та кроленям Бунчу від LEGO DREAMZzz - ігровим набором, який оживляє мрії та уяву вашої дитини!

Стандарти якості конструкторів ЛЕГО

З кубиками LEGO ви завжди можете бути впевнені у найвищій якості та надійності, а безпека – це головний пріоритет компанії ЛЕГО. Ігрові набори LEGO проходять суворі випробування, щоб дарувати максимум радості та впевненість у безпеці іграшки. Дотримуючись найвищих стандартів якості, кубики LEGO завжди легко з'єднуються, а їхня безпека гарантовано відповідає найсуворішим вимогам у даній галузі виробництва.

Інструкції зі збирання за сюжетом

Використовуйте спеціальні цифрові інструкції зі збирання за допомогою безкоштовної мобільної програми - LEGO Building Instructions. Встановіть програму на свій гаджет і насолоджуйтесь інноваціями в конструюванні.

Бажаємо цікавого та вдалого складання!

Придбати ігровий набір LEGO DREAMZzz Ізі та кроленя Бунчу (71453) ви можете на нашому сайті. Чекаємо на ваші замовлення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари