>
В наявності
1499 грн
1396 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

274 шт.
2 шт.
0 × 0 × 0 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Подаруйте своїй дитині захоплюючу подорож у світ LEGO DREAMZzz!

Сміливі діти віком від 7 років вирушать у неймовірні пригоди з ігровим набором LEGO DREAMZzz Грімкіпер – монстр із кліткою (71455). Натхненний таємничий світ телесеріалу LEGO DREAMZzz. Воюйте зі справжніми жахами нічних кошмарів. У цьому ігровому наборі дітям належить зібрати з кубиків ЛЕГО зловісного Грімкіпера, а потім спільними зусиллями Матео та робота Z-Blob врятувати свого друга Купера з кігтів підступного монстра, перш ніж він потрапить до рук самого Короля жахів.

Один ігровий набір, дві неймовірні пригоди!

Цей ігровий набір пропонує дітям два захоплюючі шляхи порятунку Купера. Робот Z-Blob може бути перероблений в:

  • мінілітак для сутички з Гримкіпером в небі,
  • або у повітряний мотоцикл для захоплення лиходія на землі.

Ці можливості надають грі додаткову глибину та унікальність, дозволяючи кожній дитині створити свій власний шлях до порятунку друга та подвоїти радість від гри.

Для повного занурення у світ DREAMZzz, ігровий набір включає ще й дві деталізовані мініфігурки Матео і Купера, а також аксесуари до них, які додають автентичності в їх пригоди.

Ігровий набір LEGO DREAMZzz Гримкіпер — монстр із кліткою (71455) складається з 274 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

А ось і сам монстр Грімкіпер!

Зібраний із кубиків ЛЕГО Гримкіпер - лиходій із нічних кошмарів, висотою понад 21 см, вражає своїм розміром, що робить його монстром, якого неможливо не бояться. Крім цього у нього повністю рухлива шия, хвіст, руки та ноги, що дозволяє дітям створювати різноманітні пози та відтворювати захоплюючі сцени гри. Він навіть тримає своїх ув'язнених у клітці – у своєму тулубі, що надає йому додаткового шарму та загадковості.

Сюжетні цифрові інструкції зі збирання

І не хвилюйтеся, в даному ігровому наборі, крім покрокової ілюстрованої інструкції зі складання, є і сюжетні інструкції з конструювання. Вони доступні також у цифровому форматі у безкоштовному мобільному додатку – LEGO Builder Instructions. Все, щоб допомогти дітям легко та цікаво освоїтися з цим захоплюючим ігровим набором. Встановіть безкоштовний мобільний додаток на свій гаджет та насолоджуйтесь інноваціями у конструюванні.

І не забувайте, що кубики LEGO завжди легко з'єднуються, забезпечуючи надійність та безпеку для вашого маленького конструктора. Елементи та деталі LEGO завжди створені з максимальною якістю та безпекою. Проходять суворі випробування, щоб гарантувати задоволення та безпеку гри.

Дайте своїм дітям можливість сміливо зустріти виклик Грімкіпера та впритул познайомитися зі світом DREAMZzz, повним таємниць та пригод!

Купити ігровий набір LEGO DREAMZzz Гримкіпер - монстр з кліткою (71455) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари